|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Антимал Публикувано на: Вто Фев 24, 2009 9:47 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
АНТИМАЛ Дали пък Адам не е бил направен от Ева?? Аман от тия библейски влияния вече... Според Фройд и други ненормални, самката е производно на самеца - женското на мъжкто. Почти цитирам "Жената е кастриран мъж, което поражда комплекси у нея, защото не вижда собствения си полов орган" А дали не е обратното?? Как ми хрумна тая тема.. днес се движех в трамвая и на една спирка видях стадо деца. Момичетата стояха на групички и говореха нещо. Момчетата - се целеха със сняг, и по-лошото, целеха трамваи, а послучайност и хора. Идеше ми да слезна да ги смажа от бой, но не това е темата. Въпросът е - момичето, като женска, която трябва да бъде ухажвана, колкото и лицемерна и злопаметна, тя се държи на ниво, цивилизовано. Мъжката част обаче са пълни неандерталци. И това разбира се далеч не се отнася до дечица 5ти-7ми клас, това е за абсолюуууутно всички възрасти! Мъжете - винаги се опитват да се докажат с нещо повече от жените. Винаги експресират и се правят на маймуни, за да впечатлят женската. Мъжете се бият, напиват, правят белите, те са бунтарите, те са готвачите, те са шофьорите, скьорите, алпинистите, багеристите, силата и прочее... И всичко това, за да се докажат пред женските? Вярно, но само до някъде. В действителност, мъжете се опитват да се докажат пред себе си, поради неимоверната си несъзнателна комплексираност. Всеки е комплексар, но мъжете > жените. А дори и жените да са по-комплексирани, това, че не го изразяват да не би да ги прави по-неистински... Или може би всички трябва да сме тъпи неандерталци. От край време мъжете са над жените в йерархията на обществата. Защо - защото мъжете ги е страх? Твърде вероятно, като погледнеш нагоре. Да не говориме, че жените са далеч по-красиви, но това може да е лично мнение... Наясно съм, че жените имат сума комплекси и проблеми, но аз гледам на проблема от гледна точка на цивилизованост - общественост. Като сложим крайната черта - мъжете са престъпниците, мъжете са идиотите, мъжете са тия дето се правят на маймуни, я за да се фукат пред приятелчета, я за да се изтъкнат пред някоя женска, мъжете са Anon, и спамерчетата и бунтарчетата и варварчетата и натискащите се да бъдат N1, въпреки, че никой не е тръгнал да ги бута или класира... ПП: Аз съм мъжко, да =0 Осъзнавам, че и аз съм се правил на маймуна не един и два пъти, да... =0 ПП2: Без гейски истории и примеси в тая тема. Тук говорим само за нормалните, истински мъже и жени... ПП3: Не обръщайте темата на m vs fm, тя е само anti-m?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 24, 2009 10:10 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
я... е в тая тема земе да се разпиша като едно чистокръвно просташки-копелдак с голем шкембак ти хубаво спомена, че си видял как момченца се целят със сняг и замярат трамваи, ама т'ва не е нищо D: много по-странно е да видиш как са се насабрали 50-60 индивида от мъжки пол на възраст м/у 17 и 19 години, за да замярат със сняг минаващи момичета D:(т'ва, че докато не минават момичета целят автобуси, коли, бусове, камиони и к'во ли още не, не е много за споменаване...), просто да им се чудиш на тия пък какво the hell искат да докажат пред момичетата или по-точно пред когото и да било!!!SayanMk написа: От край време мъжете са над жените в йерархията на обществата. Защо - защото мъжете ги е страх? *отговор като загорял индивид от мъжки пол* еее т'ва вече е жалко , че то какво би било по-хубаво от това като погледнеш нагоре в йерархията, над тебе да видиш една женичка, пък да не говорил, колко ще е по-хубаво пък ако е и по поличка D: *me is out of ideas on what to write so me is gonna leave this topic with just the comments*
