Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 31 [ 461 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Хомосексуализмът като болест
МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 4:35 pm 
Аватар

Safiir написа:
Естествено, че няма да протестираме? Що да протестираме? :o
Амелиа, за гейовете еволюцията е малко трудно нещо имайки предвид, че генетичния им код умира заедно с тях ><

А знаеш ли, че в генетиката на бозайниците бисексуалността е заложена изначално? :vicious:

Профил  

Заглавие: Re: Анимания - брой 4
МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 12:54 am 
Аватар
Пантсу Мастър

elizabeth99 написа:
И не само бисексуалността,хомосексуалността също :)

Айде да почетеш малко книжки и тогава да приказваш, а? Основните инстинкти на всяко живо същество са инстинкта за самосъхранение и за размножаване. Дори микроорганизмите ги имат. При хомесексуалността няма как да има размножаване. Следователно генетичния код, който предразполага дадения индивид към липса на този инстинкт ще умре заедно с него. От което пък следва, че единственият начин някое същество да стане хомесексуално е поради грешка в гените си или психологическа травма.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 1:31 am 
Аватар

Силно подозирам, че тези мнения ще заминат в кофата, но докато все още не са - нека си полафим.

Ма яко се травмират психологически животните, а? :lol:
Направо си е реакция на животинския социум и възпитанието им това тяхното. Джийз! :lol:

Хората отдавна са спрели да действат само по инстинкт и в болшинството случаи даже правят нещата против инстинктите си. А като се има предвид, че сме се намножили прекалено като вид, малко хомосексуализъм няма да ни навреди. Всъщност, хомосексуализъм е имало открай време, навсякъде, но след появата на християнството и някои други религии бива заклеймен и като резултат сега четем безумни мнения като това на Сафиир за грешките в гените и психологическите травми. Дам, хомосексуализмът е болест и хомосексуалистите ще горят в Ада (плюс лесбийките, нали, нищо че Сафиир им се кефи). Ае стига вече остарял юдео-християнски морал! 21 век е както казах, мисля, че средновековието и инквизициите сме ги минали вече. Надполова любов фор тех уин!

Мен гейовете ме дразнят само и единствено ако парадират със сексуалността си, позьорстват и правят кинти от нея. Иначе да са живи и здрави. Не ми пречат на живота изобщо, само от време на време научавам с прискърбие за някой много готин пич, че е гей, щото с това женската част от човечеството губи доста. Мъжете би трябвало да се кефят - повече жени за тях, един вид.

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 1:53 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Amelia написа:
Ма яко се травмират психологически животните, а? :lol:

Цитат:
поради грешка в гените си или психологическа травма

Reading comprehension much?

Amelia написа:
Хората отдавна са спрели да действат само по инстинкт и в болшинството случаи даже правят нещата против инстинктите си.

Ако бяхме спрели да действаме според тези два инстинка нямаше да има човечество.

Amelia написа:
А като се има предвид, че сме се намножили прекалено като вид, малко хомосексуализъм няма да ни навреди.

Кой каза, че сме намножили прекалено много? Леко с новините и популистките глупости, к?

Amelia написа:
Всъщност, хомосексуализъм е имало открай време, навсякъде

И ти бъркаш бисексуалността с хомосексуализма. Бисексуалност е имало от край време. Даже в древен Рим и Гърция се е смятало за съвсем нормално. Чист хомосексуализъм обаче е нямало. А това е много съществена разлика. Защото иначе, за n-ти път ще кажа, човечество нямаше да има.

Amelia написа:
но след появата на християнството и някои други религии бива заклеймен и като резултат сега четем безумни мнения като това на Сафиир за грешките в гените и психологическите травми.

:doh: Това християнство май само ти си знаеш от къде го взе? Най-малкото ако имаше нещо общо трябваше да съм против и онанизма.

Amelia написа:
Мъжете би трябвало да се кефят - повече жени за тях, един вид.

Не съм чувал някое проучване, което да доказва, че гейовето са повече от лесбийките, така че не, хич няма повече жени за нас.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 2:19 am 
Аватар

Safiir написа:
Amelia написа:
Всъщност, хомосексуализъм е имало открай време, навсякъде

И ти бъркаш бисексуалността с хомосексуализма. Бисексуалност е имало от край време. Даже в древен Рим и Гърция се е смятало за съвсем нормално. Чист хомосексуализъм обаче е нямало.

