Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 10 [ 143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds
МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 3:55 am 
Аватар

^ с Лили =D?
Никъв шанс моме.

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 7:51 pm 
Аватар

На тая Лили не знам кво толкова й харесвате, комботата й се научават за 5 минути...
Разбира се аз от Текен не разбирам, аз нямам плейстейшън :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 9:33 pm 
Аватар

от тук идва проблемът(въпросът)

ЗАЩО смуки-кън?
Купи си, готиността ти няма да се намали :lol: !

по темата:
Squall above all !

'nuff spam guys

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 10:11 am 
Аватар
*

This is how it is with insomnia. Everything is so far a away, a copy of a copy. The insomnia distance of everything, you can't touch anything and nothing can touch you.

Логрусе, аз до сега нямах PS3 и не бозих, в нас имам PS2, който не пусках, защото принципно сам не играя на файтъри, освен ако не е practice. Но двойката не съм я пускал от около година, когато зарибявах една приятелка по FFX. Колко я зарибих е друг въпрос. Сега имам и PS3, но не съм го вързал към интернет и май не играя много, защото игрите, с които го купих, вече съм ги изиграл. Пък и съм много болен и не съм имал настроението да преиграя Uncharted. Аз бия на файтъри повечето хора без да играя, но не знам на какво се дължи това, един приятел тренираше много, но спря да играе и ми каза: Не може да тренирам по 8 часа на ден, а ти да не играеш една седмица след последната ни игра, и да дойдеш да ме биеш. От моя гледна точка просто познавам тези игри и ми е лесно да се развивам. Но дори и да разбираш много неща, ако не се отиграват, не може да се пазиш от тях. Мен даже са ми казвали, че съм новак на тези игри, но пиша serious business по форумите. Сега те първа ще започна да тренирам, досега само се лигавих. Иначе това, че живея сам, не мисля, че има показен фактор върху нещо определено.

This is one of those pet adventures, when the dog and the cat are left behind by a traveling family and must find their way home. In reel three, just after the dog and cat, who have human voices and talk to each other, have eaten out the garbage can, there's the flash of an erection.

Иначе, Занга, трябваше да се чуя с Марк тогава и да дойда с него, защото иначе за толкова много път и търсене около затворени и разбити улици, щях да се самоубия с харпун в крака. Аз чак вечерта се сетих и даже си мислех, че сте го отменили. И другото, което е, че аз в момента съм по-отдаден на ssf4, отколкото на Tekken. Пък и ще ми е по-интересно да ви гледам как играете, отколкото да ви бия. ;D Може да намеря singstar от някъде и да се лигавим следващия път. Иначе за мен няма какво толкова да кажа и като кажа винаги съм разочарован, че съм казал нещо и затова просто не казвам нищо. Но ако ме питаш дали харесвам peanut butter and jelly тук, ще ти отговоря честно. D:

Колкото до Lili.
Не съм играл с нея, но познавам едно момче от русе, което не играе никак лошо с нея. Мен лично не ме кефи, че се сравняват много неща между това с кое човече се играе лесно и с кое не, говорейки, че ewgf-то се прави десет пъти по-трудно от един лънчър на lili, а и двете правят приблизително еднакъв дмг и имат горе долу еднакви фреймове. Аз ewgf-тата ги правя, а дори не съм ги тренирал. Но и ми е скучно да ги тренирам, за да правя серии и някой да се кефи, като цяло не ми се играе много Tekken. Много повече прецизност и тайминг са нужни за ssf4, но пък и на мен просто ми се цъка ssf4, иначе Tekken е по-добрата игра.
Виктория ще й дам да ме бие, ако се кефи толкова. На венчъра играх срещу Kawai-Neko и не ми даваше да стана, докато не ме бие. :/

Иначе в момента съм почти обезводнен. Много болен, но днес ще взема болнични и ще регенерирам няколко дни в нас, почивайки.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 2:40 am 
Аватар

Скуале, прочитайки първия ти пост, веднага те оприличих на ето този персонаж:

:lol:

Общо взето, сред стената от текстове, които сложи тук, се забелязват отбласъците на едно изчистено съзнание. Поне така на мен ми направи впечатление. :confused: Но какво пък, всеки си е различен. Та Скуала си Скуал, друг като него няма. :)
Бтв я само ми обясни как си играл на това Атари 2600? Че аз въобще не си спомням такова чудо. Принципно конзоли започнаха да се продават след 90-та, това според баш смътните ми спомени за онези години. А и аз започнах с малко по-новите модели на Sega и Nintendo. Трябва да погледна, щото не съм много сигурен.... Ние отдавна прибрахме игрите на тавана. :?
Но пък много ясно си спомням аркадите. Даже тука в Русе (да се изфукам, хехе... :lol: ) имаше една голяма зала, където бяха насложени поне 20 аркади. И да видиш всичкото дечурлига в квартала как се тълпеше там. :lol: Мустафата, Samurai Showdown, Art of Fighting и още други ги тачя от този период. :)

И така и така започнах с Монти Пайтън, ще завърша с пожелание към тебе. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 12:14 pm 
Аватар

И нека бъдем точни,коректни,субективни и ОСТРИ!
Аниме общността е на групи защото има гадни мятъли(пияндета), дебели танкове, грозновати пъпчици и тук там някой лЬОвър на момичетата/момчетата...

МнениеПубликувано на: Съб Ное 20, 2010 1:10 am 
Аватар

Whore.
Squall_1st написа:

P.S.
И за малко да забравя. Zenith е чушка. For she was the only one member online when I clicked on "публикувай". И защото не ми каза "здласти" на джй-партито, а беше заета да говори с тутманик. :/

Лъжец, не съм била активна на тая дата о.О

Причини да не ти се обясня в любов тогава: въобще не бях сигурна, че си човек, когото познавам, изглеждаше да имаш доста по-интересни за теб самия и отблъскващи попринцип занимания, и що не каза ти?

P.S. Когато някой прогаря дупка в гърба ти, опитвайки се да те фокусира, най-учтивото е поне да се обърнеш и да създадеш сконфузна ситуация.

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 1:40 am 
Аватар
*

Понякога се изумявам колко абсурдно е правото на всеки един от нас да пише (свободно) каквото пожелае. Защо казвам абсурдно е единствено защото попаднах на едно мнение в съвсем обикновена тема и идеята да чета толкова скучни неща ми беше абсурдна. //// В допълнение към това нещо, което съм искал да внедря измежду текстовете, мога да кажа, че подпрепям свободата на словото и тази откачена игра с думи, защото е приятно.

Squall_1st написа:
KISSSY написа:
ама на вас явно ви е адски скучно, че да се защитавате толкова =)) =)) =))

Вас? It's only me and you who's talking about us. The other us has nothing to do with what I'm saying.

добре, тогава на тебе ти е адски скучно. направи си собствена темичка дето да обсъждаме теб и членството ти при НИ-тата, не цвъкай тая на момичето

Някой може да помисли, че съм пуснал тема заради Киси. Все пак дълбоко в червата си на мен Ми дреме за темата на момичето, която не знае от коя страна се яде еклер. Но като се замисля до момента не сме говорили за NI и "член"ството ми. Дали направих темата от скука или просто търся друг и различен начин за да иразя себе си. Успех.

Дъждовното, влажно време навън, с черни облаци и сиво небе, е вдъхновяващо днес. Колко жалко, че трябва да захвърля цялото вдъхновение и да вървя да се занимавам с глупости... Жалко, че вчерашния ден мина с такава помисъл и ще завърши по толкова трагичен начин, щом отново пиша в тази тема. Даже за да държа себе си вдъхновен съм оставил на repeat liberi fatali, иначе ще се отегча прекалено бързо и ще зарежа цялата идея с писането на този пост.

Следователно ще е по-добре и вие да слушате, докато четете:

Зенитке, не бих излъгал. Аз пък съм сигурен, че не си се заблудила с идеята, че съм човек, който не познаваш, защото съвсем ясно ме разпозна на венчъра, когато засегнах въпроса, че съм таен агент на цру и никой не знае кой съм. Но ти ме хвана за ръка, не че помня защо точно ме хвана за ръка и застана до мен, че и ми каза кой съм. И то причина за всичко това е, че се засекохме тримата с Ямато един път. Admit it, you're just a shy girl. В същата вечер единственото отблъскващо нещо беше как всички "непознати" седяха на различни масички и пиеха колички. :lol: Дори една там не ми беше толкова отблъскваща кoлкото вида на всички разпръснати фенове на джапанската музика. За момент си мислех, че ще ми е по-интересно в чалга дискотека, даже бях почти убеден, че ще е така. Дори с гаранцията, че далеч не мязам на чалгар и не съм особено зарибен да се подстрижа, за да си изправям косата и да общувам сладко с хората. Много гадно! <<<<< seriously? >>>>

Не знам коя година се сдобих с атари и не съм сигурен дали не беше донесено от русия, но мисля, че го имаше и на нашия пазар. На битака имаше всичко, което искаш. Не че съм ходил да купувам, но имам спомени, че съм гледал с наще и примерно всеки път си купувах филми на VHC касетки, там бях намерил The Crying Freeman.