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Вто Фев 24, 2009 10:11 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Цитат: Аман от тия библейски влияния вече... Aман от тоя феминизъм вече... Мъжете тва, мъжете онова... Мъжете сме хора... Както жените, така и мъжете си имат недостатъци... И най-вече ще кажа нещо, което се е повтаряло милион пъти в милион теми - всичко е МНОГО относително. Преди да прочетете надолу, трябва да разберете КОЛКО ОТНОСИТЕЛНО е тва... Знаете ли кое е едно от най-хубавите качества на един мъж... толерантността му... Търпи всичко, което му се сервира. Жената има гадния навик да обсъжда с абсолютно всеки човек абсолютно всеки недостатък. Как знам - ЗНАМ. Всичко, което един мъж прави (дори и това, на което не са свидетели) бива коментирано от около поне 10 човека на работа, кафе и т.н. Ако не ми вярвате - съберете майка ми и баба ми да си говорят за каквото и да е - те ще изберат някой мъжки представител в семейството, който ДОРИ и да има хубави качества, тези хубави качества той ги бил пренебрегвал и не ги проявявал толкова често. И докато например майка ми и баба ми си говорят за баща ми, баща ми знаете ли кво прави - ТЪРПИ! За всяка шибана критика дето се отправя към човека, който осигурява дом и прехрана за семейството си, той си мълчи. За всеки шибан проблем в къщата той е виновен. И го приема... защо... защото обича жената. Защото й се кланя. Всичките тия шибани компромиси, които се правят... Монетата има две страни - и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре ще разберете, че няма идеален човек. И ще се повторя... обожавам жената, обожавам красотата й, обожавам силния й дух, обожавам почти всичко в нея... недостатъците не ме интересуват... Това от което ми се гади обаче са шибаните критики... Поуките можете да си ги вземете от най-тъпите американски комедии - която жена си мисли, че е лесно да си мъж - да се пробва... (В момента в главата ми е тъп филм с Роб Шнайдер и неква руса мацка дето си сменят ролите... ). За мене нито Ева е произлезла от Адам, нито Адам от Ева, просто защото не приемам буквално нещата в Библията (все едно толкова много от нея съм чел)... Има едно нещо в идеята за феминизма, което е вярно... Мъжете без жените не могат... Но има едно нещо, което се пропуска... И жените не могат без мъжете... ФАКТ! П.П. Мъжете се опитват да "докажат"... Мъжете с глупави постъпки нищо не се опитват да докажат, вьобще постъпките за мен не са "глупави"... Единственото, което правят, дето някои си мислят, че е "доказване" е всъщност едно "неандерталско" забавление... Вие си клюкарите и си говорите зад гърба, ние се биеме и се псуваме в очите... Мнението ни не е цветущо, но Е мнение и го казваме, когато го имаме... а не си траем... Тва беше от мене За да ви го докажа с пример - пребройте, в който и да е форум за общи приказки темите и изказванията против мъжете и темите и изказванията против жените... Против жените са в пъти по-малко отколкото обратното...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Сря Фев 25, 2009 12:31 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Първо,понеже снукърчо си каза доста точно нещата,но и пропусна доста(може би от МЪРЗЕЛ) да го изкоментирам snookie написа: Знаете ли кое е едно от най-хубавите качества на един мъж... толерантността му... Ако ще сравняваме половете- да...ако ще говорим специално като пол според мен си е възможно по-голямата обективност. Т.е. ние животните се стараем да не взимаме впредвид лични чувства,предрасъдаци и т.н.т. кагато става въпрос за нещо,което касае нас и близките ни. snookie написа: Вие си клюкарите и си говорите зад гърба, ние се биеме и се псуваме в очите... Мнението ни не е цветущо, но Е мнение и го казваме, когато го имаме... а не си траем...
