|
Дата и час: Вто Окт 03, 2023 12:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Среща с третия вид & конспирацията за експеримент  Публикувано на: Сря Ное 26, 2008 10:01 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Тоя път темата ше е в малко по-отпуснат стил :hmm:, че в момента не ща да я формулирам твърде строго...
Цитат: -> кво ше напрайш.. [20:26:36] SayanMk says: ако .. е така събуждаш се.. [20:26:47] SayanMk says: и РЕЗ ЕДНА САТЕЛИТНА АНТЕНА У БЛОКА ТИ [20:26:49] SayanMk says: wtf. [20:26:52] SayanMk says: отиваш [20:27:04] SayanMk says: и там някъв светлинен обект с неопределена форма [20:27:09] SayanMk says: те пита на твоя роден език [20:27:41] SayanMk says: "Копиле ко да прая ся ЛИЧНО СПОРИД ТЕБИ?!?!" и ти обясни, че ТИ и всичко около теб, е шитав експеримент... който са решили да зарежат [20:28:03] SayanMk says: и по томбола 2 от 6 720 000 000 си се паднал ти, да бъдеш допитан... [20:28:26] SayanMk says: what'cha gonna do when they come for you~ (dance) С други думи.... Какво ще направите, как ще реагирате, ако имате следните идеалистични условия: ВАЖНО преди да отговаряте, запомнете - може да изглеждат свързани, но всяко тире е ОТДЕЛЕН въпрос и оТДЕЛНА ситуация, искам да отговарят ОТДЕЛНО на тях... - извънземни се тросват на земята и казват на всички, че сте голям експеримент и нищо повече - цялата слънчева система дори, целият космос... - можете да се докопате до извънземното, отговорно за всичко това - за всичко, което ви се е случило или не е, за цялото ви минало, настояще и бъдеще... - kaже ви то, че всичко зависи от ВАШЕТО решение, демек - твоето *сочи* решение... цялото съществуване както ни е познато... - каже ви то, че ви остават х34&@#11,09144-23вв4Б човешки години живот (демек нито една =X ) и - ае просто минава да ви каже >:0 - отвлекат ви с още 5 човека и гаджето и баба ви =0... и ви кажат- вие ше работите за нас, иначе човечеството goes to hell... Под работят = доброволно подлагане на сякви експерименти+издаване на вътрешна информация за човечеството(се ено има такава =X ) - ^ + се докопате до извънземно оръжие... - разберете, че човечеството е нечий експеримент и можете да го докажете на целият свят
-> Note: ситуациите са идеални. С други думи - извънземното идва и вие имате достатъчно време - ден-два-три, за да вземете решението, не да се паникьосате са сички и да измрете на повечето ситуации =0

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Ное 26, 2008 11:18 pm |
bo74o0 |
|
 |
|
Искам информация ... детайлна ... всичко което могат да ми натъпчат в главата - кои са, от къде идат, що са направили тоя експеримент, кво е вселената, кой е баш шефа, etc ... Във всяка от посочените ситуации ... Или дават инфо или съм /care ... Човечеството не бих тръгнал да спасявам ... Един sys reboot от каменната ера наново няма да им дойде зле ...
- можете да се докопате до извънземното, отговорно за всичко това - за всичко, което ви се е случило или не е, за цялото ви минало, настояще и бъдеще...
не бих променил абсолютно нищо ^^
- каже ви то, че ви остават х34&@#11,09144-23вв4Б човешки години живот (демек нито една =X ) и - ае просто минава да ви каже >:0
1) за чий чеп ми го казваш тфа? 2)мога ли да направя нещо (демек да се спася ;p) ако не - /caremode да - как, RQ: info
- отвлекат ви с още 5 човека и гаджето и баба ви =0... и ви кажат- вие ше работите за нас, иначе човечеството goes to hell... Под работят = доброволно подлагане на сякви експерименти+издаване на вътрешна информация за човечеството(се ено има такава =X )
ако ще съм жив след това да прави квото си ще lawl ... и без тфа трябва да са доста по-advanced за да могат да отправят такъв statement ...
- ^ + се докопате до извънземно оръжие...
