|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Обсебени ли сме от красотата? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 13, 2011 8:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15953_1339797927.png) |
Forest goddess |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 04, 2007 7:31 pm Мнения: 228 Местоположение: In the linden city
|
Вече е почти 9 и аз не съм спала и си мислех някакви неща. Четах някакви статии, които твърдяха че американците са обсебени от красотата. А ние, обсебени ли сме? В България мечтата на много момичета е нов бюст или козметична операция на лицето. Имаше една много умна мисъл, че всеки има нужда нещо красиво в живота си.
Аз, например осъзнавам, че съм изключително обсебена. Не го правя за другите и за мнението ми. Просто обичам да се обграждам с красиви неща. Например вазичка с цветя в стаята, стоя и си я зяпам запленено.
Каква роля играе красотата във вашия живот?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Обсебени ли сме от красотата? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 13, 2011 10:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Красиво е не само това, което ни се набива в главите от модните списания, медиите и другата сволач. Аз лично съм обсебен от красотата, но тя има много лица: -красотата на природата -красотата на движението -красотата на умението (когато правиш нещо с лекота) и не на последно място красотата на късмета .... всеки път като извадя такъв викам с колкото глас държа ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) КРАСОТА
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Обсебени ли сме от красотата? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 13, 2011 8:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4311_1294422414.jpg) |
SN00KY |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
В българия всички сме убавци, затова НЕ, не сме обсебени Логрусе, девойката говореше за външна красота, иначе казано, пропорцийте на лицето, хармонията м/у чертите, формата на черепа, кожата & more.... Пък тялото... около него всичко е adjustable, докато пластичнитте операци в повечето случай развалят лице което е вече красиво, щото има много такива които правят опеарции на хубавите си лица...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Обсебени ли сме от красотата? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 15, 2011 10:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
SN00KY написа: Логрусе, девойката говореше за външна красота в такъв случай мнението ми е като на Фалкона Wind_Falcon написа: Обсебени от суета най-вече. Просто красотата не започва и не свършва с цици и задници
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Обсебени ли сме от красотата? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 16, 2011 12:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37330_1338758615.jpg) |
Chocolate_Cookiee |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
DMB написа: Цитат: В България мечтата на много момичета е нов бюст или козметична операция на лицето. Ма чакай са... говорим си за красота. Относителна е..и зависи от гледната точка
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Обсебени ли сме от красотата? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 17, 2011 10:29 pm |
Воркан |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Обсебен е малко пресилен епитет.Важно е и на кое списание е дадената статия и на какво цели да наблегне.Глупаво е като почне да се слага етикет американци,българи,гърци...Всеки индивид е различен...Нагло е всички да бъдат поставени под общ знаменател.Според мен красотата не е относителна а абсолютна.Нещото или я притежава или не.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Обсебени ли сме от красотата? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 19, 2011 3:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13814_1281232083.gif) |
Eien Ryuu |
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Колкото до мене - аз не съм обсебен от красотата. Най-вече защото аз самия съм грозилище и затова съм се научил да преценявам по-обстойно хората. Пък и адски, ама АДСКИ много ме дразни това със външната красота, просто защото хората започнаха прекалено много да разчитат на нея. Погледнат те и си казват веднага "не, ти не ставаш, щото си такъв и онакъв". Ама чакайте малко бре?!?!?! Човек не е само до лице и тяло.... Има си ум, има си и сърце. Ама кой ти го гледа това днес. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И страшното е, че останалите се водят понякога от такива оценки и преценки.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|