|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Чет Юни 09, 2011 9:44 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
PleaseForgiveMe- написа: Oooo my favourite zoo buddy. Ичи в зоопарка е.. 'ми гледа лъвици, маймуни, слонове, но когато стигнахме до зайчетата имаше само едно KAWAIIIIII и се залепи за клетката. Добро и миловидно същественце :3 Ами... обичам зайчета ;w; Макар, че и онази мини-мини-мини-маймунка беше много сладка! c: Logrus написа: Уви май не работи така тази работа. Един ден се събуждаш на 40 и изглеждаш на 40 но сериозно, не се сдухвай за нещо такова, по-добре му се наслаждавай. Мангите са като книгите и one-shot са като разказите. Те са кратки, наситени с идеи и блясък и ти грабват въображението от раз. При романите се налага да изграждаш вкуса си, да наслагваш герой след герой, момент след момент, до желаната кулминация на "ох, това е божествено" . Поне така си обяснявам нещата.. Поздрави Нищо, де! Ще видим, може и да мине номера! Иначе знам, че не трябва да се засягам или нещо, но в един момент като го чуваш постоянно и малко или много започва да дразни ^^; Хм, дам, мисля, че си прав! c: Още повече, че когато седна да чета дълга манга и в един момент почвам да се изнервям как протакат нещата! Belgarion написа: @Love child колкото пъти ти видя ника все за див секс си мисля ъъъъъъъъъъммммм... мерси за откровеността? сега ще прекарам цяла вечер в чудене как пък никът ми те навежда на тези мисли... Angel Sanctuary написа: То да си само ти С тея 20 кг. с дрехите леле майко xD. Викторе, как ще те опердашя като те видя следващият път. Angel Sanctuary написа: Няма да поствам рисунки, че ще отнеса някой headshot. @Ичи най-накрая да поспамиш и в тоя раздел xD Иначе добро описание си сложила но пропусна да опишеш спамерските си способности дам, недей! по-добре недей (а и всъщност...откъде пък имаш мои рисунки о-о) И кви спамерски способности, такова нещо няма! Аз съм добро дете! =D Whisper написа: Минавам да ти кажа нещо,което си го знаеш и аз теб! сладурка <3 Таума: viewtopic.php?f=28&t=17569
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Чет Юни 09, 2011 11:53 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Belgarion написа: @Love child колкото пъти ти видя ника все за див секс си мисля Не можеш да видиш нещо хубаво, чисто и красиво и да не го оскверниш а?
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Пет Юни 10, 2011 3:41 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Bastor написа: Belgarion написа: @Love child колкото пъти ти видя ника все за див секс си мисля Не можеш да видиш нещо хубаво, чисто и красиво и да не го оскверниш а? Хубаво и красиво са едно и също нещо, а щом един от любимите й комикси е Sky Doll, далеч не е "чиста" и невинна Love Child е от готините юзъри, има приято чувство за хумор и нюх за арт. Ако можеше и да не се притеснява толкова за ръста си.
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Пет Юни 10, 2011 4:01 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Ай нот гуд райтър.
vbgb4rf5evc <-- my face wrote this FOR YOU!
Последна промяна Thaumaturgist на Пет Юни 10, 2011 4:58 pm, променена общо 1 път |
Reason: не цитирай поста над своя, басторе... |
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 1:38 am |
|
elvenom |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
WrathOfGod написа: Love Child е от готините юзъри, има приято чувство за хумор и нюх за арт. Ако можеше и да не се притеснява толкова за ръста си. А дали ще я утеши факта, че има хора, които ги привличат високите, също има и такива, които ги привличат ниските хора?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sign up for Love Child's White Knight Club! Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 2:20 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Не. Според мен на хората не им дреме кой колко е висок. Просто тролват. Явно се справят добре. :| Хмъ, променям името темата на "Sign up for Love Child's White Knight Club!" /jkО, и ти връчвам титлата "Best use of gif's & pics." :Р /Anyway Love child написа: Намерих една мега яка уфсъ, която много ме кефи. Запазил съм си я в my pictures още преди време, но не съм запомнил от къде. В първият пост не видях само за музикални предпочитания нещо. :< пп gl на Miss Animes. =)
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 10:51 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
WrathOfGod написа: ...а щом един от любимите й комикси е Sky Doll, далеч не е "чиста" и невинна >3> *изкашля се* WrathOfGod написа: Love Child е от готините юзъри, има приято чувство за хумор и нюх за арт. Ако можеше и да не се притеснява толкова за ръста си. aww, много мило! ^^ но да, ръста си остава вечният проблем Bastor написа: Ай нот гуд райтър.
vbgb4rf5evc <-- my face wrote this FOR YOU! for me? or for him? xD if it's for me - thanks~! ...i guess! >w> erejnion написа: Я, Рабу Чайлду си направила кифлъ темичка? Това трябва да се полее. И спокойно, няма да се шегувам с ръста ти... много...