Виж...така е и не е така... Но вярно е,че повечето мъже мразим всякакакъв вид интриги. snookie написа: За да ви го докажа с пример - пребройте, в който и да е форум за общи приказки темите и изказванията против мъжете и темите и изказванията против жените... Против жените са в пъти по-малко отколкото обратното... В по-голяма част от случаите според мен това се дължи на вграденото ни чувство да знаем какво да кажем понякога(или какво да си премълчим) за да ни огрее евентуално после Сега за самата тема... Всичко не е много субективно...всичко е ужасно субективно! И все пак Саянски като кажеш цивилизовани и честно казано ми се ще да отида да изкъртя нещо. Тази думичка е такава залагалка от толкова много векове,че не знам вече как въобще може да се разбере първоначалното и значение. Цивилизован човек от Древна елада до днешно време е имало толкова много значения,че просто не ми се коментира... И нито едно от тях не отговаря на този идеал,който имаш предвид според мен. Жените НЕ се държат цивилизовано.Между хитрост,завоалираност и цивилизовано държание има цял океан разлика. Това че ,както каза снуки ние се забавляваме по неандерталски начин (в което няма абсолютно нищо нередно според мен докато не се стигне до крайности) и не се стараем да прикриваме повечето от емоциите си не ни прави диваци или глупави или каквото и да е негативно описание За сегашното ниво на човешката раса тези забавления са щастие... Та такова животно цивилизованост няма. Незнам дали ще ме разбереш.Има опити...за кратко ,успешни или не но те са само опити колкото и време да продължат. Един малък трус и цялата тази "цивилизованост" отива по дяволите та даже и отвъд. Така че не мога да приема твърдението за комплексираносста на мъжете от тази гледна точка. Жените са изградени от комплекси! С всяка следваща година от живота си го разбирам все повече и повече. Един нормален мъж може да се комплексира ( и то до момента в който го израсте) да кажем от ръста си,косата или някакви дребни неща,които при малко по-сериозно замисляне даже се забравят... Жената от друга страна-направо не искам да започвам да изреждам нещата,които съм разбирал,а си представям колко още има @_@ А за йерархията... Ами колкото и плоско и изтъркано да звучи-това си идва още от праисторическите времена. Заложено е в нас колкото и да го отричаме. И въпреки че в момента нещата са обърнати според мен все пак това е само привидно. И понеже ми омръзна да пиша(затова и се получи объркано) да каже нещо недотам към темата. Мъжът винаги е бил този,който би жертвал всичко за една жена. Аз досега такава жена не съм срещал...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Сря Фев 25, 2009 4:22 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Цитат: Виж...така е и не е така... Точно затова казах да четат хората, които имат представа КОЛКО Е ОТНОСИТЕЛНА темата... Защото все пак съществува нещото, за което си отворил цяла тема - индивидуалността... А факта, че Саян вьобще се замисля, че ние сме "неандерталците" ме шокира... И дори и да сме неандерталци - можете да си помислите кой по "онова време" е гонил храната...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Сря Фев 25, 2009 5:47 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
ВЪпроса с "доказването" го поставям на субсъзнателно ниво. Никой >нормален<, човек, не би се правил на маймуна в нормални условия, освен ако няма мотив. Мотива е неосъзнат и всички го потвърдихте. Къв феминизъм 'е снуки, ни ено женско не е писало по темата още... ако обръщаме внимание на относителността не тряя си отваряме устите, айде ся.. Търпението, за което говориш в примера си, също е един вид show-off пред себе си. Са да не се обидиш, просто расъждавам.... Но си чувал за мъченическия комплекс? Няма значение, дали някой забелязва(ако да- по-добре), но докато на теб ти е трудно и търпиш -ти си мъченик(и не, тва че думата се ползва често в религиите, няма нищо общо със случая). Като такъв, човек изпитва вътрешно удовлетворение и успокоение - прави всичко по силите си, той Е човекът в един или друг аспект, което го кара да се чувства в мир със себе си и му избива всички възможни комплекси -той е удовлетворен(в един или друг смисъл). Женското обсъждане съм мн съгласен, че е масово. Странно, че и противно е понякога дори... Мойте знания в тая материя също си имат backup... Никой не отрича, че това е тъпо и нечесно. Но пък като се съберат мъже - те пък за кво си говорят? Колко готина мацка е минала покрай тях~ ... тва беше мойто поколение, в днешно време си говорят мн по-неандерталски неща, но ако