Fair trade - info + no harm = експерименти (следващи горното условие ofc)
- разберете, че човечеството е нечий експеримент и можете да го докажете на целият свят
Нищо няма да се промени ... и без това всички си живеят в собстените илюзиорни светове ;0
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Среща с третия вид & конспирацията за експеримент  Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 2:53 am |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
някво фън изглежда тва
- извънземни се тросват на земята и казват на всички, че сте голям експеримент и нищо повече - цялата слънчева система дори, целият космос...
за да мога да играя която и да е игра достатачно добре първо трябва да знам цялата информация за нея - ще накарам извънземните да ми кажат всичкото инфо за вселената и след това ще изобретя няква философска теория която ще ме направи щастлив въпреки скапаната ситуация (спешъла ми  )
- можете да се докопате до извънземното, отговорно за всичко това - за всичко, което ви се е случило или не е, за цялото ви минало, настояще и бъдеще...
тука нещо не ми е ясно, но да предположим че тоя тип може да го променя щото като се докопам до него горко му.., та ще го накарам да ми създаде някав измислен перфектен свят като в аниме и ще си изтрия паметта за да мога да го изживея, X3 X3 просто перфектно
- kaже ви то, че всичко зависи от ВАШЕТО решение, демек - твоето *сочи* решение... цялото съществуване както ни е познато...
емм.. същото като горе, ще го накарам да ни направи друго съществуване по мой модел
- каже ви то, че ви остават х34&@#11,09144-23вв4Б човешки години живот (демек нито една =X ) и - ае просто минава да ви каже >:0
тва пак не го схванах, ако ми остават само няколко месеца ще се постарая да ги изживея без нито една тревога през цялото време, ще изоставя всички неща които искам да правя в живота и в които искам да се развия и просто ще изпадна в транс за това кратко време
- отвлекат ви с още 5 човека и гаджето и баба ви =0... и ви кажат- вие ше работите за нас, иначе човечеството goes to hell... Под работят = доброволно подлагане на сякви експерименти+издаване на вътрешна информация за човечеството(се ено има такава =X )
like i care for the човечеството и баба ми  предвид ситуацията ще се опитам да направя някви шантави неща като да открадна няква технология която ще ме направи по-силен и да избягам или да ги саботирам и да ги ограба, тва след като ги излажа че ще им съдействам и се кача на кораба
^ и ще ми е даже по-лесно
- разберете, че човечеството е нечий експеримент и можете да го докажете на целият свят
ще го докажа и ще гледам паниката и фанатичните религиозни разрухи които ще последват
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 8:58 am |
 |
Zenith |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
- извънземни се тросват на земята и казват на всички, че сте голям експеримент и нищо повече - цялата слънчева система дори, целият космос... Какво мога да направя в такава ситуация? Приемам нещата и се надявам да не преебат експеримента+че съм открила отговора на въпроса "За какво живеем?".
- можете да се докопате до извънземното, отговорно за всичко това - за всичко, което ви се е случило или не е, за цялото ви минало, настояще и бъдеще...Това определено не го разбирам? Да му отмъщавам ли трябва или да му благодаря?Аз вярвам, че сама съм си отговорна за всичко, тъй че и десет антенести изрода да дойдат не ми пука.
- kaже ви то, че всичко зависи от ВАШЕТО решение, демек - твоето *сочи* решение... цялото съществуване както ни е познато...Ще питам какво трябва да решавам...
- каже ви то, че ви остават х34&@#11,09144-23вв4Б човешки години живот (демек нито една =X ) и - ае просто минава да ви каже >:0...Ooo, shit!
- отвлекат ви с още 5 човека и гаджето и баба ви =0... и ви кажат- вие ше работите за нас, иначе човечеството goes to hell... Под работят = доброволно подлагане на сякви експерименти+издаване на вътрешна информация за човечеството(се ено има такава =X )...И аз трябва да съм заинтересувана за човечеството?
- ^ + се докопате до извънземно оръжие...Или ще си го скрия, или ще го унищожа.
