Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 7 [ 103 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Аз съм горд, че съм българин, а ти?
 Да, без съмнение  55%  55%  [ 114 ]
 Чак горд пък  22%  22%  [ 45 ]
 А трябва ли  16%  16%  [ 33 ]
 Не подкрепям твоето мнение  7%  7%  [ 15 ]
Общо гласове : 207

Автор Съобщение
 Заглавие: Българският народ...?
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 8:38 pm 
Аватар

"България" - какво е това?
"Това е Моята страна с горд и единствен по рода си народ." - така би трябвало да звучи мнението на един българин, но дали е така?

Според вас какво си мисли един човек, извън страната ни? С какво я свързва? 8 човека от 10 не са чували дори за нея, а тези двама биха казали, че тя е една изпаднала, изостанала държава, с крадлив и недоразвит народ.

Но защо ни свързват с това? Политиците ни са виновни някой ще каже ( не, не са ), друг ще каже ромите ( не, не са и те ), трети ще кажат, че е виновна корупцията ( но и тя не е ). Така нареченият българин си е виновен, той и единствено той. Къде отиде така наречената ни гордост? За какво се жертваха толкова герои, в името на България? Всичко ли се забрави от този велик народ? Защо ни липсва гордостта да кажем просто "Аз съм българин!".

Затова българина винаги гледа на горе, защото го е срам да погледне на долу. Но винаги ще има хора, които ще твърдят, че управниците са виновниците, но кой гласува за тях? Кой ги назначава? Толкова надежда ли имаме в другите, че оставяме всичко на тях? Неможем ли за момент да спрем и да помислим за бъдещето, но не нашето, а на цял народ. Защо да критикуваме управниците, като ние самите ги слагаме там? Толкова ни харесва да си имаме оправдание, за всичките си грешки, но на другите пука ли им, може и сами да се досетите.
Но въпреки това "Аз съм горд, че съм българин, а ти?"
Изображение
И нека запомним тези велики думи:
Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 8:46 pm 
Аватар

На кратоко:БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 8:56 pm 
Аватар

Такам аз като вечно опорствашт и търсещ алтернативното мнение ще кажа че мнооооого малко българи са ИСТИНСКИ българи.Ок ние тука си пишем аз съм ГОРД бля бля добре ама ако ви предложат 100000000 $ и доживотна почивка на Бахамите в замяна на това да не се връщате в БГ накой ще откаже ли ? :roll: Май не.... + това 3/4 от българския народ до толкова се е отвратил от всичко което става по "буйните Балкански ширини" че при първа възможност ще заебе и родина и гордост и всичко...мога да кажа че е имало случаи в които ме е било СРАМ да кажа че съм Българин ( в хотел в Турция) просто защото ще се отнасят с мен като с боклук защото знаят че сме крадливи семета и Бай Ганьовщината върлува жестоко в България.

Да живее Булгаристан :arrow:

Would you capture it or just let it slip?
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:09 pm 
Аватар

Горд съб разбирасе.даже Мао ми направи специална гривничка с националните цветове. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:12 pm 
Аватар

WindForce написа:
Такам аз като вечно опорствашт и търсещ алтернативното мнение ще кажа че мнооооого малко българи са ИСТИНСКИ българи.Ок ние тука си пишем аз съм ГОРД бля бля добре ама ако ви предложат 100000000 $ и доживотна почивка на Бахамите в замяна на това да не се връщате в БГ накой ще откаже ли ? :roll:

Но пак ще си останеш българин, това няма да се промени. Важното е това да знаем и от време на време да си го казваме.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:17 pm 
Аватар

Да разбира се горд съм.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:19 pm 
Аватар

малко ми е трудно да съм горда при настоящото смешно положение на страната...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:20 pm 
Аватар

Значи зависи, горда съм че живея на такова място, с природата и всичко, и като цяло България си е за гордеене, но напоследък :? ........как човек може да е горд от страната, си където всеки ден е борба за оцеляване и всеки се чуди как да те изменти и да измуфти повече пари :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:22 pm 
Аватар

не е само това..
парламента ни е пълен с лапета и клоуни а министерствата са под всякаква критика
ОСОБЕНО на здравеопазването, образованието и земеделието
тея са просто...един саркастичен човек цял живот може да им се смее и да не му омръзне..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:27 pm 
Аватар

стига човека да не живее в България :wink:
Забравяш за всевъзможните изкуства, я си се захванал с изкуство, я си останал на улицата :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:28 pm 
Аватар

Това няма нищо общо с това да се гордееш с страната си и нейната история според мене. :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:28 pm 
Аватар

Горд съм с нашата история, със проижода ни с природата ни ако щеш. Българската земя е силна българските жени истински и красиви ( особено вие баки). Но ми кърви сърцето като гледам как из парламента има само продажници, как земята ни се руши и как губим всичко свещенно.
Ето защо отговор 2.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:30 pm 
Аватар

Bertorelli написа:
Това няма нищо общо с това да се гордееш с страната си и нейната история според мене. :wink:

Никой не е казал, че не се гордее с историята на Бълтария или със самата страна :o просто управляващите провалят всичко изградено до тук :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:31 pm 
Аватар

Mantzikert написа:
Горд съм с нашата история, със проижода ни с природата ни ако щеш. Българската земя е силна българските жени истински и красиви ( особено вие баки). Но ми кърви сърцето като гледам как из парламента има само продажници, как земята ни се руши и как губим всичко свещенно.
Ето защо отговор 2.

няма какво повече да добавя
гласувам за 1

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 9:32 pm 
Аватар

Vegeta написа:
Горд съб разбирасе.даже Мао ми направи специална гривничка с националните цветове. :)

И аз искам :oops:

Ами да,горд съм,че съм българин.Съгласен съм с всички мнения по-горе: като че ли имаме повече поводи да се срамуваме,отколото да се гордеем.Дори държавата да не струва,дори Цариградско шосе да го работят 100 съботи и недели(днес пътувах към младост и видях прилични дупки в най-лявото лявото платно,където се кара най-бързо :shock: ).И все пак,като попритворя очи и не гледам простотията на нашия народ,ме е горд че съм българин.
:D Доста объркано звучи,ма засеха не мога да го кажа по-разбираемо :mrgreen: .

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 7 [ 103 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]