|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Толеранс Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 8:59 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Толеранс... - Търпимост/Допустимост/Поносимост? До кога?! До къде??
Ще гледам поне тая тема да не я правя дълга >.< Имате ли се за толерантен човек? И за чии смятате така?? Ако пък сте, какво ви носи това? До къде ще стигнете с тази своя толерантност и до къде всъщност искате да стигнете? Тук ще нахвърлям няколко... мисли, или по-скоро ситуации, които сте достатъчно зрели да разберете: Непушач седящ на спирката, при закон за не-пушене по улиците, опушван от човек до него? Циганин до вас, пътуващ без билет, шляещ се без лична карта, точно когато вас ви глобяват и спират за проверка? Масов убиец, изнасилвач и/или педофил в родното ви място, задържан за 24 часа и пуснат... чиято идентичност ще бъде запазена, за да не се нарушават човешките му права? Доживотен затвор, грижи, средства и прочее и прочее, за които вие плащате, за същия по-горен пример, вместо присъда от рода на "смърт"? Толерантност към хомо*, зоо и други... предпочитания/извращения? ( <- ако имате проблем с последното идете си в темата, не тук, моля...) Толерантност към двойкаджии/"разбойници"/злетаци в училище и пропускането им "между капките" с успех близък до този на отличника? Заплахи, че няма да завършите ако отсъствате, при съученик, явяващ се 1/годишно, минаващ със успех "добър"? Толерантност към хора, които не гледат/четат One Piece? Инцидент с 5 човека, почитан от цяла държава, на фона на вчера починал близък/роднина? Половин черпак по-малко ядене за единия, от предния, намигнал на сипващата в стола? Спиране за превишена скорост, при преминаване на някой с 200 в същото време..? Съкращение за работещия, бонус за клатещия си краката връзкар? Гонки и съдилища за едни, при други кредитори, избягали безнаказано с мн по-голям кредит, чиито имена ще се запазят в тайна? Бан за обиди на един, извъртане на очите за друг? Чувстване на вътрешна вина или скандал от запалена крушка 100 вата, при съсед каращ автомобил харчещ 40/100? На бас, че можете да изброите поне още толкова?? Всее неща "от живота", от "ежедневието", битието... Към някои сте толерантни, към други не.. Ако сте толерантни към всичко, идете да се прегледате и ако докторът ви продължава да твърди, че сте човек, нека той също се прегледа.Болднатото ме подтикна да пусна тази тема... Чийто пък въпрос е: До кога? До къде ви води? Или частни въпроси от сорта нааа... Къде объркахме хартата за човешките права, къде се изплъзна равноправието на хората, кога разумните и "нормалните" станаха странните и лудите, будалите на обществото...?? Спирам до тук, че ако аз тръгна да говоря по темата в сегашния й вид, ще изсипя някакъв киселинен дъжд, а пък изпаренията му кой-знае колко големи ще са : ) И се опитвам да направя къса тема... даже img няма да слагам тоя път!! ->
|
|
|
|
Заглавие: Re: Толеранс Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 9:40 pm |
|
Nimeria |
|
|
|
Don't get the point... Изброи неща, които никой не иска да толерира. Каква трябва да е дискусията?
Какво значи толерантност изобщо? Да понасям съседчето, което дори го няма в аудиторията, а си е взело всички изпити, докато отивам на поправки ли? Като знам как съм си скъсала задника и са ми писали 2ки за нищо? Как трябва да реагирам в тоя случай? Ок, съседчето не ме кефи, ама какво ми е направило, че да го напсувам или да не го толерирам? По скоро трябва да напсувам доцентите, че са го допуснали, ама напсувам ли ги, по-добре да си търся нов ВУЗ?
Човешките права си ги направихме сами. Ако някой ме обиди мога да го осъдя. Факт. Обаче ако някой ми преебе живота и му тегля куршума влизам в затвора. Е, така или иначе ми е преебан живота. Ама къде са моите права в случая? Щото в много случаи няма да направят нищо с/у него, защото ми е преебал живота, обаче аз пречукам ли го от бой и веднага могат да ме съдят за тежки телесни повреди или w/e. Ем т'ва не е толерантност, обаче аз продължавам да не виждам къде е дискусията.