- разберете, че човечеството е нечий експеримент и можете да го докажете на целият свят ... Ще си запазя тайната. някак си, тоя експеримент не ми се вожда подготвен да научи истината, ако е такава, нека си вярват, че имат някаква мисия и сичко ще е 6...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Среща с третия вид & конспирацията за експеримент  Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 8:20 pm |
 |
nCuxOnaT |
|
 |
Регистриран на: Съб Юни 21, 2008 2:56 pm Мнения: 384 Местоположение: Плевен
|
SayanMk написа: Тоя път темата ше е в малко по-отпуснат стил  , че в момента не ща да я формулирам твърде строго... Цитат: -> кво ше напрайш.. [20:26:36] SayanMk says: ако .. е така събуждаш се.. [20:26:47] SayanMk says: и РЕЗ ЕДНА САТЕЛИТНА АНТЕНА У БЛОКА ТИ [20:26:49] SayanMk says: wtf. [20:26:52] SayanMk says: отиваш [20:27:04] SayanMk says: и там някъв светлинен обект с неопределена форма [20:27:09] SayanMk says: те пита на твоя роден език [20:27:41] SayanMk says: "Копиле ко да прая ся ЛИЧНО СПОРИД ТЕБИ?!?!" и ти обясни, че ТИ и всичко около теб, е шитав експеримент... който са решили да зарежат [20:28:03] SayanMk says: и по томбола 2 от 6 720 000 000 си се паднал ти, да бъдеш допитан... [20:28:26] SayanMk says: what'cha gonna do when they come for you~ (dance) С други думи.... Какво ще направите, как ще реагирате, ако имате следните идеалистични условия: ВАЖНО преди да отговаряте, запомнете - може да изглеждат свързани, но всяко тире е ОТДЕЛЕН въпрос и оТДЕЛНА ситуация, искам да отговарят ОТДЕЛНО на тях... - извънземни се тросват на земята и казват на всички, че сте голям експеримент и нищо повече - цялата слънчева система дори, целият космос... - можете да се докопате до извънземното, отговорно за всичко това - за всичко, което ви се е случило или не е, за цялото ви минало, настояще и бъдеще... - kaже ви то, че всичко зависи от ВАШЕТО решение, демек - твоето *сочи* решение... цялото съществуване както ни е познато... - каже ви то, че ви остават х34&@#11,09144-23вв4Б човешки години живот (демек нито една =X ) и - ае просто минава да ви каже >:0 - отвлекат ви с още 5 човека и гаджето и баба ви =0... и ви кажат- вие ше работите за нас, иначе човечеството goes to hell... Под работят = доброволно подлагане на сякви експерименти+издаване на вътрешна информация за човечеството(се ено има такава =X ) - ^ + се докопате до извънземно оръжие... - разберете, че човечеството е нечий експеримент и можете да го докажете на целият свят
-> Note: ситуациите са идеални. С други думи - извънземното идва и вие имате достатъчно време - ден-два-три, за да вземете решението, не да се паникьосате са сички и да измрете на повечето ситуации =0
Така На първото...ъммм..как беше.....Дам сетих се....Значи ако Некое изванземно доиде и ми каже тва ще го гледам ето така
Второто:Ще го попитам защо и каква им е целта и как се справяме?
Трето:Ами ще кажа да ни споделят таините си и да ни научат да бъдем по УМНИ.....Не да сме тапи олигофрени....!
Четвърто:Ами ще го прата по дяволите сигурно  Да мрат тия аз сам на кораба
Пето:Ами ще го разглобя и ще напра още такива....
Шесто:Ще го намера и ще му задам вапроси...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 5:42 pm |
 |
Hardstep |
|
 |
Регистриран на: Пон Май 12, 2008 10:13 pm Мнения: 920 Местоположение: hiDDeN~ mushroom villagE
|
- извънземни се тросват на земята и казват на всички, че сте голям експеримент и нищо повече - цялата слънчева система дори, целият космос...
Ще се опитвам да преживявам в паниката която ще настъпи...
...със сигурност не бих го питал за бъдещето ми.. не бих го питал и дали е предопределено или може да му се повлияе
- kaже ви то, че всичко зависи от ВАШЕТО решение, демек - твоето *сочи* решение... цялото съществуване както ни е познато...
