Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 5 [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: › SayanMk!
МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 2:55 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мехехех, ае пускайте си и вие по темичка е ^^ b

Хмм, черно-бяло I guess, но всеки цвят си има готЕното, тъй че - Бяла светлина :peace:

Тъпата смотана торба с кокали ест :skull: Смотан безсмъртен скелет глупав да си се връща при тъпото китче и да го маха тва афро. Нещастник, ше ми измества Зоро ... Никога няя го приема тоя...
ФУРАНКИИИИИИ вече го преглътнах, ако се беше облякъл щеше по да ме кефи, ама той си влезе и си застана на мястото - отзад в съпорта. Докато тъпия скелет идва и почва да пее приспивни песни... die in hell fuckin bone....

Well ya kno' google is google... :cyclon: Надявам се някой ден да се издигна до отговорник изхвърляне на седмичните отпадъци от главния офис. Уча ц++ :peace:

//Ае верно референтите трее ги изкарам в долната част... ма ме мързи :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:41 pm 
Аватар

Ой не съм писала в темата на Саянски ( айде народе - на всяка манджа мерудия ще съм днес явно )
Нот феър всичко сте изчерпали T^T ~ Че той си е машина това даже не тръгвам да го оспорвам ,че Саянски ще набара Дет Ноута - човекът , който разбира от всичко ( да се чете абсолютен ненормалник и гуру :lol: ) и от време на време (ако не постоянно ) проявява разни странни дарк пауърз ( аниметата са виновни знам аз >.< ) ~ Радва ме на макс , много симатичен персонаж , с когото се запознах ( лично ! ) сравнително късно - на венчъра :rose:

Цитат:
Искам го гол! =))

shhh... that's my line =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:52 pm 
Аватар

Fictional being написа:
защо ни напусна :(

i double that. a whole era ended with ya Q_Q

Страхотен човек. Въпреки че още си беше главен мод като се запознахме се оказа много приятен, разговорлив и наистина turbo fanboy :lol: /тогава си мислех, че модовете са некви страшилища едва ли не ^^'''''/ И не се съмнявам, че ще продължава да помага на форума дори и като обикновен потребител ^^~

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:12 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Kudrokoska написа:
Fictional being написа:
защо ни напусна :(

i double that. a whole era ended with ya Q_Q

Страхотен човек. Въпреки че още си беше главен мод като се запознахме се оказа много приятен, разговорлив и наистина turbo fanboy :lol: /тогава си мислех, че модовете са некви страшилища едва ли не ^^'''''/ И не се съмнявам, че ще продължава да помага на форума дори и като обикновен потребител ^^~

Аз да потретя.
За мое голямо съжаление съм имала възможността да видя това чудо на чудесата само 1 път и ми се стори доста симпатична натура :hat: Колкото до форума, той буквално АМА БУКВАЛНО светеше на аниме феновете (в зелено.....не е от абсента, знам, че Цар Алко те напи XDDD) Страшно съм му благодарна за цялата работа (и предимно инфо) дето ни изсипа на главите като модератор и която се надявам, че ще сипе в форума и занапред, прикривайки се като спамър (видях те, един ден не беше мод и го прекара в срамче :lol: )
Един познат му вика човека с темите, заради епичните теми, които пуска с педантичността на остарял швейцарски часовникар-работохолик :lol:

а да попитам какво стана с кокошките? :o

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:50 pm 
Аватар

Винаги съм мислела, че изглежда малко откачен. Но вътрешно е добър човек мисля. :D

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 11:31 pm 
Аватар

Аууу, голяма личност.
Много го уважавам тоя човек, нищо, че още му се сърдя, че ни напусна така зловещо. :bash:
И все пак, пълен респект.

Та въпрос.
Спираш се пред кръстопът - в Ляво "Курвентаун", в дясно "Отакуланд" и направо "България", къде ще отидеш? :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 9:46 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Саянски... това само по себеси изказва всичко :confused:
голяма личност, много интересен и е пианде :mock:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 11:15 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ох надценявате мъ :icecream: Благодарности на всички ^^

Напуснах за да дам шанс на младото поколение...
Точно за да може новата ера, за да имат шанс младите като вас, да натрупат опит, да се издигнат :eyes: и помъчат =0

КОКОШКИТЕ ЗЕХА ДА СНАСЯТ :rocknroll: :kicking: Точно около седмица обсъждахме от коя ше излезе първата домашна супичка и взеха отново да снасят! Идва великден я, трябва :ok: Та за сега ще ги крепиме живи, а на пролет може да ида на пазара да земеме още някое и друго пиле, че тия макс още една година ше изкарат за съжаление :huff:

dripper написа:
Спираш се пред кръстопът - в Ляво "Курвентаун", в дясно "Отакуланд" и направо "България", къде ще отидеш?

Ерм, ако мога - ще си построя собствен град, в който да обединя всички, че и място да остане :peace:
dadaadda написа:
и е пианде :mock:

Nononooo, не слушайте чича ви Аукохоу кво ви говори, аз не съм такъв човек, аз съм ценител :confused: :lol:
haku_chan написа:
Винаги съм мислела, че изглежда малко откачен. Но вътрешно е добър човек мисля. :D
Кооето не изключва откачен нали?!?! :lol: :lol: Oh well, не мога да споря :user:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 12:54 pm 
Аватар
Masaka?!