Равноправието на хората си заминава, в момента, в който има закони, защото винаги някой е по-равноправен пред закона от друг. Докато има шуробаджанащина и докато хората не си вършат работата и не искат, няма да има равноправие. Докато винаги има пари зад нещо, няма да има равноправие. Все факти. Защото за мен толерантността е да търпя нещо, което не харесвам, защото знам, че кажа ли го на глас, ще си изпатя. Никой не е толкова тъп, че да върви с/у себе си (надявам се).
I still dont get the point btw...
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Толеранс Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 9:54 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Не знам дали съм толерантен... по скоро не ми пука
Непушач седящ на спирката, при закон за не-пушене по улиците, опушван от човек до него? В този случай аз съм пушача, принципно избягвам да пуша покрай непушачи, които познавам, но ако съм на улицата и някой ми направи забележка че пуша, бих го изгледал странно и игнорирал. Това е улицата за бога. Циганин до вас, пътуващ без билет, шляещ се без лична карта, точно когато вас ви глобяват и спират за проверка? Хванат съм, ще си платя глобата без да мрънкам и да се правя на маймуна в автобуса. Циганина не ме бърка мен, но пътниците, които след като съм си платил глобата започват да одумват неща от сорта на как съм могъл да платя глобата на тези чакали... това не го понасям.
Толерантност към хомо*, зоо и други... предпочитания/извращения? ( <- ако имате проблем с последното идете си в темата, не тук, моля...) Обратните са си обратни, смятам ги дори за забавни. Нямам нищо против да си живеят, да се лижат по улиците и каквото там искат да си правят. Мен не ме бърка това.
Толерантност към двойкаджии/"разбойници"/злетаци в училище и пропускането им "между капките" с успех близък до този на отличника? Работата е че аз спадах към тази група на "двойкаджии/"разбойници"/злетаци"
Заплахи, че няма да завършите ако отсъствате, при съученик, явяващ се 1/годишно, минаващ със успех "добър"? Отсъствах, заплашваха ме, отсъствах пак, пак ме заплашваха, отсъствах, издействах си извинителна бележка, нищо не ми казаха, продължих да си отсъствам. Толерантност към хора, които не гледат/четат One Piece? XDDDDDDDDD Инцидент с 5 човека, почитан от цяла държава, на фона на вчера починал близък/роднина? От гледна точка на държавата починалият роднина е още по маловажен от загиналите петима. От гледна точка на медиите роднината е изцяло безползен, освен ако не е бил някой. Инцидента поне може да покрие някоя друга минута във вечерните новини. Това с роднината си е лично, външни лица не ги бърка и не би трябвало. Ако искат да раздуват как цялата държава тъгува за загиналите във верижна катастрофа, не ми преечи. Но тези които си пишат в мууда на скайп колко много ги е потресло ги смятам за идиоти. Половин черпак по-малко ядене за единия, от предния, намигнал на сипващата в стола? Ако на него даде повече не ми влиза в работата, но ако даде на мен по-малко ще се оплача или просто ще откажа да платя.
Ако не ме засяга нещо директно няма да поема инициатива, за каквото и да е. Но ако ме засяга ще им дам аз на тях една "толерантност". За неща свързани с държавата и властите не знам ... няма голям смисъл да се мрънка за това, много по добре е да ги игнорваш и просто свикваш с тях. За хора е лесно - ти ме толерираш > аз те толерирам. Аз те толерирам > ти не ме > аз не те - точка. Ако няма взаимно разбиране няма смисъл да се си тровиш нервите и да "не-толерираш" някого. Просто игнор и да мре там.
