|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 11, 2008 11:21 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Имам много да кажа по този въпрос, но бидейки мъдър ще синтезирам всичко в една емотиконка => "=))"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 11, 2008 11:22 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Вероятно пак ще възникне спор от типа "Пълни глупости vs. Абе гледай кви доказателства има, тва съвпадение ли е според теб"
Но нищо не пречи да полюбопитстваме малко, пък и на мен ми стана интересно как аджеба става тоя номер Давай
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 11, 2008 11:28 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Има заинтригувани... дири инфо
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 11, 2008 11:30 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
@dadaadda къде видя спам в поста ми? Хайде да ми го обясниш, о професоре... Това, че не ти стига багажа да вникнеш в начина ми на изказ, как и защо ползвам такъв словоред не е причина да триеш по хавата си!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 12:05 am |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Никога, ама никога недей да правиш подобна тема пак.
В смисъл, не от типа "интересува ли ви това, мога да дам повече информация, ама сега неща.", защото всички знаем колко бързо се оспамва една тема, а особено дискусите, бъкат от неадекватни постове. Като излагаш по подобен начин някаква информация сложи някакво инфо, нещо направи, така че не да се казва: "гледай го колко е зле, тръгнал такава тема да пуска без доказателствена част".
Найстина тематиката е интересна, ама пусни инфото и после задавай въпросите. Ще видиш дори след доказателствената част, ще се казва, че 25 кадър няма и ще настане мазалото.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 12:14 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Всъщност дори и 30ти кадър да има вложен, ако мозъка е достатъчно развит, ще го отчете безпроблемно, защото все пак очите дават raw-инфо, ако си бавен и 20я няма да забележиш. И не говоря за разни клипчета от сорта на черна картина с вкаран 25+ бял фрейм за да се пробва дали ще се забележи. И да, много ясно че ако не го очакваш можеш да го пропуснеш, ако ситуацията е нормална с някой рандом клип/филм etc. Но за да се наложи внушение е нужна повторяемост, и освен ако не си изключително малоумен мозъка ще отчете наличието на дразнителя (нестандартния кадър). А за цветовете и нюансите им се знае от векове, че могат да влияят на общото психическо състояние, но за да е до степен на манипулация - е трябва да си много спрял за да не забележиш че си обект на такава, хм, процедура...
So~, извода е, че не е невъзможно да се повлияе така, до някаква степен(дори до смърт, защо не, след като епилептиците припадат от просто асиметрично мигане на светлинен източник), но само тъпанар би позволил да го манипулират така...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 2:49 am |
Ronin@ |
|
|
|
Невъзможно е да доведе до транс и смърт,нито е възможно целенасочено да се манипулира човек.Или поне е невъзможно да се повлияе,ако човека го очаква.Филмите със 70 кадъра имат изключително много излишни кадри ,които не се забелязват,но не влияят по никакъв начин на човешката психика и съзнание,каквото и да има на тях.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 4:39 am |
|
Nightwhisper |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 4:44 pm Мнения: 808 Местоположение: Between the cells of history
|
Belgarion написа: Имам много да кажа по този въпрос, но бидейки мъдър ще синтезирам всичко в една емотиконка => "=))"
На същото мнение съм.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 10:38 am |
|
One_With_Nothing |
|
|
|
е ся ще ви обясня за кво става дума теорията на конспирацията. всички конспирират срещу нас, майките ни се опитват да ни сипват течен сапун в картофеното пюре, държавата нарочно назначава агенти да ни следят и инсталира камери на обществени места, а баджанака точи зъби на моравата пред къщата ни, кадето вместо петунии иска да насади домати, и вече си е приготвил оптиката на двуцевката за да ни гръмне ефективно без да се оцапа. и за разлика от всички останали параноици около нас, които се обмислят и се плашат от идеята, че някой все ги следи и се опитва да ги утепе, ние не се съмняваме А ЗНАЕМ че някой ни мисли злото. това е, така да се каже, основата на всяка теория на конспирацията, другари.
_________________ Ако не знаеш къде искаш да отидеш, няма значение по кой път ще тръгнеш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 10:39 am |
|
Shi No Tenshi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
dream_dragon написа: Никога, ама никога недей да правиш подобна тема пак. В смисъл, не от типа "интересува ли ви това, мога да дам повече информация, ама сега неща.", защото всички знаем колко бързо се оспамва една тема, а особено дискусите, бъкат от неадекватни постове. Като излагаш по подобен начин някаква информация сложи някакво инфо, нещо направи, така че не да се казва: "гледай го колко е зле, тръгнал такава тема да пуска без доказателствена част". Найстина тематиката е интересна, ама пусни инфото и после задавай въпросите. Ще видиш дори след доказателствената част, ще се казва, че 25 кадър няма и ще настане мазалото.
x2 ^^''
Просто е прекалено...хм, как да кажа, хаотично така. Иначе като цяло самата тема за 25 кадър е интересна, интересувала съм се преди време и определено всеки може да изкаже различно мнение. Аз лично не знам какво да мисля Просто прекалено много зависи от човека ;]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 10:49 am |
Ronin@ |
|
|
|
Question написа: Човешкото око е способно да възприеме 24 кадъра в секунда , точно за това 25 кадър е ненормално възприет ... За кви 70 ми говориш бе !
Май нищо не разбираш от тея неща.Възприет си е напълно нормално на подсъзнателното ниво,но човешката активност по принцип протича 97% в рамките на подсъзнателното и само 3% в рамките на съзнателното.70те кадъра,за които ти говоря са просто пример да ти докажа,че кадрите, които не долавяме съзнантелно, не могат да ни влияят.Единствената засега по приемлива хипотеза за тоя измислен вирус е,че може да се вложат звукови вълни с честота 6-7Hz,които предизвикват резонанс в редица органи в човешкото тяло.Наричат го още "кафява нота".Но това няма нищо общо с 25тия кадър нали ? Май самовнушението е най-опасния вирус работещ на подсъзнателно ниво.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 10:53 am |
|
Amazoneca |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 11:36 pm Мнения: 358 Местоположение: Пловдив
|
Ronin@ написа: Question написа: Човешкото око е способно да възприеме 24 кадъра в секунда , точно за това 25 кадър е ненормално възприет ... За кви 70 ми говориш бе ! Май нищо не разбираш от тея неща.Възприет си е напълно нормално на подсъзнателното ниво,но човешката активност по принцип протича 97% в рамките на подсъзнателното и само 3% в рамките на съзнателното.70те кадъра,за които ти говоря са просто пример да ти докажа,че кадрите, които не долавяме съзнантелно, не могат да ни влияят.Единствената засега по приемлива хипотеза за тоя измислен вирус е,че може да се вложат звукови вълни с честота 6-7Hz,които предизвикват резонанс в редица органи в човешкото тяло.Наричат го още "кафява нота".Но това няма нищо общо с 25тия кадър нали ? Май самовнушението е най-опасния вирус работещ на подсъзнателно ниво.
Ако не се лъжа под 3 херца сърцето ти спира. Тази хипотеза за звука е доста интересна ... ако имаш още някакво инфо или нещо такова пиши.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|