|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Българино, Събуди Се ! Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 1:57 am |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Шокиран съм. Патриотично клипче в което имаше и смисъл! Въпросът е дали има и някой, който да мисли докато го гледа по-далеч от добрите намерения. Понеже съм 1000% убеден, че ВСИЧКИ корумпирани, некаърни, провалили се и убити политици са започнали с добри намерения. Така че Адикте - моля те изложи своята позиция. Имаше няколко точки с желани промени. Предложи как да се реализират. Ако не можеш - ами не давай зор да се правят промени. Аз ще изложа моята позиция като се наспя, че 3 часа тренировки по джудо правят всеки изморен.
П.С. Патриотично =/= националистично. Излагане на позиция = метод, подход, решение, структура =/= добри насоки. Това е покана за всеки ^^. Ще съм щастлив да прочета разумни интелигентни постове различни на различни от "обичайните заподозрени".
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Българино, Събуди Се ! Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 2:20 am |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Е, да, така е. Особено ако се включат всичките спамещи баки като теб . Ако искаш и ти можеш да се пробваш да разсъждаваш. Знам, че го желаеш Нили. Join the Smart Side!
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Българино, Събуди Се ! Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 2:22 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: Ще съм щастлив да прочета разумни интелигентни постове различни на различни от "обичайните заподозрени". Ето ти интелигентен пост на различен от различен. on: ето какво ще стане! ще пуснат газта всичко ще трьгне пак всички както се вдигат на протести така ще почнат да се разотиват малко по-малко и накрая нещата ще се вьрнат на сьщото дередже НО!! тука има едно НО цените сега както са ги вдигнали после няма да ги свалят!
Последна промяна Super_Beast на Пет Яну 09, 2009 2:23 am, променена общо 1 път
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Българино, Събуди Се ! Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 2:22 am |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Българино, Събуди Се ! Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 2:35 am |
|
Dead.Lenore |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 09, 2008 2:33 am Мнения: 198 Местоположение: София
|
Хах, парите владеят всичко, но ако имаш сърце и мозък, напълно функциониращи, можеш да се събуждаш всеки ден без да мислиш, че е поредната каша, пълна с фалш и заблуди.
Аз мисля, че можем да си го направим по-хубаво, но не ако всеки си казва "Да, бе, какво мога да направя аз, някаква капка в океана", нали капките правят океана? С общи усилия всичко се постига, просто повечето хора ги мързи или са се отчаяли... Да, никой от нас не е феята на зъбчетата и не може да направи една магийка, та всичко да тръгне откъм по-добра страна, но има други малки чудеса, които можем да правим.
_________________ ♥♥♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Българино, Събуди Се ! Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 2:52 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: "България над всичко", "Да свалим правителството" и подобни глупости. Себе си излагате. добре господин министьр на културата и ПРОСВЕТАТА! ти следиш нещата отблизо и за това всички се изцепват.. Айде поне коментирайте,а не само да си мьрморите отстрани и да не се изказвате изцяло. >.>
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Българино, Събуди Се ! Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 11:53 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Вие кво бе... да не би изведнъж да почнахте да си изпълнявате задълженията, че да си искате правата...
Патриотизма ви е като разтройството... Отвреме на време боли, но ще ви мине...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Българино, Събуди Се ! Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 12:20 pm |
Naku |
|
|
|
Пази, Боже, сляпо да прогледа! Само дето колкото и смисъл да има в това клипче, толкова и глупости има. С извинение, ама политиците виновни ли са, че българина кара все едно пътят е негов и не внимава за другите участници в движението? Виновни ли са, че работниците са такива идиоти, че един нов път е с толкова зле положен асфалт, който от отварянето на улицата изглежда ронлив? Ако са виновни за това, особено за първото, кажете ми с какво. Манталитета на българите е такъв, че в техния свят законите са за заобикаляне. Бях на 8, ако не се лъжа, когато попитах мама "Аз като слушам си мисля, че законите са врата в полето. Защо хората просто не я заобиколят?" А за САПАРТ и ФАР знаете ли кой е виновен? Ние сме си, хората са си виновни. Тези пари не се дават просто ето така. Отиваш и казваш, че искат сумата Х за създаването на ... ферма за охлюви. Не! Отива се с проект за това, което искаш да правиш. Проблема е, че нас ни мързи да пишем проекти. Бога ми, като не можеш да пишеш - наеми някога за тая работа. Ако пишехме проекти, като хората, нямаше така лесно да ги загубим. Корупцията не е единствената причина, а също и ниското ниво на усвояване на парите от тези програми. Моля ви, мислете като гледате такива неща. Нота бене! vegetastef, знаеш ли колко грешиш? Левски е искал освобождение на България от Турско робство, но той не се е борил срещу етноса турци. Имал е даже идеи за балкански съюз, за обединение на славянските и балкаски народи в едно общо царство. Искал е да можем да живеем заедно с турците. А и ако Турция (престанете да отъждествявате българските турци с държавата Турция - има разлика, а и надали един обикновен турчин в Анадола иска да завладее Българя).... Та ако Турция иска да ни завземе, не мисля, че биха използвали ДПС чак толкова много - щяха да ни нападнат. А ако тръгнат да си завзимат земите дето са били "техни" - трябва да поискат да стигнат до Виена. Стига глупости сте говорили. snookie написа: Вие кво бе... да не би изведнъж да почнахте да си изпълнявате задълженията, че да си искате правата... Снуки, това си беше точно на място...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Българино, Събуди Се ! Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 1:02 pm |
|
Gerx |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
|
Цитат: Българино, Събуди Се ! Циганино, спи ми се !
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|