|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 2:01 am |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Съвсем се отказах от планирането, защото страшно много неща се объркват всеки път, когато си направя някакъв план. Всеки път, когато примерно се уговарям с някой да изляза някъде, ВСЕЕЕКИ път се случва нещо, което ще ми попречи. Сега се възползвам от всяка минутка, която ми се освободи (не, че аз имам много заети де)....а и по принцип плановете имат гания навик да ми обсебват деня - примерно знам, че трябва да ходя някъде и през целия ден само тая мисъл ме занимава, като тръгна да правя нещо странично и се самозабравям....сега точно това се опитвам да предотвратя, като стана сутрин и си викам "Днес ПОКРАЙ ДРУГИТЕ РАБОТИ, които БИХ могла да свърша (пак си оставям вратичка, за всеки случай XD) трябва и да отида до...бабите (примерно).
И все пак някой хора ми казват, че спонтанността е хубаво нещо - мисля, че съм съгласна
Последна промяна KISSSY на Пет Авг 08, 2008 12:07 pm, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 2:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Мда, често правя планове за деня, седмицата, предстоящо събитие, дори и за по-напред, но от толкова време вече повечето ми планове просто отиват по дяволите и вече съм свикнал просто да осмисля възможностите и да не му мисля толкова, а да се придържам към потока.
Доста за казване има, наистина, но и на мен нещо не ми се пише сега
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 8:48 am |
CrazyBastard |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Живота ми би бил скучен ако знаех всеки ден точно какво ще стане и какво ще правя ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Плановете са хубаво нещо но някои хора прекаляват с тях
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 10:45 am |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Планове за живота винаги съм съставял, но в крайна сметка все нешу не става както трябва. И все пак мога да се запиша под графата на късметлийте, защото винаги това, на което се надявам потъва някъде в дълбините, а аз получавам някиакъв по-джиджан резултат на тези очаквания.
... никога не знаеш от кой храсталак ще излезне пустия му заек. И даммм аз никога не клеча пред правилния храст, а шибания заек вместо да бяга ме връхлита изотзадзе (малкото пухено леке да му... xD)
Или накратко, имал съм много планове за нещо яко в бъдещето и поне за близкото бъдеще е ставало така, но не както си го мисля ...
А сега до последните ми теории xD
>Заминавам за чужбина > Завършвам си психологията > женя се за рандом жи'на > не се разбираме много много >психично сринат съм от работата си > стреса ме кара да пия >жена ми естествено защото е "random" не ме разбира >развеждаме се > тя взима децата > изкарвам достатъчно пари въпреки всичко > плащам и издръжката на нея, децата и на безработния и приятел > започвам с приспивателни >минавам на леки > издръжката ми излиза прекалено скъпо, за да си позволя кокаин > минавам на хероин > купувам си пушка > застрелвам жената > застрелвам приятеля и > стрелям пак по неподвижният му труп > ритам го няколко пъти > (естествено не за това, че ми е взел жената а за това че му плащам и на него издръжка xDDDD ) > Застрелвам себе си някъде другаде > децата отиват при кръстниците си (които слава богу са по моя линия) > the end
>Заминавам за чужбина > Завършвам > намирам си работа > създавам семейство >развеждам се >гледам децата си сам > работя > пътувам с дечурлигата като пораснат малко >развивам се в работата си > може д аимам и втора жена бали го > децата ми като станат студенти ще съм щастлив 45 годишен чичка, който ще кара втора младост и ще си джитка с мотора налево надесно и ще пътува > към 50 сигурно ще стана дядо (поне едното от двете ми деца ще е семейно до тогава) > сигурно ще гледам внуцуте си > като остарея още ще дам всичко, което ми е останало на децата ми и ще си купя някоя готина колиба в някое планинско село в Швейцария > умирам от студ някоя зима > the end
>Фейлвам образование > ставам мотокрос състезател > започвам обещаваща кариера > около себе си имам доволно количество aрни мацки, щото съм дупе > умирам в катастрофа на 24 годишна възраст. the end.