Най-добре би било да му кажа всичко да си продължи както си е сега, но може би бих се изкушил да правя промени, които във всеки случай ше доведат до някви кофти последици рано или късно
каже ви то, че ви остават х34&@#11,09144-23вв4Б човешки години живот (демек нито една =X ) и - ае просто минава да ви каже >:0
ше го разпитам дали има начин да прехвърля xD ако не... ше му се развикам/пребия и след тва ше се опитам да правя някви неща дет ше са cool ;]
Еми ако така или иначе ше умра,но заради мойта жертва човечеството ще оживее, нека праат с мен квото искат, въпреки че ще преговарям да измъчват и убият баба ми докато съм oще жив ^^
Ако има вариант : Пускат ме, ама човечеството умира... fire away aliens ^^
А ако след експериментите съм си добре/по-добре, ми що не (:
Бих го използвал за лични цели, ако знам как де xD
Тва вече е най-добрия вариант
Бих ги разпитал за всичко, как е устроен света, как мога да му влияя и т.н. и естествено не бих го доказал или казал на никой, knowledge is power ^^
_________________ why no podpis, brah ? ;?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Среща с третия вид & конспирацията за експеримент  Публикувано на: Съб Дек 06, 2008 9:21 pm |
 |
zedzorander |
|
 |
|
SayanMk написа: Тоя път темата ше е в малко по-отпуснат стил  , че в момента не ща да я формулирам твърде строго... А твоите реакции са? SayanMk написа: - извънземни се тросват на земята и казват на всички, че сте голям експеримент и нищо повече - цялата слънчева система дори, целият космос... -> Първо ще ги попитам как върви експериментът. После ще ги помоля да направят така, че да можем да говорим с мишките и ще си спретнем една експериментатор-обект ориентирана дискусия. SayanMk написа: - можете да се докопате до извънземното, отговорно за всичко това - за всичко, което ви се е случило или не е, за цялото ви минало, настояще и бъдеще... -> Т.е. ако мога да влизам в огледала? Ще му стисна ръката. Ние с него сме общо взето стари познайници. Колкото до това дали е извънземен или не -> въпросът е спорен. SayanMk написа: - kaже ви то, че всичко зависи от ВАШЕТО решение, демек - твоето *сочи* решение... цялото съществуване както ни е познато... -> Един вариант е да направя Интернет разумен и да го оставя да направлява и наглежда нещата докато аз съм на интензивни курсове по прилагане на божествени практики. SayanMk написа: - каже ви то, че ви остават х34&@#11,09144-23вв4Б човешки години живот (демек нито една =X ) и - ае просто минава да ви каже >:0 ->Демек умирам и си лафя с инзвънземен предсмъртно. Мммм ... дано е добър събеседник. SayanMk написа: - отвлекат ви с още 5 човека и гаджето и баба ви =0... и ви кажат- вие ше работите за нас, иначе човечеството goes to hell... Под работят = доброволно подлагане на сякви експерименти+издаване на вътрешна информация за човечеството(се ено има такава =X ) ->Ще се смея с глас. Има ли по-голям ад от това дето е в момента? А има ли по-добър рай от това дето е в момента? Хах пичове нищо не можете да влошите/подобрите, само ще разбъркате картите. SayanMk написа: - ^ + се докопате до извънземно оръжие... -> boooriiing SayanMk написа: - разберете, че човечеството е нечий експеримент и можете да го докажете на целият свят
-> То въпросът не е в доказването, а във възприемането. Бая хора са доказвали на целия свят, че е експеримент. Просто всеки го възприема различно (отрицание, непукизъм, магии, Бог(ове), природа, свръхразум, технологии, ...)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Среща с третия вид & конспирацията за експеримент  Публикувано на: Вто Май 26, 2009 6:47 pm |
 |
Jeanne |
|
 |
|
- извънземни се тросват на земята и казват на всички, че сте голям експеримент и нищо повече - цялата слънчева система дори, целият космос... -Ммм добре... - можете да се докопате до извънземното, отговорно за всичко това - за всичко, което ви се е случило или не е, за цялото ви минало, настояще и бъдеще... Моето минало и настояще е съвкупност от неща, които съм направила или не самата аз, а бъдещето си зависи от мен. - kaже ви то, че всичко зависи от ВАШЕТО решение, демек - твоето *сочи* решение... цялото съществуване както ни е познато... Много хубаво :} - каже ви то, че ви остават х34&@#11,09144-23вв4Б човешки години живот (демек нито една =X ) и - ае просто минава да ви каже >:0 Аз пък просто ще му покажа на него колко секунди му остават. - отвлекат ви с още 5 човека и гаджето и баба ви =0... и ви кажат- вие ше работите за нас, иначе човечеството goes to hell... Под работят = доброволно подлагане на сякви експерименти+издаване на вътрешна информация за човечеството(се ено има такава =X ) Е за такива ситуции няма точен отговор, преди да попаднеш в такава и да разбереш. - ^ + се докопате до извънземно оръжие... Взимам си го пре мен на сигурно от извънземните или от някой друг малоумник. - разберете, че човечеството е нечий експеримент и можете да го докажете на целият свят Ще мога, но не искам.