|
|
|
Заглавие: Re: Толеранс Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 11:12 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Стига бе, аз толкова се гордеех, че е късичка Изсумтяването пак е начало. Ако за един случай изсумти една държава, може и някой да се сети да реши даден казус. Ним, мн добре се справяш, като за не схващаща точката xD Говоря именно за тая търпимост, която лека полека минава границите на човешкото и преминава в някакъв абсурден стоицизъм и над въпросните права почва да се тъпче вече с малките вратички оставени в тях. Абсурда на съвременната толерантност. Никой не го кефи, но а) дори не изсумтява е така =/ Приема, че нещата си стават шитави и си ги оставя б) изсумтява в) слага една двойно по-изкуствена маска ИЛИ действително си вярва, и започва да защитава тези ситуации, като абсолютно нормални и също така не-толерантните/сумтящите като пълни идоти, изостанали от съвремието... г) опитва се да направи нещо и къса х4 нерви... Б4М, тебе верно не ти пука а? Или така си мислиш =D Много е хубав начина ти на разсъждение, стига да имаше по-масово приложение. Игнора в един момент ти опира до кокал и тогава дори и ти не игнорираш - дори и ти сумтиш, колкото и да искаш да го игнорираш. Или съответно не сумтиш, защото като Ним, общо взето осъзнаваш какви последствия може да има и си изсумтяваш на ум и на глас след час надълго и широко... както и аз правя и мн др. хора ест.. Въпроса е до къде ще ни докара тая "толерантност". В интерес на истината, очаквах повечето първи мнения да са няк'ви яко.... "в)" ......
|
|
|
|
Заглавие: Re: Толеранс Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 11:52 pm |
|
Nimeria |
|
|
|
Че защо да сумтим? Ти се радвай, че още никой не е тролил, ама и за т'ва си има време За сумтенето: Няма смисъл от него. Всички можем да сме герои в кръчмата, нали? Пием си биричката, обясняваме колко е скапано всичко, иначе сме по-кротки от мишки. Или си мълчиш и търпиш или казваш. В единия случай си скапана мишка, в другия можеш да си навлечеш проблеми. Щото всяко извисяване на глас с/у нещо, което не е подкрепено от тълпа, си ебе майката. Не че и тълпата е особено сигурна де... Т'ва беше по точка а) б) и г) в) е най-яко. Правиш се на скапан непукист и накрая получаваш нервен срив, когато прелее чашата. Навсякъде има толерантност към някой друг, а към теб не. Обаче някой като те толерира и е много яко, нали? До преди 5 мин си псувал няква нечестност и сега изведнъж ти си толерираният и забравяш всичко. Т'ва е много, ама много тъпо. Искаме нещо да не съществува, обаче в момента, в който съществува за нас и всичките ни глупави идеали, мисли и т.н. се изпаряват. Например: ако не си учил за изпит и ти пишат 3-4 за хубавата усмивка, а на колежката, която е говорила по всички въпроси - 2, няма да ти направи впечатление, Да, тебе са те толерирали, доволен си и всичко е ок. Кой му пука за колежката? Бтв използвам "ти" като общо, че някой да не ми се обиди и да си помисли, че го визирам.
