|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Аз и цветовете... Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 7:14 pm |
|
soul_eater11 |
|
|
Регистриран на: Пет Май 15, 2009 10:11 pm Мнения: 1161 Местоположение: Varna
|
Цветовете са част от ежедневието на всяко същество... От черното до бялото... Характерът ни зависи както от настроението ни така и от обкръжаващата ни атмосфера. На основата на вашият характер опишете себе си със някакъв цвят..или всяко ваше настроение с цвят или нюанс. Моля обосновете се Пример: Бих описала себе си с цвета пепел от рози. Чесно казано, не го харесвам, но според мене си приличаме. Красив, загадъчен, на моменти нежен, в други дързък, а в трети безинтересен и скучен. Не винаги на мода, понякога изтъркан и мрачен, но винаги ще изразява всичко, което изживявам. Послепис: Търсачката не намери нищо и не съм сигурна, че това е правилния раздел..Съжелявам, ако има нещо
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 10:00 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
всички цветове ме кефят (освен розовото ), зависи как се използват, но най-са ми присърце топлите
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 11:34 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Klurak написа: черен цвят. Само искам да вметна, че черното чисто технически не е цвят а обуславя липсата на такъв А ето ти визуално как бих се определил >
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 12:20 pm |
|
soul_eater11 |
|
|
|
Belgarion написа: Klurak написа: черен цвят. Само искам да вметна, че черното чисто технически не е цвят а обуславя липсата на такъв А ето ти визуално как бих се определил > so beautiful ...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 3:59 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Любимия ми син... Но в какво се представям... Ако питате за дрехи: Черно и
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 4:36 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
ПРОВАЛ К'ви са тия назовавания на любими цветове/дрехи, споменаване на цветове по каталог (черно = тъмно, бяло = добро... ) и прочее бе?!?! Никой до сега не отговори на темата, а автора й е дал и пример дори ПРОВАЛ... са всички постове след първия... и без моя ест. :> защото няма нито едно обосноваване!! soul_eater11 написа: На основата на вашият характер опишете себе си със някакъв цвят..или всяко ваше настроение с цвят или нюанс. Моля обосновете се = ВИЕ а си изберете цвят с който да опишете характера ви, не да го гуугълнете! + да кажете ЗАЩО подяволите си лепвате този цвят ....Надявам се следващите отговори да са малко по-адекватни, че... =/ => зелено.. тревисто.. някакво такова -> ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻ Полу-размито, незабелязващо се.. => защото съм човек, който не иска да се набива на очи, всъщност ако може изобщо да не влиза в очите и обективите на хората.. гледам да се сливам с тълпата и околността, а за това по-приглушените цветове са по-подходящи. Но от приглушените цветове, зеленото най-ми прилежи, тъй като го обвързвам с еко-мислето си, еко-характера си и близостта си с природата, колкото и слабо да е изразена тя, на фона на една маймуна... и освен това е най-спокойния възможен цвят. А аз съм спокоен човек(ест., не напълно) и някак смирен, като размиващото се зелено =0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 10:48 pm |
|
soul_eater11 |
|
|
|
Избрах темата, тоест хрумна ми просто ето така, защото самата се питах: "Какво съм аз? Защо съм различна, но искам да го прикрия? Правилно ли е това и защо толкова много страдам, опитвайки се да приличам на другите?". От малка съм си странна, от малка искам да разбера защо е така и защо другите не ме харесват особено..опитах се да приличам на тях, но заприличах на кучка, някаво черно-бяло петно, амеба, която няма форма. Приемайки различни форми тя не живее, а просто съществува. Страдам при мисълта, че другите предпочитат онези "момичета" с токчетата, дънките с ниска талия и дрехите на Терранова...страх ме е да споделям и не го правя често...понякога даже имам чувството, че не съм човек, а създание - непознато за околните...вярно - вече хората ме харесват, но това, което виждат те не съм аз, а долна имитация на нещо нередно...Та така, опитвам се да открия себе си чрез цветовете, за това попитах и вас какво мислите, но за сега освен Саян никой не ми отговори по темата..Благодаря ти Саяне за мнението П.П.: Понякога имам странното чувство, че съм онова странно момиче с лилава рокличка и черно наметало, което се разхожда само из улиците...
Последна промяна solecito на Вто Сеп 08, 2009 11:00 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не цитирай горното мнение |
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 11:11 pm |
|
Funkedelica |
|
|
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 3:31 pm Мнения: 272 Местоположение: Dalaran
|
Хмм...цветът с който бих се описала е огнено червен Страстен ,нежен и в същото време буен.На моменти изпепеляващ и загадъчен...незнаеш какво може да ти поднесе <<that's me xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|