|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Нед Авг 30, 2009 4:35 pm |
|
Roland |
|
|
|
Safiir написа: Естествено, че няма да протестираме? Що да протестираме? Амелиа, за гейовете еволюцията е малко трудно нещо имайки предвид, че генетичния им код умира заедно с тях >< А знаеш ли, че в генетиката на бозайниците бисексуалността е заложена изначално?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимания - брой 4 Публикувано на: Пон Авг 31, 2009 12:54 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
elizabeth99 написа: И не само бисексуалността,хомосексуалността също Айде да почетеш малко книжки и тогава да приказваш, а? Основните инстинкти на всяко живо същество са инстинкта за самосъхранение и за размножаване. Дори микроорганизмите ги имат. При хомесексуалността няма как да има размножаване. Следователно генетичния код, който предразполага дадения индивид към липса на този инстинкт ще умре заедно с него. От което пък следва, че единственият начин някое същество да стане хомесексуално е поради грешка в гените си или психологическа травма.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимания - брой 4 Публикувано на: Пон Авг 31, 2009 1:31 am |
|
Amelia |
|
|
|
Силно подозирам, че тези мнения ще заминат в кофата, но докато все още не са - нека си полафим. Ма яко се травмират психологически животните, а? Направо си е реакция на животинския социум и възпитанието им това тяхното. Джийз! Хората отдавна са спрели да действат само по инстинкт и в болшинството случаи даже правят нещата против инстинктите си. А като се има предвид, че сме се намножили прекалено като вид, малко хомосексуализъм няма да ни навреди. Всъщност, хомосексуализъм е имало открай време, навсякъде, но след появата на християнството и някои други религии бива заклеймен и като резултат сега четем безумни мнения като това на Сафиир за грешките в гените и психологическите травми. Дам, хомосексуализмът е болест и хомосексуалистите ще горят в Ада (плюс лесбийките, нали, нищо че Сафиир им се кефи). Ае стига вече остарял юдео-християнски морал! 21 век е както казах, мисля, че средновековието и инквизициите сме ги минали вече. Надполова любов фор тех уин! Мен гейовете ме дразнят само и единствено ако парадират със сексуалността си, позьорстват и правят кинти от нея. Иначе да са живи и здрави. Не ми пречат на живота изобщо, само от време на време научавам с прискърбие за някой много готин пич, че е гей, щото с това женската част от човечеството губи доста. Мъжете би трябвало да се кефят - повече жени за тях, един вид.
_________________ My Anime List , My Manga List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимания - брой 4 Публикувано на: Пон Авг 31, 2009 1:53 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Amelia написа: Ма яко се травмират психологически животните, а? Цитат: поради грешка в гените си или психологическа травма Reading comprehension much? Amelia написа: Хората отдавна са спрели да действат само по инстинкт и в болшинството случаи даже правят нещата против инстинктите си. Ако бяхме спрели да действаме според тези два инстинка нямаше да има човечество. Amelia написа: А като се има предвид, че сме се намножили прекалено като вид, малко хомосексуализъм няма да ни навреди. Кой каза, че сме намножили прекалено много? Леко с новините и популистките глупости, к? Amelia написа: Всъщност, хомосексуализъм е имало открай време, навсякъде И ти бъркаш бисексуалността с хомосексуализма. Бисексуалност е имало от край време. Даже в древен Рим и Гърция се е смятало за съвсем нормално. Чист хомосексуализъм обаче е нямало. А това е много съществена разлика. Защото иначе, за n-ти път ще кажа, човечество нямаше да има. Amelia написа: но след появата на християнството и някои други религии бива заклеймен и като резултат сега четем безумни мнения като това на Сафиир за грешките в гените и психологическите травми. Това християнство май само ти си знаеш от къде го взе? Най-малкото ако имаше нещо общо трябваше да съм против и онанизма. Amelia написа: Мъжете би трябвало да се кефят - повече жени за тях, един вид. Не съм чувал някое проучване, което да доказва, че гейовето са повече от лесбийките, така че не, хич няма повече жени за нас.
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимания - брой 4 Публикувано на: Пон Авг 31, 2009 2:19 am |
|
Roland |
|
|
|
Safiir написа: Amelia написа: Всъщност, хомосексуализъм е имало открай време, навсякъде И ти бъркаш бисексуалността с хомосексуализма. Бисексуалност е имало от край време. Даже в древен Рим и Гърция се е смятало за съвсем нормално. Чист хомосексуализъм обаче е нямало. And you know this... how? В смисъл, статистика някаква? И като как си обясняваш появата му после? Бтв, мисля, че ще ти разбия илюзиите, но според книжките, дето аз пък съм чел, един хомосексуален мъж може да прави секс с жена. Демек, може да си пренесе гените, ако му толкова важно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пон Авг 31, 2009 2:58 am |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Деъм,изтрихте ми мнението ;-; И не,според мен не те прави автоматично би,едно е да се насилиш,представяйки си лицето на някой прииииимерно и да си правите там децата,друго е да изпитваш привличане и към двата пола
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пон Авг 31, 2009 3:34 am |
|
Roland |
|
|
|
Абе аз някакси не мога да си представя при какви обстоятелства бих нарекъл двуметров, брадат, рошав, освирепял визигот педал, но щом така предпочиташ То в случая не става дума за секс нито като удоволствие, нито като средство за възпроизвеждане...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пон Авг 31, 2009 4:38 am |
|
Amelia |
|
|
|
