|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви от Бункасай 2011 Велико Търново Публикувано на: Съб Май 14, 2011 11:06 pm |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
На мен много ми хареса тренировката по Кендо ако не се лъжа... беше много внушително... Много ми харесаха и Шиоказе и Накама все пак цяла вечер не спахме а си бяха направо пиратки на сутринта хех. А колкото до горещината... ми горещо си беше , ама какво да се направи - природа. По едно време дочух песнички на Кат Тун и Газет. Много им се зарадвах.
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви от Бункасай 2011 Велико Търново Публикувано на: Сря Май 18, 2011 3:19 am |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Ех, жалко, че не можах да дойда, ама то така се случи, че и Русенския беше на същата дата. Плюс това, предната седмица бях на Аниплей, та не ми се разкарваше допълнително. Това реши нещата де. Нищо, виждам че сте си прекарали добре. Е, ще ми се да можеше да си взема плакат, ама айде догодина. Сега дано Зак пусне снимките.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви от Бункасай 2011 Велико Търново Публикувано на: Съб Май 21, 2011 12:05 am |
|
Musou-Enrai |
|
|
|
Е, явно е мой ред да споделя впечатленията си. Какво да кажа? Това ми беше първият Бункасай. Запознах се с нови хора, видях много неща и ядох суши. Косплеят и презентацията на NextTV бяха интересни, а Кендото - малко странно. Но за мен по-голямата атракция се намираше по щандовете. Имаше манга, аниме тениски, плакати, стикери и какво ли още не. Разбира се, сдобих се с трофеи - 2 значки, картичка и плакат(който наистина трябва да закача някъде). Имаше и оригами, калиграфия, бонсай, го, обличане на кимоно, някаква игра с балончета и кукички, видео игри и други. В брошурата пише и чайна церемония, но тя явно ми се е изплъзнала от очите. Хората казаха, че тази година имало сравнително по-малко посетители. Според мен имаше бая народ. Направо тюрлю-гювеч! По едно време се оказах обграден от хора с тарелки със суши. Тогава се сетих за произведението на Вапцаров "Песен за Човека", но в моя случай звучеше така: "...И чакаш така като скот в скотобойна, въртиш се, в очите ти - суши." Изживяването си беше незабравимо и приятната компания, в която се намирах, допринесе в голяма степен за това. За съжаление трябваше да си тръгна по-рано и не можах да видя презентацията за японската митология. За афтър партито да не говорим. На път за вкъщи гледах през прозореца и си мислех колко много се беше случило за толкова кратко време. Много вълнения и емоции ми се бяха насъбрали. Почти през целия път сълзите напираха в очите ми. Като се прибрах вечерта, домът не се чувстваше като дом, а тишината беше смразяваща. Трябваха ми 3 дена, за да преодолея депресията. Като капак на всичко тази сутрин сънувах, че всички се навиваме да се събираме за Бункасая, а времето летеше бързо на кръгли часове. В крайна сметка радвам се, че отидох. Догодина живот и здраве пак. И тогава ще се освиня със суши. П.С. kujiro, прочетох, че си продавал плакати и картички. Ти ли беше този, който ми запази плаката, докато намеря с какво да го вържа? ----------- Ето малко снимки за онагледяване на събитието: Link
Последна промяна Musou-Enrai на Съб Май 21, 2011 4:25 pm, променена общо 6 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви от Бункасай 2011 Велико Търново Публикувано на: Съб Май 21, 2011 12:39 am |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Musou-Enrai написа: Като се прибрах вечерта, домът не се чувстваше като дом, а тишината беше смразяваща. Напълно те разбирам, и аз съм така Но така разбирам, че отделените ресурси, клатения по влакове и изхабена енергия са използвани за нещо, което наистина си е заслужавало. Твоят коментар още повече ме кара да съжалявам, че не успях да дойда и аз
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви от Бункасай 2011 Велико Търново Публикувано на: Вто Май 24, 2011 2:03 pm |
|
kujiro |
|
|
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 12:14 am Мнения: 1795 Местоположение: 黄泉
|
Musou-Enrai написа: П.С. kujiro, прочетох, че си продавал плакати и картички. Ти ли беше този, който ми запази плаката, докато намеря с какво да го вържа?
Ахам...
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви от Бункасай 2011 Велико Търново Публикувано на: Сря Май 25, 2011 1:07 am |
|
Musou-Enrai |
|
|
|
kujiro написа: Musou-Enrai написа: П.С. kujiro, прочетох, че си продавал плакати и картички. Ти ли беше този, който ми запази плаката, докато намеря с какво да го вържа?
Ахам... Хаааааа! Мерси много! Вече го закачих и * поглежда към него* стои прекрасно. ------ Ето нещо интересно, което забелязах. Тази година, както вече са разбрали (почти) всички, се проведе 14-тият празник на японската култура. Но колко обърнаха внимание, че денят се падаше на 14-ти май? И понеже си прекарах страхотно, чудя се дали да превърна 14 в моето късметлийско число? Но пък аз обичам толкова много числа - 24, 36, 56, 256... и 1024 не е зле. П.С. Много ми хареса и музиката, която вървеше за фон във фоайето. Чух някои познати парчета. Кой ли ги е подбирал?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви от Бункасай 2011 Велико Търново Публикувано на: Сря Май 25, 2011 7:41 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
За снимки Zakero, не го знам защо още не ги е пуснал. Едит: Скоро.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви от Бункасай 2011 Велико Търново Публикувано на: Чет Май 26, 2011 10:12 pm |
|
Musou-Enrai |
|
|
|
zipo-kun написа: Даам, определено фотографите са изклю4ително срамежливи тази година.... >.< Аз съм сложил по-горе. Но очаквах повече активност в темата. Колко души се изляха там и никой нищо не казва. МЪЛЧАНИЕТО ОМАЛОВАЖАВА СЪБИТИЕТО! --------- edit: Хубави снимки! Ето къде била чайната церемония.
Последна промяна Musou-Enrai на Пет Май 27, 2011 12:50 am, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|