Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Има ли заговори около нас или не?
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 4:16 pm 
Аватар

"Две крави си говорят:
- Знаеш ли, струва ми се, че ни хранят само за да може да ни пият млякото, а после да ни убият и изядат.
- Я се разкарай с твоята идиотска теория на заговора! Цялото стадо ще ти се смее ако разбере, какви ги разправяш."

Има ли заговори около нас или само така ни се струва? Постояно ли ни мислят лошото или просто всичко е една голяма илюзия? Всичко е спокойно, нямаме за какво да се тревожим и заговори няма никъде? Дори в атентата от 11 септември 2001 година?

Профил  

Заглавие: Re: Има ли заговори около нас или не?
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 4:22 pm 
Аватар

The cake IS a lie.

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 4:23 pm 
Аватар

11 септ. за мен е една голяма лъжа с поставените им свидетели и едитнати набързо репортажи, не казвам, че конспирацията е точно така както се казва, но определено цялата работа смърдеше здраво.А за плановете на Рокфелер и компания вече ставаме свидетели как се осъществяват, дано да се намерят хора на място които да ги поспънат, макар че не ми се вярва..

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 4:54 pm 
Аватар

има ли голямо значение, в края на краищата

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 5:51 pm 
Аватар

Ми. Ама ако се замислиш почти нищо от раждането до смъртта на отделния индивид няма значение.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 7:42 pm 
Аватар

aww к'фо сте сбръчка ли :O :O 2012 is near end of the world така че спок

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 8:04 pm 
Аватар

Ти па кво , вярваш на някви шитни 2012 "края на света" то по тия предсказания почти всяка година свършва света по няколко пъти ...
ОН: Cигурно има , но както каза Фроста - има ли значение! Няма какво да направиш в повечето случаи , се в гъз ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 9:40 pm 
Аватар

dream_dragon написа:
Ми. Ама ако се замислиш почти нищо от раждането до смъртта на отделния индивид няма значение.

ако гледаш от тая точка, където адски много неща имат значение - пак конспирацията няма да има :)

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 9:45 pm 

Заговори ... ами управляващите промиват мозъците на тълпите и ги правят работещи зомбита, на чийто гръб те печелят много повече. Като робството в миналото, само че сега е прикрито. За да всички да имат общи интереси и да заливат хората с ненужна информация, която ти препълва мозъка с глупости, че да затъпяваш още повече използват - Телевизия, Вестниците, РЕКЛАМИТЕ, които са навсякъде ... или накратко казано - ние сме овце и майката си е **ало. Друг е въпроса, че на някой това не им пречи (да са тъпи овце) и съответно не ги интересува ... То като се замилиш няма и какво да направиш, освен да се изолираш някъде и да се отдадеш на медитация ... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 7:26 pm 
Аватар

Просто има какви ли не начини за един човек да изкарва пари и на някои им е най-лесно (или най-изгодно, ако не и двете) да промива мозъци. Тези, които ни промиват мозъците не ни мислят лошото. Те просто мислят как да си напълнят джоба. Сред такива хора, ако ми се предложи съответната сума и аз бих лъгал. Ще се спуквам от лъжи, докато има нещо в джоба ми, освен кура, което да ми къса коланите :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 7:59 pm 

Естествено, че е най-лесно .. караш другите да ти работят, за да ти да печелиш .. as simple as that :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 8:06 pm 
Аватар

Именно. И след тези заговори се появяват филми като The Obama Deception.
За да може от тия заговори да спечелят пари ОЩЕ ПОВЕЧЕ ХОРА.
Затова и мразя да се казва, че няма глобално затопляне. Това че някои хора се опитват да спечелят пари от него, не значи, че глобално затопляне няма. Щото има моменти, в които един спор, на който Светът е свидетел, се води от две страни, чиято обща цел е да спечелят пари от слушателите си. Щото Светът не е толкова прост, че всеки спор да се решава с Ези или с Тура.

Последна промяна solecito на Съб Сеп 12, 2009 10:02 pm, променена общо 1 път
Reason: не цитирай горното мнение ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 13, 2009 10:44 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Конспирации?
О, човекът е създание, което само конспирации му дай да твори. :lol: Аз също МН обичам конспирации и заговори... я колко теми за големите конспирации съм напускал :lol: Но примера ти в първия пост яко изстисква темата :lol:
Точно тей.. ние сме точно като тези 2 крави. Добитък. Такъв, който е супер-удобен за направление. А заговорите -те са просто тема за разговор. Защото точно както тези 2 крави, дори да се усетят цялото стадо, че ще ги колят, дори да намерят доказателства срещу стопаните си, дори да протестират срещу това - в крайна сметка отиват под ножа. И дори половината стадо да иде под ножа, най-много темите за разговор да станат повече.... но за съжаление стадото крави никога няма да може да направи нещо на своите стопани с пушките и ножовете, защото у тях е властта... Независимо от нивото, на което дадена крава осъзнава това, за това и до последно ще има крави като втората, стараещи се да разколебаят усъмнилата се крава... стараещи се да забулят истината, да я увият в нещо по-приятно. Една илюзия, с която можеш да живееш доста по-спокойно мизерното си животче, смятайки, че стопаните ти са ангели небесни... Това в човешкия свят се е наричало религия до скоро... сега се нарича цивилизованост и/или наука. Дам - заговори има и още как... жалкото е, че нашата сила не стига по-далеч от тази на тези две крави. Единствените, които могат да попречат на тези заговори са бунтовници из самите стопани.

Та, надявам се разбирате от метафора... то е то. ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 4:03 am 
Аватар

"Истината" е толкова страшна, че хората биха предпочели да не я знаят и точно заради това повечето хора са като втората крава.

SayanMk написа:
Единствените, които могат да попречат на тези заговори са бунтовници из самите стопани.

И това само в случай, че бунтовниците идват от "стадото", защото ще бъдат тласкани от желание за мъст, а не за надмощие сред "стопаните". Но... революция в наши дни? I doubt it. ><

- p a t h o s - e t h o s - l o g o s - p h a l l u s -
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 2:21 pm 
Аватар

Не обичам теории за глобалната конспирация. Понеже 90% от тях са базирани на наукоподобни спекулации само за да изглеждат достоверно. Осама си направил операция и станал Обама. Извънземните правят опити с хора. Американските лидери в сянка са лидерите на Третия райх и са безсмъртни. Хитлер/Елвис/Сталин са живи. Китайците са извънземни насекоми. Единствено неща, за които има ТВЪРДИ доказателства, могат да спечелят моята вяра в тях. Само не ме питайте дали има Бог. Понеже косвени доказателства съм видял много, ама пряко, ТВЪРДО - нито едно.
За 9.11 - ами щом гледах интервю с архитекта, който обясни, че "Така и така, двете кули бяха проектирани и одобрени да издържат на сблъсък с аварирала совалка". Не ми беше интересно, докато не показа чертежите и не тръгна да обяснява по тях. Единствените конспиратори, за които има доказателства, че съществуват са Масоните и Илюминатите. За първите се знае, че все още съществуват, имат свотята първоначална дейност и т.н. За вторите не е много ясно - много "тайни" организации включват в името си тази така любима им латинска думичка. За да дават храна на Дан Браун.

My anime and manga list
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]