намеся повече младото поколение, ше го обърна на псувни. Аз лично супер мн се радвам, че НЕ съм жена. Първо щот мога да се насладя на женското по пълноценно и второ щот според мен - на тях им е доста по трудно.. да, на никой не му е лесно, но на нас, според мен - ни е по-лесно. Ся няма да сравняваме тривиални неща.. И мъжете могат без жените и жените без мъжете, стига клонирането още малко да се доразвие... И не ми казвайте, че тоя праисторически начин на забавление ви допада? Някой ден, някое пишлеме ше ви цапне с топка сняг/лед от отсрещната спирка... Ако действително това идиотско забавление ви допада, би трябвало да нямате нищо против това да се случи. Някой ден пиян на мотика нещастник ше излезе от кръчмата и ... може да пострадате. Ако ви харесва този варварски начин на забавление, не би трябвало да имате нищо против, че това се случва. Така ли е -не е, знам, вие сте аниме фенове, което ви прави свясни крещящи хора привличащи мн внимание, но Не правещи мн бели.... Това, че не обичаме интриги и сме искренни, откровенни и не подтискаме комплексите си - нито ги кара да изчезнат, нито ги намалява, нито оправдава действията ни. Маймината си е маймуна, закона си е закон... Цивилизацията се определя от законите - морални, етични и регионални. Така е било винаги - ако днес бе разрешена саморазправата, това нямаше да ни се струва странно и пак щяхме да сме цивилизовани -да. Идеал за цивилизован човек няма. Константен- хептем. В най-добрия случай отговаряш на определението... но то се влияе от тия неща горе. Хитрост, интригантство, усойничество, завоалираност - каквото и да правят, те не го правят по начин, който нарушава признаците на съвременна цивилизованост. Те не нарушават личното пространство... колкото, и дори повече да са, комплекси имат. Дали някой се интересува от тях е личен избор... И заложеността не оправдава нещата също. Какво стана с "Мъжете и жените сме паднали ангели с по едно крило, за да полетим тряя се гушними", teh rabu & so on..? Това, че мъжа е мъж и гони храната и е по-добър във всичко само повече подкрепя идеята ми в първия пост :Р ПП4: И че никой не е еволюирал от 50000 години насам - открил съм ПОНЕ 5 теми по въпроса, не я правете 6та, че тва ми е любимото и ше почна да мръням пак
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Сря Фев 25, 2009 6:39 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
SayanMk написа: тя се държи на ниво, цивилизовано. В този момент си загуби целия смисъл на темата, Саянски Жените са не по-малко нецивилизовани, прости, тъпи, опитващи се да докажат нещо, агресивни и т.н. от мъжете. Покрай този феминизъм в последните 50-60 години даже може да се каже, че са и далеч по-зле от мъжете. В крайна сметка въпроса е, че не трябва човек да дели хората на мъже и жени когато става въпрос за приятелски и/или професионални отношения. Ако някой се държи тъпо го ебеш отзад без значение дали е уфцъ или коч.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Сря Фев 25, 2009 8:26 pm |
|
snookie |
|
|
|
Отидохмеееее далееееееееч от относителното... пригответе за шовинистки коментар... ДЪЛЪГ шовинистки коментар... A бе кви мъченически комплекси, кви обсъждания, кви псувни, кво чудо ве... Говориме си относно навика на един човек, да знае кога да си трае... Цитат: Но пък като се съберат мъже - те пък за кво си говорят? Колко готина мацка е минала покрай тях Е ебах ти и у поколението, дето не може да си говори за нищо друго освен за мацки - може да си общувам по-сериозно само с 5 човека, ама с тия 5 човека и още куп познати, с които общувам в различни обстановки, определно "готините мацки" не са най-важната тема... Цитат: Някой ден, някое пишлеме ше ви цапне с топка сняг/лед от отсрещната спирка... Ако действително това идиотско забавление ви допада, би трябвало да нямате нищо против това да се случи. Днеска след даскало група момчета замеряха автобуса със снежни топки - не ми направи впечатление. За малко да ме оцелят - и да ме бяха оцелили, дреме ми на кура... Цитат: Някой ден пиян на мотика нещастник ше излезе от кръчмата и ... може да пострадате. Ако ви харесва този варварски начин на забавление, не би трябвало да имате нищо против, че това се случва. Не си говорим за напиване - говорим си за нормални приятелски сборичквания... Щом се отнася до "пиянски сбирки" - нито мъжете могат да се нарекат мъже, нито жените - жени... Цитат: Какво стана с "Мъжете и жените сме паднали ангели с по едно крило, за да полетим тряя се гушними", teh rabu & so on..? И кво е станало... Мене ако някое момиче почне ми ги говори тия глупости, искрено