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Толеранс Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 3:58 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Непушач седящ на спирката, при закон за не-пушене по улиците, опушван от човек до него? - Това не ми пречи, въпреки, че съм астматик. Циганин до вас, пътуващ без билет, шляещ се без лична карта, точно когато вас ви глобяват и спират за проверка? - и това не ми пречи, понеже аз винаги съм редовен, пък и като не съм е било поради тъпи случаи като да съм забравил да си продупча билета или като се правя на многознайко и си мисля, че ще се измъкна от глобата... Масов убиец, изнасилвач и/или педофил в родното ви място, задържан за 24 часа и пуснат... чиято идентичност ще бъде запазена, за да не се нарушават човешките му права? - Това много ми лази по нервите, най-вече щото нищо не мога да направя по въпроса... (въпроса звучи като изкопан от Boondock Saints между другото ) Доживотен затвор, грижи, средства и прочее и прочее, за които вие плащате, за същия по-горен пример, вместо присъда от рода на "смърт"? - "Плащам" и за много по-малоумни неща, но със сигурност не искам човека, който върши такива престъпления, да умре. Искам да живее в затвора. Толерантност към хомо*, зоо и други... предпочитания/извращения? ( <- ако имате проблем с последното идете си в темата, не тук, моля...) - Мразя хора, парадиращи с факта, че имат предпочитания. Но на хора, които се обличат нормално, държат се нормално и говорят нормално винаги мога да им търпя "хомосексуализма, дендрофилията, педофилията" и т.н. и т.н. Толерантност към двойкаджии/"разбойници"/злетаци в училище и пропускането им "между капките" с успех близък до този на отличника? - Гледам само моя успех, не ме касае кой какво прави (освен по Физика, защото по Физика имам тройка само, защото нямам цици). Но пак не мога сам да направя нищо по въпроса... Заплахи, че няма да завършите ако отсъствате, при съученик, явяващ се 1/годишно, минаващ със успех "добър"? - Стига да са само заплахи. Засега само заплахи е имало. И що? Щото "за него знам, ама от тебе не очаквах такова непостоянство"... това ме дразни, да... Да искат от мене много, просто защото ме мислят, за по-способен... Толерантност към хора, които не гледат/четат One Piece? - ахахахахах Аз нито гледам нито чета One Piece... а ми е много ясно, колко ви е толерантността към мене в този форум Инцидент с 5 човека, почитан от цяла държава, на фона на вчера починал близък/роднина? - Да това е долно и мизерно... Половин черпак по-малко ядене за единия, от предния, намигнал на сипващата в стола? - Тва не ми се е случвало, сипващата в стола беше дебела и с мустаци... Спиране за превишена скорост, при преминаване на някой с 200 в същото време..? - Още не бих карал, но могат и за по-големи глупости да те спрат, ако искат паричките... Съкращение за работещия, бонус за клатещия си краката връзкар? - И с това не съм запознат от личен опит, но много добре помня баща ми как вършеше работата на негови колеги и им оправяше бъкиите и в същото време беше на мизерна заплата, на която бяха другите, които около него си клатиха краката. Не бих изтърпял такова нещо... Гонки и съдилища за едни, при други кредитори, избягали безнаказано с мн по-голям кредит, чиито имена ще се запазят в тайна? - И против това не мога да направя нищо... точно затова се дразня толкова много от тия неща... Щото стоя и бездействам... Бан за обиди на един, извъртане на очите за друг? - Е те тва много ме нерви и няма да се научите да спрете да се правите, че нарушавам правилата, КОГАТО не ги нарушавам и КОГАТО някой прави по-големи глупости от мене, но лиже задника на модераторите... Но тва е просто форум, ПРЕЖИВЯВАМ ГО Чувстване на вътрешна вина или скандал от запалена крушка 100 вата, при съсед каращ автомобил харчещ 40/100? - Никога не бих почувствал вина за разхищение на ресурсите си... На бас, че можете да изброите поне още толкова?? - Оооохоооо, че и много повече... Но какъв е смисълът, като никой нищо не прави, а и аз прекалено много искам задника ми да е здрав, че да направя нещо...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Толеранс Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 4:39 pm |
|
reefer-madness |
|
|
|
Имам се за що-годе толерантна личност, but lets see... Непушач седящ на спирката, при закон за не-пушене по улиците, опушван от човек до него?
Заклет пушач съм от много време, но по принцип гледам да не опушвам околните доколкото мога. Циганин до вас, пътуващ без билет, шляещ се без лична карта, точно когато вас ви глобяват и спират за проверка?
Ами ще се изнервя леко, но така или иначе мен са ме глобили, а циганина да се оправя, през **я ми е за него.. Масов убиец, изнасилвач и/или педофил в родното ви място, задържан за 24 часа и пуснат... [b]чиято идентичност ще бъде запазена, за да не се нарушават [i]човешките[/i] му права?[/b]
Докато съдебната ни система куца толкова, няма да има какво да се направи. Доживотен затвор, грижи, средства и прочее и прочее, за които вие плащате, за същия по-горен пример, вместо присъда от рода на "смърт"?