And you know this... how? В смисъл, статистика някаква? И като как си обясняваш появата му после?

Бтв, мисля, че ще ти разбия илюзиите, но според книжките, дето аз пък съм чел, един хомосексуален мъж може да прави секс с жена. Демек, може да си пренесе гените, ако му толкова важно.

Профил  

Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест
МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 2:40 am 
Аватар

Е, велики рицарю, това не го ли прави автоматично би?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 2:57 am 
Аватар

В природата няма такива работи. Падаш си по каквото ти падаш. Това не значи, че при правилната мотивация не можеш да правиш секс и с нещо, по което изобщо не си падаш.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 2:58 am 
Аватар

Деъм,изтрихте ми мнението ;-;

И не,според мен не те прави автоматично би,едно е да се насилиш,представяйки си лицето на някой прииииимерно и да си правите там децата,друго е да изпитваш привличане и към двата пола :lol:

The Resistance
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 3:05 am 
Аватар

Да, щото беше празно....

Това значи ли, че ако човек се измъчи и изчука мъж, не е непременно педал?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 3:10 am 
Аватар

Естествено, че значи. Има сумати обстоятелства, които нямат нищо общо с ориентация. Изнасилванията в затвор и тия на бойното поле в ранните векове например са изцяло въпрос на доминация и пречупване на противника, там рядко става дума за хомосексуализъм...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 3:21 am 
Аватар

Това има логика. И все пак, аз ще си наричам такъв човек педал съвсем спокойно.

Не за друго, а защото един гей мога да го разбера. Но хетеро, който чука някой от собствения си пол просто ей така или поради някоя от твоите причини... тва е гнусно....

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 3:34 am 
Аватар

Абе аз някакси не мога да си представя при какви обстоятелства бих нарекъл двуметров, брадат, рошав, освирепял визигот педал, но щом така предпочиташ :lol:

То в случая не става дума за секс нито като удоволствие, нито като средство за възпроизвеждане...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 4:38 am 
Аватар

Това за визигота беше добро. :lol:

Иначе в затвора, като те налегне яко нагона, особено ако си някой с ХУУ хромозомен набор или повечко тестостерон няма да ти трябва много размисъл, за да прибоднеш най-достъпното в момента, топло, стегнато дупе...
Подобна е ситуацията с разгоненото псе, което като му падне пердето спира да различава в кво се отърква - човешки крак, табуретка, друго мъжко псе...

При хората освен чистия нагон има още един милион други компоненти на сексуалността - психологически, социални, физиологически. В древността в някои общества мъжете са се шиели един друг, просто щото жената е била 9-та дупка на кавала в обществото и ако си искал ИСТИНСКА връзка, е трябвало да я търсиш със свой равен - т.е. друг мъж. Жените са ползвани за разплод. Християнството (и разни други религии) е променило доста неща и понеже е оформило настоящата ни психика и морални ценности до голяма степен, ние сега продължаваме да робуваме на някои доста тъпи отживелици. Които нямат нищо общо нито с психиката ни, нито с физиологията ни. Нито с оцеляването на човешкия вид (2-20% от индивидите са хомосексуални - останалите се възпроизвеждат кат пичове). Който, да, пренамножил се е - вече сме милиарди и скоро няма да можем да се изхраним и ще почнем да се избиваме масово. Няма нужда от популизъм тука - малко елементарна статистика и биологически модели трябват. Ма ако Сафиир познаваше тея модели, щеше да знае и други неща и да не приказва бахти глупостите тука. :lol:

Жените в глобален мащаб са малко повече от мъжете по принцип. Т.е. съотношението жени:мъже > 1 с малко в зряла възраст. Това се дължи на много фактори, един от които по-голямата смъртност при мъжете. Това вече се променя - примерно в някои неразвити общества има практика да се абортират женските зародиши, пък в развитите, покрай еманципацията, вече живеем стресовият живот на мъжете и умираме млади като тях. Но все още не сме тръгнали да свършваме. Вече дали лесбийките са повече от гейовете - не знам. Нямам точни сведения, но подозирам, че активните лесбийки са по-малко.