ще й се изсмея в лицето. А ако бях момиче и някое момче дойде до мене и почне ми ги говори тия глупости - познай ква щеше да ми е реакцията... СЪЩАТА! Когато става въпрос за сериозни проблеми и обстановката около тебе изисква трезво мислене - ще се притека на помощ колкото мога или вьобще няма да се пречкам. Но когато всички около мен се забавляват - ще се присъединя... Защо... защото обичам да се забавлявам. Такъв вид поведение ти можеш да го наричаш "неандерталско", но за мен е 100 пъти по-добро от поведението на женските... А да ти кажа ли поведението на женските... има един много стар лаф за него: Цитат: Гъза си с рози накичи насраното да не личи Същото и с тая твоя изгъзица... "Мъжете и жените сме паднали ангели с по едно крило, за да полетим тряя се гушними" Бла бла бла бла бла, ще ти свалям звезди от небето, дрън, дрън та пляс... за мене тоя вид лафове означават "А бе искам те чукам, ама не искам си проличи"... А при почти всеки мъж когато има някакъв вид чувства към определен човек - той казва, тва което му е на акъла... или си трае... Същото е и при любовта - когато изпитваш по-топли чувства към някой - казваш квото имаш да кажеш или мълчиш... Не отиваш при нея, да й береш рози и минзухарчета, да й шепнеш нежни думички в ухото и като вземе се изпърди мощно да й повтаряш, че мирише на свежи лавандулки... Скиваш ли, има много представители от "нежния" пол, които се съгласяват с всичко това и им е писнало някой да им изнася ебати смешните речи, само защото некоя си там казала, че така я кефило... Друга тема - жените - капризни... МИЛИОНИ ИЗИСКВАНИЯ... Ще ти дам пример с един комик, който коментира тази ПРОСЛОВУТА ДЖИ ТОЧКА ( в случая не говорим само за секса, но това е само пример ) При жените - цункаш я тука, пипнеш я там, тя гледа отегчено нагоре, най-накрая намериш едно място на което да се забиеш или един начин, по който да я накараш да се чувства добре... при другата правиш същото - никва реакция братче... При мъжете - има само едно шибано място, да му еба майката, за което може една жена да се хване и да ни е кеф... И НЕ Е ДЖОБА, а знам че много жени се хващат там много често, но представи си, тва не ни дърви... Друг пример: При мъжете - мъжете, когато се приберат от работа искат само три неща... Секс, храна и спокойствие (спокойствието включва телевизор, компютър, някво друго занимание или просто излежаване) При жените - какво искат жените... Мел Гибсън участва във филм с такова заглавие, най-добре сглобения отговор е "Да ги разбираме"... Но какво липсва? Липсва описание... липсват инструкции... Как да ви разбираме, като всеки шибан път, в който се опитваме да поговорим с вас нормално, вие казвате нещо абсолютно невързано, необосновано или нещо, с което ние не сме съгласни и тъкмо като тръгваме да задълбаваме в тая тема и да се аргументираме, вие вадите тази уникална фраза, която ако вьобще някой я е измислил с тази невероятно досадна цел, се надявам да е умирал бавно, мъчително, гърчейки се, крещейки, тънейки в болка, агония, лайна и мизерия... Разбира се... фразата... "Ти не ме разбираш"... Всичко ти казвам е част от милионите примери как нищо при жените не се казва така, както го мислят... и как накрая никой не е доволен... Мъжете от време на време може да сме грозни - но сме истински... Пак казвам, че всичко е толкова относително, колкото не можете и да си представите... Но има един определен образец, след който, по някаква незнайна причина, много хора имат гадния навик да тътрят странното си съществуване.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Сря Фев 25, 2009 9:47 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Мдам....виждам, че сте ми закачили любимата реплика "всичко е ТОЛКОВА относително" на банер тука Отдавна съм се отказала да правя каквито и да е било разбори на темата женско vs мъжко, просто защото наистина няма една константа, за която да се заловимй наистина. Всичко, което съм казвала някога за стереотипното поведение в крайна сметка винаги се е оказвало внедрено в някакъв контекст Да тръгнем от началото - библейските тълкувания и стари традиции буквално ебават мамата на обществото, просто защото не тръгват от средата, а от едната крайност - патриархалното общество, което от своя страна пробужда феминизма и оттам само подскачаме на двете страни на везната, опитвайки се да докажем, че нашето е по-по-най от другото. Така както жените имат комплекси, така и мъжете ги имат! Така както вие се опитвате да се изтъкнете и ръководите нещата, така и ние искаме да сме отгоре. Така както и мъжете са прасета, така и жените са