|
Дата и час: Нед Фев 28, 2021 10:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кога момчето се превръща в мъж?  Публикувано на: Съб Сеп 17, 2011 10:05 am |
 |
Hardstep |
|
 |
Регистриран на: Пон Май 12, 2008 10:13 pm Мнения: 920 Местоположение: hiDDeN~ mushroom villagE
|
ZippyZiggy написа: Когато изгуби всички мечти и амбиции,и пребираики се вкъщи е твърде изморен дори да изчука жена си ,тогава И САМО ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ МЪЖ не искам да ставам мъж никога значи ;д
_________________ why no podpis, brah ? ;?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кога момчето се превръща в мъж?  Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 6:47 pm |
 |
Samurai-Mandrake |
|
 |
Регистриран на: Чет Авг 23, 2012 8:13 pm Мнения: 71 Местоположение: Deep Inside of Me
|
Едно момче става мъж, когато стане личност и започне да носи отговорност като такава, за това което казва и прави и всичките последствия от това. Едно момче става мъж, когато осъзнае, че няма друг освен него, който да защитава неговата нежна половинка и че това е най-голямата отговорност, която трябва да поеме в живота си. Да накара, че една жена ще се чувства сигурна в живота си и че няма никога да изпитва физическа болка, и че няма никога да потече и капка кръв от нейната плът.
_________________ ... & the road becomes my bride ... & the pain becomes my life ... & the loneliness broke the signet ... & the Mandrake goes insane ... & leave me alone full of pain ... & I'm diving in a rain ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кога момчето се превръща в мъж?  Публикувано на: Нед Ное 11, 2012 1:09 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
След като едно момче се наведе и позволи на живота да го такова отзад, тогава става мъж. Щото след като го е преживял, има правото да казва след години "Ти не знаеш какво съм преживял", на някакво момче, което се прави на мъж, но тепърва му предстои да изпита истинското си мъжество Както великия чичо Бен казва - with great power comes great responsibilities. Мъжът, жената - тва са хора, които поемат отговорност за себе си И за хората около тях. Това са ХОРА. Другите, дето живеят безгрижно и най-големият им проблем е, че нямат пари да отидат на кино или да си купят плейстейшън - тва са момчета и момичета. Деца... Щото децата обикновено живеят безгрижно, весело и се дърлят за глупости от сорта на "Дай си ми играчката". То не е до възраст, а до акъл. Един човек казва: Васил Георгиев написа: Аз пожелавам на всички да им е трудно, защото на мен ако не ми беше, сега нямаше да ми е лесно. На вас под друго име ви е известен, но това е друга тема.

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кога момчето се превръща в мъж?  Публикувано на: Съб Мар 30, 2013 7:18 pm |
 |
genesis |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 9:18 pm Мнения: 110 Местоположение: на всякъде, та и по-далеч
|
Моето мнение е, че момчето става мъж, когато му светне, че животът не е лесен, че е изпълнен с трудности и отговорности. Когато се стресне от действията си до момента, защото има вътрешното убеждение, че така не бива и не може да се продължава (не говоря за *всички* действия, а за *неправилните* - но кое как ще се назове си е отделна тема). Когато започне да си дава сметка за постъпките си, да ги анализира и да се самопоправя. Въобще - промяна на мирогледа, ценностна система и т.н. Съгласен съм с някой от по-горните мнения
_________________ "Всеки пожънва що сее. И както постила – спи. Човек е роб на свойта воля, но господар на свойто дело, създател на съдбините си"
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кога момчето се превръща в мъж?  Публикувано на: Вто Апр 09, 2013 2:22 am |
 |
Rampage |
|
 |
|
Когато престане да се държи като путка.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кога момчето се превръща в мъж?  Публикувано на: Съб Апр 13, 2013 3:49 pm |
 |
Lawliet |
|
 |
|
Когато си изгради собствен характер и спре да се влияе от външни фактори като компания, телевизия и темп подобни. Когато осъзнае собствените си интереси и желания и спре да ги напасва към очакванията на хората около него.
Ще ви дам един пример със себе си, въпреки че не смятам, че все още мога да се наричам мъж. Аз вчера прекарах целия ден в гледане на децки като декстър, джони браво, кураж страхливото куче, топ кат и т.н. и все пак съм по-голям мъж от позьорите в училище, които се правят на много готини.
Това, че някой си пада по коли и разбира много от тях не го прави по-голям мъж. Не са важни интересите, които имаш, а причината да ги имаш.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кога момчето се превръща в мъж?  Публикувано на: Пон Апр 22, 2013 6:41 am |
 |
darealG |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
kujiro написа: Когато го тикнат за 24 часа в ареста  Не мисля че е толкова лесно... А и те от поне 3-4 години не бият там. Ако не и от повече.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кога момчето се превръща в мъж?  Публикувано на: Чет Май 23, 2013 12:06 am |
 |
BakaNoKen |
|
 |
Регистриран на: Пет Мар 15, 2013 9:59 pm Мнения: 30 Местоположение: Кой знае?!
|
Като изчете 600 тона " Джъмп " за една седмица! Само тогава момчето се превръща в мъъъъжжжж. Ок, сега сериозно. Преполагам, че момчето се превръща в мъж, в онзи златен момент, когато живота го смачква, но той въпреки всичко се изправя и му показва среден пръст. ^^
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кога момчето се превръща в мъж?  Публикувано на: Сря Юни 19, 2013 10:31 pm |
 |
kujiro |
|
 |
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 12:14 am Мнения: 1795 Местоположение: 黄泉
|
darealG написа: kujiro написа: Когато го тикнат за 24 часа в ареста  Не мисля че е толкова лесно... А и те от поне 3-4 години не бият там. Ако не и от повече. Няма нужда да го бият, боят се забравя ... другото не
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|