И като сте такива яки хетеро-мъже тука, да ви питам колко пъти сте казвали на някой мъж да ви го духа, лапа, смуче и т.н.? Е ли хомосексуализъм това или не? :lol:

За мен агресивната позиция срещу хомосексуализма е избиване на комплекси. Хомофобия - от фобос - страх. Защо тоя страх, начи? А? :lol:

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 9:01 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Amelia написа:
И като сте такива яки хетеро-мъже тука, да ви питам колко пъти сте казвали на някой мъж да ви го духа, лапа, смуче и т.н.?

Нито веднъж не съм го казвал. Абсолютно сериозно. Никога не съм го разбирал това нещо каква му е идеята да се ползва като псувня.

Цитат:
Който, да, пренамножил се е - вече сме милиарди и скоро няма да можем да се изхраним и ще почнем да се избиваме масово.

Преди 500 години е нямало как 6 милиарда човека да се изхранят. Сега както виждаш не е проблем. Що тъй? Щото технологията ни се е развила. И непрекъснато се развива. Затова такива дивотии си ги запази за събиранията с другите поклонници на апокалипсиса :roll:

Цитат:
Нито с оцеляването на човешкия вид (2-20% от индивидите са хомосексуални - останалите се възпроизвеждат кат пичове).

Ма ти май нещо не схващаш - тези хора не могат да се въпроизвеждат. Колко пъти да го повторя. И Роланде, не ако един гей може редовно да прави секс с жена с цел да има дете, значи няма как да е гей ами ще е бисексуален. Ако за да трябваше да имаш деца се наложи да правиш в продължение на години секс с мъж ти щеше ли да го правиш?

Цитат:
Защо тоя страх, начи?

Щото много ме е страх, че гейовете са по-умни от мен :( Мне, не чакай малко - щото много ме е страх, че и мен ще ме направят гей. А не бе извинявай, забравих - щото аз съм християнско чедо и знам, че гейовете отиват в ада. Това ли беше?

Цитат:
Иначе в затвора, като те налегне яко нагона, особено ако си някой с ХУУ хромозомен набор или повечко тестостерон няма да ти трябва много размисъл, за да прибоднеш най-достъпното в момента, топло, стегнато дупе...

Само дето и те предпочитат женското. Проблема е, че там няма. А не че ако имаха избор щяха и да се замислят относно някой друг мъж.

Цитат:
And you know this... how? В смисъл, статистика някаква? И като как си обясняваш появата му после?

Ок признавам малко краен бях. Имало е колкото е имало и сред животните. Демек страхотно малко. А това, че масово са били бисексуални го има описано в огромно количество исторически извори. И това не важи само за европейските култури, а и за азиатските. Нямам представа как е било в американските и африканските, но предполагам, че и там е било така.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 9:20 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Amelia написа:
При хората освен чистия нагон има още един милион други компоненти на сексуалността - психологически, социални, физиологически.

ОППППП(и тоя път по чудо нямам предвид one piece), точно така!! И именно ТОВА, а не християнството или каквото и да е било праисторическо учение за човешкото, заклеймява гейщината като WRONGGGGG. Защото ние(хората) НЕ СМЕ тъпи псета, на които да им падне пердето и да търсят random дупка, стол, крак или каквото и да е. Факта, че все пак последното се случва на хората, принижава въпросните хора към тъй наречените "психично болни", "изроди", "сгрешени", "генно прецакани" и там както още се наричат. И да - това включва И лесбийки, И педофили, И всички останали "видове". А парадиращите с болестното си състояние... в xxxHolic се обяснява добре как и защо се получава това. Проблема е обаче, че живеем във времена на пренасищане и анархия И многолюдност(в хора на кв.м.), което докарва тази болест и я прави популярна. От там тръгват съответните защити на правата на човека и свободното мислене "извън кутията" и дрънмрън. Дори педофилията и рорикона са супер популярни в момента! Някой от присъстващите гей-защитници да се кефи на педофили??

и бтв от дека се пръкна тая тема, че почва така от нищото :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 31 [ 461 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]