|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 3:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 14, 2008 2:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19433_1311857660.gif) |
reefer-madness |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Аз за себе си мога да кажа,че рискувах и загубих
Иначе за другите не знам,може би желанието за сигурност надделява...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 14, 2008 8:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Ми не рискуват да бъдат щастливи, щото ще се окажат нещастни.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 14, 2008 1:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
то отговора на въпроса ти се крие в самото заглавие, ти си си отговорил вече - щото ги е страх, сега причината за всички страхове е друга тема
стахът е от провал разбира се и може да бъде доста силен, но има и някои случаи в които те е страх от успеха, това е много странно нещо и още не съм мислил над него, сигурно е от комплекс за малоценност
иначе нещата седат така - ако не го направиш в този живот, кога друг път? втори шанс да си изживеем този живот нямаме, за това ако не рискуваш е равносилно ако не и по-лошо от това да рискуваш и да загубиш, поне тогава няма място за угризения
а масата от хората залагат на сигурно, не следват мечтите си колкото и трудни да са те (ако изобщо имат мечти) те се страхуват да живеят, в резултат се превръщат в роботи които само правят това което другите вече са изпробвали че работи, това обаче не е само лошо и за тях, ами и за мен, щото толкова МНОГО хора вече са ми тъпи поради тази или друга причина че по някога не мога да си намера място, тъй че рискът и промяната са ключов елемент за щастието на всички
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 14, 2008 2:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Аз съм против риска, а и против промяната. Скуката за мен е щастие и изобщо не разбирам младите буйни душички, дето все искат нещо да се случва... високо кръвно на тия години не е добре!
Не рискувам, защото ме е страх от загуба и защото си предпочитам сигурност, пред шанс, който може да ми оправи положението за малко или много, или пък да ми го скапе - за много. Естествено, ако си в играта на Къци - там и да рискуваш, от това нищо не зависи... Естествено, понякога човек е принуден да рискува и прочее и прочее... Но в общият случай - аз Не рискувам ^^v
Винаги има и други начини, винаги има и друг избор. Не съм с високо кръвно, че за щяло и нещяло да си слагам торбата на главата.. А популярния въпрос "ами ако" е тооооолкова lame =0 В този живот няма "ами ако" за мен. Ако, е едно дет цапа гащите, вика баба ми от Асеновград, и е напълно права =0 Напр: състезание Ф1, разликата м/у първия и втория е 0,001 sek, "ами ако бях натиснал с 1мм гаста повече на завоя..." Е НЕМА! НЕ СИ!! ЧИБА, ВТОРИ!... :> Така расъждавам и аз. Супер абсурден въпрос, като трябва да правя избор с риск и не поема риска - просто не поемам риска =О кво толко... NEXT ->
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 14, 2008 5:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7500.gif) |
aquaruis |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Мар 19, 2007 10:32 am Мнения: 544 Местоположение: The Hell am I?!
|
SayanMk написа: ....
Ето това е истината.
_________________ A man chooses, a slave obeys.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|