Обаче гледай как извърта чисто егоистичните си подбуди пред останалите: "за младото поколение", бла, блаа....

Кучеееее :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 12:59 pm 
Аватар
Цар Алко

SayanMk написа:
Дайте да си се представим като бели/жълти/шарени хора ! :)

Аз : Марин Колев
роден съм 1987.01.31 във втора градска( - сестрата беше печена 8) :lol: ).Завърших Кинотехника и Видеотехника в М.В.Ломоносов. Яка специалност е !! Сега уча в СВУБИТ. Аниме фен съм от ... отдавна... Първото ми аниме бе Драконова топка. Любимо аниме/манга - one piece
Имам супер-здрава психика и принципи в живота.
дупе райскооооо... =)) :drunk: =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 6:56 pm 
Аватар

Sayan вече не е мод :О Май отдавна не съм влизала в новини...

Иначе, пише разни интересни мнения и теми, толкова подробни, че каквото и да кажеш ще е излишно :lol: Трудно ми е да го нагодя като характер :hmm: от това, което съм прочела е точен :thumb:

ПП. и всява респект :icecream:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 15, 2009 2:21 am 
Аватар

Изгубих са някъде в форума и случайно попаднах на тази тема :lol: ...И сега по темата,като се замисля отначало не бях обърнал внимание,че е модератор когато ми прави една песничка на One Piece,след това знам,че му погледнах форума и разбрах...Първите ми впечатление и се още такива са,че е просто един много печен човек 8) ,и за завършек "full respect" :rose: :wink: .

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 4:34 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

След около 5 часа събиране и сортиране....
Най-сетне успях да събера всички мой теми и да ги подредя.
Това са всички мой теми, които си струват.... пропуснал съм по-безмислените, по-ежедневните, отнасящи се до конкретен случай на конкретна дата и естествено - изпуснал съм ВСИЧКИ теми за анимета/манги, които съм пускал, защото няма смисъл. Там по-важно е самото аниме, отколкото мнението ми, а да ви давам списък с аниме-темите, които съм пускал - няма нищо общо с вкуса ми за аниме или нещо подобно и би било подвеждащо само. За това само теми, в които имам по-насочено мнение или са били по-важнички. Целият списък може да го видите като кликнете на спойлера, ноооо в спойлер таг е тъпо и грозно....
Всъщност даже го изтривам... вижте си го от първия ми пост ;] Нарочно не е в спойл-таг, да може да се търси с ctrl+f по бързата процедура.

Начешах си егото за една седмица напред :mock: Но това по принцип ми бе идеята с този раздел - хората да го ползват за каквото си пожелаят, като една от тия идеи бе именно за каталог на темите на човека. Е, моят каталог е готов. Нз дали ще се наема да добавям всеки път към него нови теми като пускам.. ;0

Та-> viewtopic.php?f=65&t=40676

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 4:42 pm 
Аватар
Masaka?!

SayanMk написа:
След около 5 часа събиране и сортиране....
Най-сетне успях да събера всички мой теми и да ги подредя.
Това са всички мой теми, които си струват.... пропуснал съм по-безмислените, по-ежедневните, отнасящи се до конкретен случай на конкретна дата и естествено - изпуснал съм ВСИЧКИ теми за анимета/манги, които съм пускал, защото няма смисъл. Там по-важно е самото аниме, отколкото мнението ми, а да ви давам списък с аниме-темите, които съм пускал - няма нищо общо с вкуса ми за аниме или нещо подобно и би било подвеждащо само. За това само теми, в които имам по-насочено мнение или са били по-важнички. Целият списък може да го видите като кликнете на спойлера, ноооо в спойлер таг е тъпо и грозно....
Всъщност даже го изтривам... вижте си го от първия ми пост ;] Нарочно не е в спойл-таг, да може да се търси с ctrl+f по бързата процедура.

Начешах си егото за една седмица напред :mock: Но това по принцип ми бе идеята с този раздел - хората да го ползват за каквото си пожелаят, като една от тия идеи бе именно за каталог на темите на човека. Е, моят каталог е готов. Нз дали ще се наема да добавям всеки път към него нови теми като пускам.. ;0

Та-> viewtopic.php?f=65&t=40676

[16:38:08] Morri says: Кучее, фенскусиите беше колекти ефърт :D
[16:38:20] Morri says: или не беше
[16:38:25] Morri says: трябваше да си пазя аз компромати
[16:38:37] SayanMk says: пусни си тема се отбележи бе, я (mm)
[16:38:42] SayanMk says: то и срещите бяха

Гз, няма да си пусна тема пък. Напиши препратки!
EDIT: Ок, заплатата ти в гугъл е спасена.

Много силно портфолио, btw... ще те наемат с такова на работа :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 5:32 pm 
Аватар

ееееее ти си учил в мойто даскало :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 5 [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]