|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 3:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 8:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1680_1304973611.png) |
BloodAngelAira |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
AbysalDemon написа: aз викам KFC!...
Звучи ми перфектно на мен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 9:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=330_1314878971.jpg) |
Mantzikert |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 10:21 pm Мнения: 3194 Местоположение: Мidland
|
BloodAngelAira написа: AbysalDemon написа: aз викам KFC!... Звучи ми перфектно на мен.
Пернати (не знам дали кокошки) на безумни цени + 330пв бира за 2 лева...
ИНАЧЕ МЕН МЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ СЪМ ФЕН НА ПЕЙКА ПАРТИТАТА!!
Пък и имам идеял Отиваме купуваме алкохоли (колир чипсове) от Пикадилито дето е в ССS и после се качваме в сепаренцата горе къддето не ти искат пари да седнеш...
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 10:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4710_1246099923.jpg) |
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
BloodAngelAira написа: AbysalDemon написа: aз викам KFC!... Звучи ми перфектно на мен. ТИ не се обаждай ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ТИ не идваш ![:mm:](./images/smilies/mm.gif)
Edit:
Nilion написа: Не, че ти не можеш да отидеш и в другата компания де...
Да, ама не мога и на двете места едновременно... И като закъснея за 6 на попа...
Последна промяна angel_of_darkness на Нед Дек 14, 2008 10:22 pm, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 10:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
BloodAngelAira написа: AbysalDemon написа: aз викам KFC!... Звучи ми перфектно на мен.
Ем ние вчера, след като обикаляхме сума ти време около заведенията, казах на Jeanne "Ае, взимаме си доупи и на път към метрото ядем в KFC..."
И така и направихме...
Но пък друго си е навънка... по градинките... вечерта... на студено... с бира... без пари... като клошари... смущавайки обществения ред, плашейки пенсионери и деца...
Хах говоря все едно сте толкова луди... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) или толкова организирани... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Правете квото щете... Мене ме касае дали ще са там хората, които по принцип ги няма
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 1:03 am |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
snookie написа: А тая тема, която я сложихте ще е със резултата от последните няколко спора на аниме срещи - накрая всички ще се делите, ще се псувате, че единия ходи там, другия другаде...
Аз някой да съм псувал? Наиш ли ко ми е благо на душицата~
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 1:16 am |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
IvCHoy написа: snookie написа: А тая тема, която я сложихте ще е със резултата от последните няколко спора на аниме срещи - накрая всички ще се делите, ще се псувате, че единия ходи там, другия другаде...
Аз някой да съм псувал? Наиш ли ко ми е благо на душицата~
Има ли нужда да ти казвам, че не говорех за тебе и че си надут...
И без тва вече си го знаеш...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 1:24 am |
snookie |
|
|
IvCHoy написа: ...
Можеще просто да кажеш, че нямаше нужда да ти го казвам
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 16, 2008 11:02 am |
snookie |
|
|
AbysalDemon написа: Yamato написа: 60% сигурен съм че следващият или по-следващият пост ще е що годе компетентна критика смени колата с пепси ,че кат те глеам....цъцъцъцъ...
Абисале, абисалеееее....
да ти пикам на компетентната критика
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 20, 2008 11:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=676.jpg) |
phoenix |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 16, 2005 6:47 pm Мнения: 572 Местоположение: somewhere
|
Yamato написа: Бах да не влизам във форума две седмици и вие го избихте на гражданска война ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Аниме срещите са съкави от доста време и не смятам че някой има особена вина в т`ва.Различни хора с различни интереси.Не на всички ни е кеф да сме в компанията на дадени хора и тн. така че деление е нормално сеш се. Според мен евтино,удобно,задоволяващо,топло местенце с достатъчно места и вкусна храна няма да намерите в събота вечер, но ако сте решили да търсите Светият Грал на сбирките няма да ви преча. От темата няма смисъл защото както казах нейде горе У тексто има различни хора с различни интереси, не можеш да очакваш всички с усмихнато лице да ходим на театър или на ледена пързалка (ПРИМЕРНО) защото не всички се кефят.За т`ва се и събират групички, който си правят квото искат и аз не намирам нищо лошо в тва.Мен ако питате няма как да нагодите 20+ човека (ПРИМЕРНО) да ходят на едно място повече от три пъти защото ще им писне. Вместо да се плещите един на друг в лицата вземете си организирайте групичките като хората и спрете се оплаквате...
Послепис: 60% сигурен съм че следващият или по-следващият пост ще е що годе компетентна критика и тъй като съм сигурен че най вероятно няма да я видя никога ще помоля въпросният критик да не си губи времето.
Евала, много точно казано. И все пак аз се чудя едно нещо - защо срещите са точно събота вечер? Толкова ли нямате какво да правите в събота вечер хора?
_________________ The gyms you go to are crowded with guys trying to look like men, as if being a man means looking the way a sculptor or an art director says
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|