|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: The 44th president of the United States of America! Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 12:19 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Цитат: В длъжност от : January 20, 2009 Вицепрезидент: Joe Biden Предшестван от: George W. Bush Info: http://en.wikipedia.org/wiki/Barack_Obamabarackobama.com/ написа: Thank you!
You proved that change can happen. You built an unprecedented grassroots organization in all 50 states that brought a record number of people into the political process -- many for the first time, many for the first time in a long time.
Our success required unprecedented resources, and the Democratic National Committee played a major role on the ground efforts that generated record turnout up and down the ticket.
Please make a donation to the DNC to help fund the efforts it undertook in 2008.
When you donate $30 or more, you'll receive a limited edition shirt to show your support for change.
xD sounds soooo cool 4.11.2008, THE day. http://en.wikipedia.org/wiki/United_Sta ... es%2C_2008 Ииии кой мислите, че ще спечли и разбира се - защо. Дали Хилари, като жена, има шанс? Или Алън, като чернокож... Сенатор Обама? :-0 http://en.wikipedia.org/wiki/Results_of ... _primaries http://en.wikipedia.org/wiki/Results_of ... _primaries Не разбирам от политика, тъй че ако някой по-компетентен даде мнение, може да вкараме анкета за най-популярните 2-3-4ма...
44тия президент, избран на 56тите избори. Интересувате ли се от темата? Досадно ли ви е, че по новините дъднат за тях, а не за изборите в Тимбокту? Кой мислите, че ще стане новия президент? Ще помогне ли нещо това, на USA от към икономическа гледна точка? Кефите ли се на слънцето <> начина по който си провеждат изборите. Надъхано и на място, с подкрепата на народа. Т'ва поне не вярвам да им го отречете...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 11:46 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Добре бе, до колкото ми разбира празната глава, най-големите претенденти са Обама и Хилари нали? И двамата са демократи, но са и конкуренти(яко!). И по-интересното, който и от тях да стане президент, ще е ПЪРВИ. До сега жена президент - НЯМА. Мелес(в сми, не че нещо, ма не е точно "бял" нали?) президент - НЯМА. Би трябва да е голям фъзз около това, а не го забелязвам. Не, че имам нещо против, или се опитвам да зародя такъв скандал, напротив - даже се кефя на тоя факт и ми е интересно да стане... но никой не го коментира :-0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 12, 2008 11:37 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Ми всъщност аз не гледам телевизия и се интересувам сам от изборите в САЩ. Все пак са световна сила, много зависи от политиката им, особено с тяхната свръх-агресивност в международните отношения...
ЕДИТ: btw, BTV е собственост на Balkan News Corporation, които са собственост на News Corporation, които пък излъчват Fox - най-пропагандната и про-Буш телевизия в САЩ. Тъй че дам, TV : Teh internets = 0 : 1.
От републиканците остана само Джон МакКейн... който е бита карта според мен дори срещу Хилъри...
Рон Пол даже няма да го обмислям сериозно: пич е човекът, верен на принципите си; страшно интелигентен, единствения свестен републиканец - гласува срещу войната в Ирак, но не ми харесват просто икономическите му възгледи 'дърпаме ръце от всичко и то само ще се опраи'...
От демократите останаха Хилъри и Обама...
В момента според Clinton News Network (:lol:),
Хилъри има 1,148 делегати, а Обама 1,121 и са просто вързани. Обама има повече гласове от хората, а Хилъри води заради супер-делегатите си, които не се избират >< (егати демокрацията, честно)...
Но според мен Обама ще спечели. Чел съм и на двамата програмите, близки са, но според мен той ще е по-добър държавник, най-малкото е по-харизматичен лидер и хората го подкрепят. Пък и сигурно им е омръзнало "Буш - Клинтън - Буш - Клинтън", ка че ли нямат други политически лидери...
Барак Обама
//Мислех да пускам тема, ще видим дали ще има интерес... (по-скоро мисля, че не)
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 12, 2008 2:12 pm |
|
ludgidia123 |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Morridin написа: .....
Прав си,че цял свят се интересува от това кой върти руля на една супер сила и както ти,така и аз подкрепям Барак Обама(макар да е демократ).На него просто му личи,че надали ще тръгне да се прави на стрелец от дивия запад,както сегашното тексаско фермерче А се и надявам с неговото идване на власт Щатите най-накрая да преусмислят политиката си на световен полицай към останалите страни на тая планета,защото в момента тя е "Който не е с нас е против нас"
Няма такова нещо глупави янки,някои страни имат доста,по-различни от вашите политически нрави,и по-древни политически обичаи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 12, 2008 2:24 pm |
|
ludgidia123 |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
vegetosayajin написа: ludgidia123 написа: А се и надявам с неговото идване на власт Щатите най-накрая да преусмислят политиката си на световен полицай към останалите страни на тая планета,защото в момента тя е "Който не е с нас е против нас" vegetosayajin написа: иначе...пионките нищо не променят както показа Буш-она
Кажи ми само МОЖЕ ЛИ ВИНАГИ ДА СИ ТАКЪВ ПЕСИМИСТ? Гледай малко по-положително на нещата!Ако човек не се надява до къде ще стигне светът?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 2:04 am |
|
GolemiqBqlMe4ok |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 2:06 am Мнения: 195 Местоположение: Като минеш 9та дупка на кавала надясно
|
Тяхните избори не смея да ги прогнозирам просто защото масово се мислеше че Буш 2ри мандат няма да има и пак vs него беше някой любимец на народа като Обама... не ми се иска но вероятно ще спечели Хилъри за да е подставено лице на Клинтън клан-а и пак същите да си въртят бизнеса... но пак казвам очаквам и избора който е 1 % възможен да бъде изненадата ... там никога не се знае
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 04, 2008 9:37 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Последна промяна snookie на Чет Юни 05, 2008 9:23 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|