П.П. Ти си ми един от любимите юзъри в този форум... а още даже не знам как изглеждаш, камо ли да сме се запознавали IRL... Тъжно... донесете колата и шоколада! =D и стига с тоя ръст, бе! && well ain't you the sweetest thing! i like you a lot too! =w= ще се запознаеме един ден, колко му е! ...само да е преди декември 2012 elvenom написа: А дали ще я утеши факта, че има хора, които ги привличат високите, също има и такива, които ги привличат ниските хора? Проблемът е, че предимно май високите хора са привлечени от ниските, а аз не съм особено във възторг да тичам след гаджето си с табуретка (。・_・。) Moon написа: Не. Според мен на хората не им дреме кой колко е висок. Просто тролват. Явно се справят добре. :| Хмъ, променям името темата на "Sign up for Love Child's White Knight Club!" /jkО, и ти връчвам титлата "Best use of gif's & pics." :Р /Anyway Love child написа: Намерих една мега яка уфсъ, която много ме кефи. Запазил съм си я в my pictures още преди време, но не съм запомнил от къде. В първият пост не видях само за музикални предпочитания нещо. :< пп gl на Miss Animes. =) Мъх, да си ме тролят. Аз се паля само за момента; както казах в началото - I have the attention span of a cookie; не е като да помня дълго в повечето случаи, а и не мога да се цупя/сърдя прекалено дълго (което ми е голям минус в характера, понеже после и да не е вината моя, тичам АЗ да се извинявам. orz) But a White Knight Club sounds awesome! =D (though I'd like a bunch of these too XD ) Имам си титла! <3 Хаха, тая овца колко е стара вече! Но се радвам, че ти е харесала; Музикални предпочитания... Всичко, което не е чалга/сръбско се слуша, стига да ми допадне, в смисъл от определен стил една песен ще ми хареса, друга няма. Затова и не тегля толкова дискографии, защото все се намират някакви песни на дадена група/изпълнител, които няма да ми харесат, макар иначе да съм луда по музиката на групата/изпълнителя.... do i make any sense? xDDD Обикновено съм на вълни, де. Наскоро бях на chiptune, electronic, ragga core и някакви подобни (иди разбери каква музика се води xD), а точно в момента съм на ретро вълна... пускам си някакви песни, които колкото по-далеч са от 2000, толкова по-добре. Като цяло, ако някой се интересува от музикалните ми предпочитаня, май е най-добре да се бухне в last.fm-а ми (в подписа имам линк), макар, че и той не е много точен, защото много песни или не са ми тагнати, или си ги слушам през YT xD; и мерси много! ^^ макар, че съм там предимно за забавлението. пък ако случайно спечеля, наградата ще иде при майка ми c: *приписква* Всички сте много милички с мен ;w; <333333 п.п. Bastor написа: Не можеш да видиш нещо хубаво, чисто и красиво и да не го оскверниш а? спокойно, свикнала съм и вече не ми прави особено впечатление като ми подметнат нещо такова А и Бел си е Бел =w=
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 10:57 am |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Изброй няколко епични потребителя в този форум и кажи защо са епични за тебе Също така, изброй какви разлики намираш в себе си, когато: - си се регистрирала във форума - си направила първите си 500 поста - преди две седмици
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 11:27 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
._ . oh, boy! за епични потребители... ами, аз съм си впечатлително човече и много хора по един или друг начин са ми оставили някакво супер впечатление, понякога с неща, които останалите потребители биха намерили за странни и абсурдни Ако наистина желаеш, ще ти изброя няколко епични за мен потребителя, но за сега мисля да пропусна възможността хората да ме гледат като гръмната - когато се регистрирах... помня, че имах желанието да се опитам да съм активна из много форуми... бях супер лигава за някой на 17... гледам...че съм ползвала някво "Мня" (was I possessed or smthn O___O ) - 500-но мнение; даже не помня кога е било това - преди 2 седмицииии... косата ми е била малко по-къса. Иииии не бях си раздрала петата като кретен големи разлики, голямо нещо!
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 11:30 am |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Love child написа: Ако наистина желаеш, ще ти изброя няколко епични за мен потребителя Действувай
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 12:25 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Love child написа: elvenom написа: А дали ще я утеши факта, че има хора, които ги привличат високите, също има и такива, които ги привличат ниските хора? Проблемът е, че предимно май високите хора са привлечени от ниските, а аз не съм особено във възторг да тичам след гаджето си с табуретка (。・_・。) шанс за табуретката не знам, но със сигурност ще ходиш с изкълчен врат през повечето време напоследък само чувам женско мърморене (не от теб), че съм бил много висок ... какво стана с "жените харесвали високи мъже" ебаси само се оплаквате Ти всъщност колко си висока?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 12:54 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
ем, нямам нищо против високите хора, много са готини даже; но до тях съм като запетайка и се губя супер много висока съм около 1.60; не съм се мерила скоро c:
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|