Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 4 [ 55 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Българино, Събуди Се !
МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 3:35 pm 
Аватар

Сметнах че този раздел би бил най-подходящ ...
http://www.vbox7.com/play:6ce28c45

Заглавие: Re: Българино, Събуди Се !
МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 1:57 am 
Аватар

Шокиран съм. Патриотично клипче в което имаше и смисъл! Въпросът е дали има и някой, който да мисли докато го гледа по-далеч от добрите намерения. Понеже съм 1000% убеден, че ВСИЧКИ корумпирани, некаърни, провалили се и убити политици са започнали с добри намерения. Така че Адикте - моля те изложи своята позиция. Имаше няколко точки с желани промени. Предложи как да се реализират. Ако не можеш - ами не давай зор да се правят промени. Аз ще изложа моята позиция като се наспя, че 3 часа тренировки по джудо правят всеки изморен.

П.С. Патриотично =/= националистично. Излагане на позиция = метод, подход, решение, структура =/= добри насоки. Това е покана за всеки ^^. Ще съм щастлив да прочета разумни интелигентни постове различни на различни от "обичайните заподозрени".

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 2:02 am 
Аватар

Според мен ще стане един доста голям сеир, които да се гледа XD

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 2:20 am 
Аватар

Е, да, така е. Особено ако се включат всичките спамещи баки като теб ;). Ако искаш и ти можеш да се пробваш да разсъждаваш. Знам, че го желаеш Нили. Join the Smart Side!

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 2:22 am 
Аватар

Цитат:
Ще съм щастлив да прочета разумни интелигентни постове различни на различни от "обичайните заподозрени".
Ето ти интелигентен пост на различен от различен.

on: ето какво ще стане! ще пуснат газта всичко ще трьгне пак всички както се вдигат на протести така ще почнат да се разотиват малко по-малко и накрая нещата ще се вьрнат на сьщото дередже НО!! тука има едно НО цените сега както са ги вдигнали после няма да ги свалят! :death:

Последна промяна Super_Beast на Пет Яну 09, 2009 2:23 am, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 2:22 am 
Аватар

И да се пускат и да не се пускат такива клипове и тн ... нищо неможе да се направи ... парите владеят всичко и всекиго ... а това с циганите ... Е УЛТРА НЕТЪРПИМО ... в този клип липсва репортажа когато 1 циганета скъсаха бг знаме и 1 полицай ги понатупал и после го уволнили ... ама сега са го върнали де ^^ ама тези циганета ... лелелелелелел :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :bash:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 2:26 am 
Аватар

Хубава идея... но ще има още много такива протести преди нещо наистина да бъде постигнато... за съжаление съм прекалено далеч да се присъединя, но при други обстоятелства бих го направила....

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 2:35 am 
Аватар

Хах, парите владеят всичко, но ако имаш сърце и мозък, напълно функциониращи, можеш да се събуждаш всеки ден без да мислиш, че е поредната каша, пълна с фалш и заблуди.

Аз мисля, че можем да си го направим по-хубаво, но не ако всеки си казва "Да, бе, какво мога да направя аз, някаква капка в океана", нали капките правят океана?
С общи усилия всичко се постига, просто повечето хора ги мързи или са се отчаяли...
Да, никой от нас не е феята на зъбчетата и не може да направи една магийка, та всичко да тръгне откъм по-добра страна, но има други малки чудеса, които можем да правим.

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 2:36 am 
Аватар

Оооооо. Защо ли като погледнах темата си помислих, че след няколко часа ще има хубава дискусия. А то сега само спам. Ама пък не съм изненадан. Що да няма спам.
Иначе да ви предупредя, че ако нямате хубава алтернатива и не сте много добре запознати с политиката, моля ви не се изцепвайте "България над всичко", "Да свалим правителството" и подобни глупости. Себе си излагате.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 2:52 am 
Аватар

Цитат:
"България над всичко", "Да свалим правителството" и подобни глупости. Себе си излагате.

добре господин министьр на културата и ПРОСВЕТАТА! ти следиш нещата отблизо и за това всички се изцепват..
Айде поне коментирайте,а не само да си мьрморите отстрани и да не се изказвате изцяло. >.>

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 9:53 am 
Аватар

Е в тая тема само спама да коментирам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 11:53 am 
Аватар

Вие кво бе...
да не би изведнъж да почнахте да си изпълнявате задълженията, че да си искате правата...

Патриотизма ви е като разтройството... Отвреме на време боли, но ще ви мине...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 12:20 pm 

Пази, Боже, сляпо да прогледа!
Само дето колкото и смисъл да има в това клипче, толкова и глупости има. С извинение, ама политиците виновни ли са, че българина кара все едно пътят е негов и не внимава за другите участници в движението? Виновни ли са, че работниците са такива идиоти, че един нов път е с толкова зле положен асфалт, който от отварянето на улицата изглежда ронлив? Ако са виновни за това, особено за първото, кажете ми с какво. Манталитета на българите е такъв, че в техния свят законите са за заобикаляне. Бях на 8, ако не се лъжа, когато попитах мама "Аз като слушам си мисля, че законите са врата в полето. Защо хората просто не я заобиколят?"
А за САПАРТ и ФАР знаете ли кой е виновен? Ние сме си, хората са си виновни. Тези пари не се дават просто ето така. Отиваш и казваш, че искат сумата Х за създаването на ... ферма за охлюви. Не! Отива се с проект за това, което искаш да правиш. Проблема е, че нас ни мързи да пишем проекти. Бога ми, като не можеш да пишеш - наеми някога за тая работа. Ако пишехме проекти, като хората, нямаше така лесно да ги загубим. Корупцията не е единствената причина, а също и ниското ниво на усвояване на парите от тези програми.
Моля ви, мислете като гледате такива неща.

Нота бене! vegetastef, знаеш ли колко грешиш? Левски е искал освобождение на България от Турско робство, но той не се е борил срещу етноса турци. Имал е даже идеи за балкански съюз, за обединение на славянските и балкаски народи в едно общо царство. Искал е да можем да живеем заедно с турците. А и ако Турция (престанете да отъждествявате българските турци с държавата Турция - има разлика, а и надали един обикновен турчин в Анадола иска да завладее Българя).... Та ако Турция иска да ни завземе, не мисля, че биха използвали ДПС чак толкова много - щяха да ни нападнат. А ако тръгнат да си завзимат земите дето са били "техни" - трябва да поискат да стигнат до Виена. Стига глупости сте говорили.

snookie написа:
Вие кво бе...
да не би изведнъж да почнахте да си изпълнявате задълженията, че да си искате правата...

Снуки, това си беше точно на място...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 1:02 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Цитат:
Българино, Събуди Се !

Циганино, спи ми се !

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 2:49 pm 
Аватар

аз ще ходя и др хора и студенти има с мене на место да коментирате и да спамите се стегнете щото и банално да ви звучи ся изграждаме съдбата и държавата си.Всеки които си мисли ко пък толкова ще стане да си замълчи!Ние не трябва да искаме да слушаме или четем путкински мнения!Щото скатаването толкова години ни доведе до тук!Нека 1997 да се повтори нужно ни е!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 4 [ 55 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]