свине. И ако ще си играем да спорим кои са повече, аз ще кажа опознайте всяко човешко същество на земята и пребройте кои са повече. Никой не може да ме убеди, че поне веднъж в живота си не се е държал така, просто защото ако беше наистина така, чисто и просто щях да го нарека извънземно и толкоз. Друг е въпроса, че на някои индивиди това им става навик. Вярно, традициите и нормите на поведение бавно се изменят, но по същия начин се намират примери за "добро поведение" и "дебилщина" във всеки един момент от тази смяна. И според мен по никакъв начин обективно погледнато не можем да прикачим нито едно от двете определения само на единия пол Снуки, както мъжете, имайки тези 3 неща (секс, храна и спокойствие) вече налице, стават недоволни, така и жените сме с повече изисквания. Пак повтарям, познавам жени дето само и храна и спокойствие са им достатъчни, както и мъже, на които и целия свят не им е достатъчен, така, че да обобщим наново всичко е ТОЛКОВА субективно! Аз пък все си мисля, че ако зарежем тъпите стереотипи, набутани ни в главите от хора, които много държат да подскачат на ония везни, описани ей там горе настрана и погледнем на човека срещу нас без очаквания и предразсъдъци ще открием, че това, което ни трябва всъщност е доста малко....и ще започнем да се преоткриваме като човешки същества, а не като мъже/жени...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Сря Фев 25, 2009 9:49 pm |
|
Jeanne |
|
|
|
ами то така като гледаш днешните момичета, можеш ли да кажеш, че те могат да бъдат повече от момчетата, някакви кифли дето мрънкат за счупен нокът или щото им паднала изкуствената мигла... а пък и това, че само момчетата се правят на идиоти, на маймуни и се напиват, не е баш така, обаче като видиш момиче да псува или да се влачи пияна по земята ще се отвратиш от гледката, и това е защото образът на жената се приема като нещо, което трябва да е красиво, мило и нежно, нещо, което няма право едва ли не на изцепки, нещо съвършенно ей за тва исках да съм мъжко xD
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Сря Фев 25, 2009 10:08 pm |
|
snookie |
|
|
|
KISSSY написа: Пак повтарям, познавам жени дето само и храна и спокойствие са им достатъчни, както и мъже, на които и целия свят не им е достатъчен, така, че да обобщим наново всичко е ТОЛКОВА субективно! Аз пък все си мисля, че ако зарежем тъпите стереотипи, набутани ни в главите от хора, които много държат да подскачат на ония везни, описани ей там горе настрана и погледнем на човека срещу нас без очаквания и предразсъдъци ще открием, че това, което ни трябва всъщност е доста малко....и ще започнем да се преоткриваме като човешки същества, а не като мъже/жени... Но точно върху тези стереотипи е построена цялата тая тема... И точно на тях се осланят много много много отношения между мъжа и жената в днешните поколения... Ко да праиш... такъв е живота... Jeanne написа: ей за тва исках да съм мъжко xD А бе има си своите недостатъци...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Чет Фев 26, 2009 4:07 am |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
маймуните са си маймуни, а човекът е дете на маймуната ясно е мисля... бтв. стигнах до извода че жените са демони (обаче и те не го знаят) а мъжете са нещастници (пак не го знаят) Цитат: А бе има си своите недостатъци... да и те са: прочети предишния ред
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антимал Публикувано на: Чет Фев 26, 2009 9:53 am |
|
Pa1N |
|
|
|
Абе щом казваш че мотива за "неандерталското" поведение е доказването, добре обаче на кой му дреме след като така или иначе резултата е че ти е кеф и то голям кеф. Мъжете се бият, псуват, пият, ходят по жени и т.н. и жените само ни завиждат за това. Мъжете са убийци, крадци и т.н. но според мене по горе-долу същите причини са и учени ,откриватели, мореплаватели... Ако някой ме фрасне със снежна топка ако съм в подходящо настроение(и не съм с някое момиче) най-вероятно ще му отвърна. Да, по някой отношения не сме "еволюирали" от древноста и тези неща са ни все още в природата. В Faight Club главния герой в един момент става прекалено "цивилизован" и се оказва ,че това не е толкова добре и му избива шайбата, почва да се бие и да прави "бели" и по този начин започва да се чувсва отново жив. Разбира се екстремните крайности никога не са хубаво нещо, но да загубим изцяло неандерталското в себе си не е никак добре според мен. SayanMk написа: Аз лично супер мн се радвам, че НЕ съм жена. Jeanne написа: ей за тва исках да съм мъжко xD
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|