|
 |
|
Заглавие: Re: Среща с третия вид & конспирацията за експеримент  Публикувано на: Вто Май 26, 2009 9:07 pm |
 |
Shadowcat |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Отричам докато не видя ясно доказателство! Убеждавам се, че по-скоро извънземните са някакъв експеримент, не аз. От де на де, хората ще сме експеримент просто защото Пеньо от Марс е дошъл и го е казал??!? =.=
Е, аз ако не вярвам, че съм експеримент, по скоро ще се докопам само заради тръпката, че съм пипнала извънземно XD...и ако все пак наистина е имало пръст - ще благодаря за късмета ми в едни ситуации и ще сритам за по-неприятни. Няма да правя нещо особено голямо....но ще намекна, че искам да съм си минала изпитите... XD *стиска палци*
"яко....власт...якооо...." XD ами ще изтребим терористите и циганите, ще настоявам за коли, задвиждани не от бензин, дизел етк, а от електричество, за да се запази въздуха, че нещо мн замириса /о
Да бе...и как ще умрем току така? Блъфира...ако е истина, ще му сритам канчето много яко...и все пак не вярвам /о
С баба ми....оле...загазихме XD няма да издавам тайни за хората! ама...те ако са дошли тука каква "сикрет информация" ще искат /о....и все пак, ще слушам, не искам да ставам причина за умирането на човечеството, колкото и гадно да е >.<
ама експерименти...зависи колко брутални са XD всичко си има граници ^^
избиваме ивънземните, спасяваме човечеството (ама избиваме терористите, мафиотите и циганите) и ставаме герои ^^
ама аз нали казах, че не може да е експеримент =.= и дори да е, изгубил е контрол, пък и ние си живеем както си искаме. соу, вече не сме експеримент ^^

*Слънце мое* Thx to Harada Risa~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Среща с третия вид & конспирацията за експеримент  Публикувано на: Сря Май 27, 2009 5:14 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
- извънземни се тросват на земята и казват на всички, че сте голям експеримент и нищо повече - цялата слънчева система дори, целият космос...За хората отдавна си мисля, че са провален експеримент... Космоса не съм посещавал... При всички случаи, когато едно извънземно ти казва нещо, най-глупавото нещо би било да се противопоставяш. Особено ако това извънземно твърди, че си негов експеримент, тъй като най-вероятно щом те е създал, лесно може да те унищожи. - можете да се докопате до извънземното, отговорно за всичко това - за всичко, което ви се е случило или не е, за цялото ви минало, настояще и бъдеще...Не бих казал, че някво си извънземно е виновно за това, което ми се е случило. По дяволите, ако погледнем от една от многото теоритични гледни точки на този въпрос, ще излезе, че водорода е виновен за целия ми живот... Ти, Саяне, какво би направил ако се докопаш до водорода (ако той е виновен за това, че не си спечелил от лотарията оня петък)? - kaже ви то, че всичко зависи от ВАШЕТО решение, демек - твоето *сочи* решение... цялото съществуване както ни е познато...Отвръщам с една дума... "Оптимист"... и лек присмех... - каже ви то, че ви остават х34&@#11,09144-23вв4Б човешки години живот (демек нито една =X ) и - ае просто минава да ви каже >:0Чао - отвлекат ви с още 5 човека и гаджето и баба ви =0... и ви кажат- вие ше работите за нас, иначе човечеството goes to hell... Под работят = доброволно подлагане на сякви експерименти+издаване на вътрешна информация за човечеството(се ено има такава =X )Човечеството да оди къдет си иска, предпочитам да умра, отколкото да прекарам остатъка от живота си със зелени човечета бърникащи по дупките ми... били те естествено възникнали или принудително издълбани... - ^ + се докопате до извънземно оръжие...Чао - разберете, че човечеството е нечий експеримент и можете да го докажете на целият святЧовечеството да оди къдет си иска... Никой нищо не може да докаже пред целия свят... Щото хората са нечий провален експеримент... Многоточие...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|