|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Nohohoho? За или против? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 02, 2010 3:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2.gif) |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
![Let there be SPAM! Let there be SPAM!](./images/ranks/admin.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
![Изображение](http://whateverebay.com/jingle-bells.jpg) Какво е вашето мнение? Заслужава ли си една такава кампания или е поредната нужда за внимание? --- Моето мнение е, че тези песнички си ми харесват и нямам нищо против да ги слушам всяка година цял месец. Допринасят към коледното ми настроение и добре прекараното време. Разбира се, нямам нищо против новите неща, новите песнички, но не трябва да се обиждат класиките. Хората от клипчето по-горе вместо да се оплакват, нека създадат по-хубави песнички от тези в момента. И тях ще слушам, но проблема, е че не могат и само си мрънкат!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nohohoho? За или против? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 02, 2010 3:55 pm |
mechagucha |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ами ако имаше яки български коледни песни едва ли би слушал американските ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) И какво като не са българско производство? И Исус не е българско производство, ма му празнуваш рождения ден...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nohohoho? За или против? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 02, 2010 4:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30_1292442543.jpg) |
Master Oneal |
I BelievE! |
![I BelievE! I BelievE!](./images/ranks/mo.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:38 pm Мнения: 1522 Местоположение: Бермудския Триъгълник
|
mechagucha написа: Ами ако имаше яки български коледни песни едва ли би слушал американските ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) И какво като не са българско производство? И Исус не е българско производство, ма му празнуваш рождения ден... Гледай сега да не е Българско, но да не забравяме факта, че изповядваме една и съща религия християнската и в този ред на мисли Коледа е католически празник при нас е на 24 Бъдна вечер, а на 25 е Рождество христово, та ние Българите, ако бяхме малко по патриотични и религиозни щяхме да си празнуваме тези два празника, а не католическите е това е за сега.
Последна промяна Master Oneal на Чет Дек 02, 2010 4:57 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nohohoho? За или против? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 02, 2010 4:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10097.jpg) |
Corrupted_Flame |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Доста глупава инициатива!Да бяха измислили нещо друго, а не "хайде да забраним 1 коледна песен,щото нас така ни кефи и при това идеята ни е много яка, освен това ни дават по телевизията и сме супер пичове, следователно разбираме повече от вас, така че идете да гласувате." Screw you!! По коледа се слушат коледни песнички и точка!Дори и да забранаят "най-дразнещата песен", ще има още 100.Така ,че не виждам смисъл.Или може би ако успеят , ще вземат да си кажат "Колеги, ние успяхме.България ни слуша!Тази година една песен, другата две, пък после ще забраним каквото не ни харесва."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nohohoho? За или против? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 02, 2010 5:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30_1292442543.jpg) |
Master Oneal |
I BelievE! |
![I BelievE! I BelievE!](./images/ranks/mo.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:38 pm Мнения: 1522 Местоположение: Бермудския Триъгълник
|
tifa-sama написа: Не мисля , че ще им успее така наречената кауза, вместо да се занимават по-важните проблеми, тръгнали да се бунтуват срещу коледните песнички... Аз си го казвам на мен ми харесват и да носят ми коледно настроение , в крайна сметка ги слушам от дете и за мен са се превърнали в нещо като традиция, например обичам до като украсявам да ги слушам. Като толкова са им омръзнали да направят нещо ново и по-добро ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) , а не да се бунтуват срещу отвърденото старо... Ох хайде пак тия песнички и идването на настроението с тях абе на мене лично ми идва настроението от една украсена елха от подаръците около нея семейно да седнеш на масата и да се чукнете за здраве, а за тия коледни песнички са вече до болка банално изтъркани, че ти е бедна фантазията и да ти кажа и да слушам Мая и Магапаса пак ще ми дойде коледното настроение и ти се чудя какво си се вкопчила в това старо, а не вземеш да видиш новото и да погледнеш в бъдещето. Коледното настроение върви с всякаква музика не е задължително всяка една година да ми промиват мозъка с едно и също за това аз казвам „СТИГА”!!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nohohoho? За или против? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 02, 2010 5:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
На мен ми харесват, пък! Носят едно приятно носталгично чувство : ). Смешна ми е идеята, че щом не са български, значи са простотия и за нищо не стават - "bullshit" Ако патриотизмът ти Мастъре ти се изразява в това да слушаш български песни и да спориш за разликата между Коледа и Бъдни Вечер, вместо да оценяваш и чуждото творчесто и да си отворен към неща, признати на международно ниво - ебаси простотията, Боже колко сме го закъсали. Хайде един поздрав - малко "По-Християнски" с много любов от Австрия http://www.youtube.com/watch?v=p09woi5xoQo
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nohohoho? За или против? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 02, 2010 7:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4311_1294422414.jpg) |
SN00KY |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Подкрепям !!! ПИСНА ми да слушам навсякъде... навсякъде !!! една безкрайност умножена по друга безкрайност oт ТЪПИ коледни песни... майка им ше е*а......
Последна промяна SN00KY на Чет Дек 02, 2010 7:30 pm, променена общо 1 път
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nohohoho? За или против? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 02, 2010 9:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41784_1293930593.jpg) |
Ichigo98 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Мене па ми писна да слушам навсякъде чалга, ама нема да я забранят... Така че кво ви пречи да слушате малко Мартин, Пресли и Синатра поне веднъж в годината, че да си припомняте ква музика е имало преди електронното звучене да превземе пазара? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Най-малкото - никой не ви кара да я слушате. Поздрав:
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|