Тук имаше един Мустафа, който не се казваше Мустафа, разбира се, но му викаха така понеже превърташе играта с най-голям score и 1 жетон. Но жетона не се споменава, повечето я превъртаха с един жетон, аз тогава и с три не можех. То и сега не мога май. :D Преди години на ахтопол бях намерил аркади и там не успях да я превъртя с три.

И ме мързи да пиша каквото и да е повече, защото започнах да слушам друга музика. Всъщност не написах нищо, ебаси доброто. Discuss.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 1:43 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Squall_1st написа:
Всъщност не написах нищо, ебаси доброто.

И все пак те прочетох :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 1:56 am 
Аватар

За тва си пускаш е тоя клип...

Some things are so natural
Other things are lyrical
(For real - gonna make it real)
Like every guy you wanna be
Like everyone you wanna feel it
Now the freedom is so close to you
And you may only follow it

Е тва описва квото каза. :Д \о/ \о/ \о/

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 2:19 am 
Аватар

Е какво друго да кажа за него освен ЕБАСИ И БУЛШИТА!

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 3:05 am 
Аватар

Squall-че(wtf), I am a shy girl, което напълно подкрепя теорията ми. представи си, че не беше този, за когото те мислех и се окажех преебана в оная дупка с има няма тридесет човека, от които 5ма понасям. Нямам силите да се справя с такава ситуация и може би шях да завърша, скимтяща в някой ъгъл.

Седеше на един стол и беше позволил на една девойка да си играе и да се гаври с косата ти, сякаш си някой пудел в салон за домашни любимци. Отблъскващо е, просто още не мога да определя кое ме потресе най-много. Ако не си бил ти, то тогава значи въобше не съм знаела, че си там.

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 7:34 pm 
Аватар

ahahhha...

This thread became funnier than I thought.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 9:53 pm 
Аватар

Zenith написа:
Седеше на един стол и беше позволил на една девойка да си играе и да се гаври с косата ти, сякаш си някой пудел в салон за домашни любимци.

хмммм...

Изображение + Изображение = Изображение

:hmm: :ct:

МнениеПубликувано на: Пон Дек 06, 2010 12:37 am 
Аватар
*

Zenith написа:
Squall-че(wtf), I am a shy girl, което напълно подкрепя теорията ми. представи си, че не беше този, за когото те мислех и се окажех преебана в оная дупка с има няма тридесет човека, от които 5ма понасям. Нямам силите да се справя с такава ситуация и може би шях да завърша, скимтяща в някой ъгъл.

Седеше на един стол и беше позволил на една девойка да си играе и да се гаври с косата ти, сякаш си някой пудел в салон за домашни любимци. Отблъскващо е, просто още не мога да определя кое ме потресе най-много. Ако не си бил ти, то тогава значи въобше не съм знаела, че си там.

Мен никой не ме понася, така че ако ти бях казал здрасти, гневно щеше да се свиеш на кълбо и да ми пуснеш токовете на бланка. Но да, Кyuukutsukii ми пипаше косата и се опитваше да я наелектриза до предел, когато ръцете й ще започнат да треперят от напрежение lol. Всъщност някъде по същото време барманката ме питаше какъв балсам ползвам, защото съм имал завиден обем. Друг въпрос е, че коса с такъв обем се поддържа два пъти по-трудно от нормално дълга коса. То моя френд познаваше само Муллясала Тиквичка и затова, след като тя го отряза тъпо, се запознахме с барманката и започна да сипва по 150мл вместо 100мл. We win.

Иначе не съм бил сериозен в това, че не си казала здрасти. People come and they go, ние, аз самия, стоя през вековете като ствол, а другите се удрят като пръчки в мен, но ствола винаги остава там през вековете. Ебаси рейпа.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 10 [ 143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]