Това за визигота беше добро. Иначе в затвора, като те налегне яко нагона, особено ако си някой с ХУУ хромозомен набор или повечко тестостерон няма да ти трябва много размисъл, за да прибоднеш най-достъпното в момента, топло, стегнато дупе... Подобна е ситуацията с разгоненото псе, което като му падне пердето спира да различава в кво се отърква - човешки крак, табуретка, друго мъжко псе... При хората освен чистия нагон има още един милион други компоненти на сексуалността - психологически, социални, физиологически. В древността в някои общества мъжете са се шиели един друг, просто щото жената е била 9-та дупка на кавала в обществото и ако си искал ИСТИНСКА връзка, е трябвало да я търсиш със свой равен - т.е. друг мъж. Жените са ползвани за разплод. Християнството (и разни други религии) е променило доста неща и понеже е оформило настоящата ни психика и морални ценности до голяма степен, ние сега продължаваме да робуваме на някои доста тъпи отживелици. Които нямат нищо общо нито с психиката ни, нито с физиологията ни. Нито с оцеляването на човешкия вид (2-20% от индивидите са хомосексуални - останалите се възпроизвеждат кат пичове). Който, да, пренамножил се е - вече сме милиарди и скоро няма да можем да се изхраним и ще почнем да се избиваме масово. Няма нужда от популизъм тука - малко елементарна статистика и биологически модели трябват. Ма ако Сафиир познаваше тея модели, щеше да знае и други неща и да не приказва бахти глупостите тука. Жените в глобален мащаб са малко повече от мъжете по принцип. Т.е. съотношението жени:мъже > 1 с малко в зряла възраст. Това се дължи на много фактори, един от които по-голямата смъртност при мъжете. Това вече се променя - примерно в някои неразвити общества има практика да се абортират женските зародиши, пък в развитите, покрай еманципацията, вече живеем стресовият живот на мъжете и умираме млади като тях. Но все още не сме тръгнали да свършваме. Вече дали лесбийките са повече от гейовете - не знам. Нямам точни сведения, но подозирам, че активните лесбийки са по-малко. И като сте такива яки хетеро-мъже тука, да ви питам колко пъти сте казвали на някой мъж да ви го духа, лапа, смуче и т.н.? Е ли хомосексуализъм това или не? За мен агресивната позиция срещу хомосексуализма е избиване на комплекси. Хомофобия - от фобос - страх. Защо тоя страх, начи? А?
_________________ My Anime List , My Manga List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пон Авг 31, 2009 9:01 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Amelia написа: И като сте такива яки хетеро-мъже тука, да ви питам колко пъти сте казвали на някой мъж да ви го духа, лапа, смуче и т.н.? Нито веднъж не съм го казвал. Абсолютно сериозно. Никога не съм го разбирал това нещо каква му е идеята да се ползва като псувня. Цитат: Който, да, пренамножил се е - вече сме милиарди и скоро няма да можем да се изхраним и ще почнем да се избиваме масово. Преди 500 години е нямало как 6 милиарда човека да се изхранят. Сега както виждаш не е проблем. Що тъй? Щото технологията ни се е развила. И непрекъснато се развива. Затова такива дивотии си ги запази за събиранията с другите поклонници на апокалипсиса Цитат: Нито с оцеляването на човешкия вид (2-20% от индивидите са хомосексуални - останалите се възпроизвеждат кат пичове). Ма ти май нещо не схващаш - тези хора не могат да се въпроизвеждат. Колко пъти да го повторя. И Роланде, не ако един гей може редовно да прави секс с жена с цел да има дете, значи няма как да е гей ами ще е бисексуален. Ако за да трябваше да имаш деца се наложи да правиш в продължение на години секс с мъж ти щеше ли да го правиш? Цитат: Защо тоя страх, начи? Щото много ме е страх, че гейовете са по-умни от мен Мне, не чакай малко - щото много ме е страх, че и мен ще ме направят гей. А не бе извинявай, забравих - щото аз съм християнско чедо и знам, че гейовете отиват в ада. Това ли беше? Цитат: Иначе в затвора, като те налегне яко нагона, особено ако си някой с ХУУ хромозомен набор или повечко тестостерон няма да ти трябва много размисъл, за да прибоднеш най-достъпното в момента, топло, стегнато дупе... Само дето и те предпочитат женското. Проблема е, че там няма. А не че ако имаха избор щяха и да се замислят относно някой друг мъж. Цитат: And you know this... how? В смисъл, статистика някаква? И като как си обясняваш появата му после? Ок признавам малко краен бях. Имало е колкото е имало и сред животните. Демек страхотно малко. А това, че масово са били бисексуални го има описано в огромно количество исторически извори. И това не важи само за европейските култури, а и за азиатските. Нямам представа как е било в американските и африканските, но предполагам, че и там е било така.
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пон Авг 31, 2009 9:20 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Amelia написа: При хората освен чистия нагон има още един милион други компоненти на сексуалността - психологически, социални, физиологически. ОППППП(и тоя път по чудо нямам предвид one piece), точно така!! И именно ТОВА, а не християнството или каквото и да е било праисторическо учение за човешкото, заклеймява гейщината като WRONGGGGG. Защото ние(хората) НЕ СМЕ тъпи псета, на които да им падне пердето и да търсят random дупка, стол, крак или каквото и да е. Факта, че все пак последното се случва на хората, принижава въпросните хора към тъй наречените "психично болни", "изроди", "сгрешени", "генно прецакани" и там както още се наричат. И да - това включва И лесбийки, И педофили, И всички останали "видове". А парадиращите с болестното си състояние... в xxxHolic се обяснява добре как и защо се получава това. Проблема е обаче, че живеем във времена на пренасищане и анархия И многолюдност(в хора на кв.м.), което докарва тази болест и я прави популярна. От там тръгват съответните защити на правата на човека и свободното мислене "извън кутията" и дрънмрън. Дори педофилията и рорикона са супер популярни в момента! Някой от присъстващите гей-защитници да се кефи на педофили?? и бтв от дека се пръкна тая тема, че почва така от нищото
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|