Според мен, смъртната присъда не е решение, доста нецивилизована е, а и мисля, че доживотния затвор е по-груба присъда,така или иначе почти навсякъде се плащат тия неща от данъкоплатеца, мисля, че е нормално.. Толерантност към [url=http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=49&t=46800]хомо*[/url], зоо и други... предпочитания/извращения? ( <- ако имате проблем с последното идете си в темата, не тук, моля...)
Всеки има право да се кефи на каквото си иска, а до колко е извратена дадена личност, не ме засяга, докато не почна да ми се натрапва... Толерантност към двойкаджии/"разбойници"/злетаци в училище и пропускането им "между капките" с успех близък до този на отличника?
Тук вече и аз спадам към ''двойкаджии/"разбойници"/злетаци'', но това не ми пречи да съм наясно с образователната система или по-точно с липсата на такава, не е фактор това според мен. Толерантност към хора, които не гледат/четат One Piece?
От тези хора съм, така, че няма как да не съм толерантен към тях лол Инцидент с 5 човека, почитан от цяла държава, на фона на вчера починал близък/роднина?
Разбира се, че близките и роднините ми са на предна позиция, другото е лицемерщина... Половин черпак по-малко ядене за единия, от предния, намигнал на сипващата в стола?
Може да му е бил крив черпака на сипващия...Но ако аз съм с по - малко няма да си замълча... Спиране за превишена скорост, при преминаване на някой с 200 в същото време..?
Случвало ми се е, нищо ново, тоя с 200 докато махнат и е изчезнал, къде по-лесно е да те спрат теб, но да тръгна да се разправям само по-лошо ще стане.. Съкращение за работещия, бонус за клатещия си краката връзкар?
Шуробаджанащината не е от вчера, и за съжаление едва ли ще се променят скоро нещата. Гонки и съдилища за едни, при други кредитори, избягали безнаказано с мн по-голям кредит, чиито имена ще се запазят в тайна?
Ако нямаше хора, които да им помагат да се отърват безнаказано, нямаше да стане така, въпроса е как тези хора ще се мотивират да спрат да го правят. Бан за обиди на един, извъртане на очите за друг?
Неприятно но факт, поради тази причина избягвам да правя неща заради които мога да бъда баннат. Чувстване на вътрешна вина или скандал от запалена крушка 100 вата, при съсед каращ автомобил харчещ 40/100?
Съседите слабо ме вълнуват, така или иначе докато сами не започнат да се замислят, аз няма да мога да ги убедя. Истината е, че съм толерантен към много неща, защото така ми идва от вътре и защото мисля, че така трябва, има обаче и още толкова към който не съм, не ми харесва, че няма единно общество, което да мисли и действа когато се налага - всеки дърпа към себе си, докато всички потъваме в желанието да сме по-добре от хората наоколо...Еми не става така, докато не се промени това мислене и с толерантност и без все ще сме си в гомната...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Толеранс Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 6:08 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Wind_Falcon написа: А докаде ще ни доведе тази толерантност - до началната позиция началната позиция...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Толеранс Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 11:33 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
"а) дори не изсумтява е така =/ Приема, че нещата си стават шитави и си ги оставя" - това е най-разумното ако искате да нямате излишни главоболия, старайте се да подобрите своя живот, а не тоя на света... aз съм адски толерантен човек, що се отнася до всичко друго, което не е вкусови/стилови различия, или хора които налагат мнението си върху мене, или упражняват силна физическа намеса в/у тялото ми , което на практика означава, че хем съм адски толерантен, хем адски не-толерантен, тъй като по-голямата част от хората не споделят моите вкусове/стилове... странна смесица става това казано, мисля че примерите за мене са такива на които не бих обръщал много внимание, тоест си ги толерирам всичките, и не, няма да ходя на психолог, но ти може да ходиш заради проблеми с гнева, както и един куп други хора, всъщност психолог няма да ви помогне, но философ може и да успее (едва ли) "На бас, че можете да изброите поне още толкова??" да, но за разлика от твоите - моите ще имаш свестна причина да не ги толерираш ,освен ако не си зен мастър с това се сумира мнението ми ако искате четете на долу анализ на примерите въпреки, че няма защо============================================= Непушач седящ на спирката, при закон за не-пушене по улиците, опушван от човек до него?