> Решавам да специализирам психология на икономиката > намирам си работа в някой концерн > изкарвам масата кинти и влизам след много време (2-3 развода време някъде) в борда на директорите >плешив съм > ама аз и плешив съм готин > пуша прекалено много > хващам рак на белите дробове > децата ми (от 3 различни брака) ме дебнат като чакали да ми разграбят имуществото > завещавам всичко на дъщерята от българския ми брак > казвам и да не се връща в БГ > Умирам > повечето духат > във фирмата остава възпоменателно плакетче на входа xD
Айде с ташаците до тука... ся малко по по същество xD
Плановете ми за бъдещето са свързани главно с това да завърша образование в Германия и да успея да си намеря работа като практикант по специалността ми още докато следвам. Искам да гоня кариера и да го докарам до някъде, готов съм на всякакви лишения и саможертви, определено няма да си поплювам като става въпрос за бъдещето ми. Не ме ебе какво е смислено и безмислено, ще се оженя млад, сигурно като завършвам или малко преди това, ще си имам семейство. През кура ми е ако се разведа... веднъж, два пъти или повече. Естествено искам да осъществя собствените си мечти, но за момента те не са толкова много. А именно > да имам 1600+ кубиков мотор, да пътувам и да видя доста места (това и след 45 мога да го правя, когато децата следват) да имам семейство (което и д аме понася и да не ме понася пак няма значение), да имам 2 деца и ако бог даде добра съпруга, с която да сме щастливи (и ако не сме щастливи пак ми остават децата така че се в гъз ). Нямам намерение да живея до далечна старост, даже напротив, когато децата ми стъпят на собствените си крака и видя внуците си спокойно мога да умра. Нямам мания да живея дълго. Живота е игра, която я играеш до едно време и тогава ставаш просто обзървър ... ем мен не ме устройва да бъда обзървър ще си умра като пич в катастрофа, от рак, някакъв друг инцидент или просто ще се надрусам с хапчета. Не знам до каква степен ще напредна с кариерата си, но се надявам на колкото се може повече, за да мога минимум да усигуря спокоен живот за себе си и семейството си. Ще обръщам много внимание на децата си, на съпругата си, както и на работата си (знам че ще бъде малко трудно, но ще се справя все някакси)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 12:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5022.jpg) |
bogy_shashav |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 6:45 pm Мнения: 1074 Местоположение: Окопите около бананова република Уъркшопия
|
enola написа: Животът е импровиэация.
QFT
Оправяш се с наличното и те така.
_________________ “Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертване…”
http://drunkethics.blogspot.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 4:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=332_1258504865.jpg) |
Karia~chan |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
По принцип е планиран, тва че правя съвсем различни неща е друг въпрос... интересното е че в крайна сметка свършвам точно така както съм го планирала... само пътя е разлчен и много по-доволен от този по план
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...![Изображение](http://i43.tinypic.com/2d1pt0k.gif)
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 5:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Хмм..... .. ..... да кажем "да". Планирам. Нооо да речем, за една седмица, аз ще планирам 2 или 3 дни от нея макс. Другите "планове" са ми ден за утре или ден за ден... което не е много планиране. Примерно планирам екскурзийка нещо такова, което е с месеци напред нали, ноооо е само 2 дни, от целия този период.
НО все пак, това, което планирам, е доста стабилно. Стабилно пак е малко относително, защото обикновенно плановете са повече от 1 и винаги се налага импровизиране и решение на място за промените в плана... НО повечето ми планове са бетон. Тоест дори тези промени също са планирани... Ако примерно трябва да ходя някъде, където преди не съм бил, ама иЧ- дори успявам да си представя мястото и обстановката, dunt know, най-вероятно изкривявам пространството според плановете си(фен на квантовата теория). НО ако нещо се обърка....
Karia~chan написа: в крайна сметка свършвам точно така както съм го планирала... само пътя е разлчен и много по-доволен от този по план
НО повтарям, че говоря само за дните, които планирам. А това, че мога да планирам импровизирайки и да импровизирам планирайки, не ме прави календар предполагам, НО .... :Р
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|