няма да ми направи почти никакво впечатление, евентуално само ще се отдръпна Циганин до вас, пътуващ без билет, шляещ се без лична карта, точно когато вас ви глобяват и спират за проверка?прекалено ще съм зает да мисля за моето глобяване, че да забележа циганина, а колкото до тва, че мене са ме глобили а него не - късмет, утре ще ти се размине Масов убиец, изнасилвач и/или педофил в родното ви място, задържан за 24 часа и пуснат... чиято идентичност ще бъде запазена, за да не се нарушават човешките му права? ..... .. не ми прави впечатление, закона работи като математика - ако е убиец но няма доказателства, ще го пуснат, както и ще му скрият самоличността, дори моралноста да казва иначе.. такава е системата, сори ако не те кефи, и мене много работи не ме кефат, но това не е едно от тях Доживотен затвор, грижи, средства и прочее и прочее, за които вие плащате, за същия по-горен пример, вместо присъда от рода на "смърт"?пак системата... дори да е зле, е като математика - 2+2=4 ябълки, дори от дъното на душата си да искам 5, сори.. хейтваите които я е измислил, не престъпниците Толерантност към хомо*, зоо и други... предпочитания/извращения? ( <- ако имате проблем с последното идете си в темата, не тук, моля...)нямам проблем и тук, стига някой гей да не ме нападне Толерантност към двойкаджии/"разбойници"/злетаци в училище и пропускането им "между капките" с успех близък до този на отличника?в случая отличника е глупавия, освен ако после не му трябват знанията, а в тва се съмнявам, може би само за студентски изпити, в който случай няма никакъв проблем, щото и двамата са се уредили Заплахи, че няма да завършите ако отсъствате, при съученик, явяващ се 1/годишно, минаващ със успех "добър"?тва е малко комплексно, но се съмнявам че при тази ситуация, на истина няма да завършиш, тоест кво ти дреме, все пак може за всеки случай да питаш оня явяващия се 1 път, какво точно и е казал на даскалката Толерантност към хора, които не гледат/четат One Piece?аз не го гледам - не му толерирам артистичния стил на рисуване, и за тва толерирам хора които не го гледат/четат Инцидент с 5 човека, почитан от цяла държава, на фона на вчера починал близък/роднина?тва малко ми напомня на лафа "ако убиеш 1 човек си убиец, а 1000 си герой" или нещо от тоя род, това е класически пример с лицемерие, което хората не забелязват - света се дави в него Половин черпак по-малко ядене за единия, от предния, намигнал на сипващата в стола?намигни и ти ве, кой ти е виновен Спиране за превишена скорост, при преминаване на някой с 200 в същото време..?ставаш банален - късмет, щом ти си спрял а оня не, няма да го гонят я - нали са те сгащили тебе Съкращение за работещия, бонус за клатещия си краката връзкар?ако аз бях единствения случай в света щях да се ядосам - сега не ми дреме, щото това може да е "нормално" дори Гонки и съдилища за едни, при други кредитори, избягали безнаказано с мн по-голям кредит, чиито имена ще се запазят в тайна?$$$ > all, No like? Eat the banana. - системата ве човек, искаш ли тема за нея Бан за обиди на един, извъртане на очите за друг?са зависи от случая, но ако си получил бан, автоматично означава че не си за дадения форум, по една или друга причина Чувстване на вътрешна вина или скандал от запалена крушка 100 вата, при съсед каращ автомобил харчещ 40/100?при скандала - имаш пълното право да прилагаш неприятни действия срещу тоя дето ти го е вдигнал което не означава, че трябва да се дразниш, просто да "потушиш огъня" преди да те е подразнил, което ще го броим за нетолериране от моя страна при вътрешна вина - no offence, ма ако няма скандал значи е толерируемо, тоест зле си така да се каже, вътрешната вина означава че ти си проблема, тъй като сам трябва да си в контрол над мозъчната си дейност
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|