|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли да има контрол над оръжието. Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 2:51 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Не виждам нищо смешно. Един добре трениран човек лесно може да остави на на място човек с пистолет докато втория се мъчи да стреля, примерно. С един удар във врата (примерно) мога да убия човек също толкова ефективно колкото ако го застрелям в жизненоважен център.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли да има контрол над оръжието. Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 3:13 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Belgarion написа: Не виждам нищо смешно. Един добре трениран човек лесно може да остави на на място човек с пистолет докато втория се мъчи да стреля, примерно. С един удар във врата (примерно) мога да убия човек също толкова ефективно колкото ако го застрелям в жизненоважен център. да така е, ама оня може те опушка в главата от 20 метра
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли да има контрол над оръжието. Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 8:44 pm |
|
DedoKoleda |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
Belgarion написа: С един удар във врата (примерно) мога да убия човек също толкова ефективно колкото ако го застрелям в жизненоважен център. За да убиеш човек само с 1 удар във врата трябва бая да си тренирал, доколкото да застреляш някого не изисква особено голямо усилие. И тук идва Цитат: да така е, ама оня може те опушка в главата от 20 метра което го прави още по-смешно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли да има контрол над оръжието. Публикувано на: Пон Дек 13, 2010 12:09 pm |
|
SN00KY |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Контрол на радостта, защото без контрол до къде бихме стигнали ? ЕДИТ: Ichigo98 написа: изречения... тряа ви кажа, че ми е много трудно да не ви напсувам, честно Еми то затова ти трябва и оръжие, доста устат ми се виждаш, и аз ако бях на твое място щях да си тръся пистолет, а не нямаше да търся пистолет щях АКЪЛА да си търся..... като се отваряш на тоя и ония ше го ядеш големия. Ichigo98 написа: 1. Аз съм прав и голям процент от полицаите в София (защото все пак това е столицата на една от членките на ЕС, която е прочута с корупцията си и то не само в ЕС) не си вършат работата
Абе момче ти виждаш ли кви ги пишеш ? Корумпирани били полицайте дето джобят дечурлигата за стинки ? Ти сериозно ли ? Предлагам ти да СПРЕШ да четеш книжки и да започнеш да живееш.... това че си фивял САМО в СФ не е хубав факт Нищо не си видял, няма и да видиш ако не излезеш от софия. Ichigo98 написа: Ти, ЧОВЕКО, не си видял НИЩО... Изглежда ТИ нищо не си видял, както сам каза някъде "чета чета и не мога да не ви напсувам" еми и аз ти четох глупостите, няма да псувам, вземи се стегни... това че имаш 9 от 10те непознати на човека болести не те прави специален, случките ти с "полицайте" са просто смешни, хората който НАЙСТИНА са преживели неща не ги раздуват и не се хвалят. Извинявай ти си ФОРУМНИЯ трол за пореден път се убеждавам ! Разбрах и защо ти трябва пистолет, с толкова задявки няма как 5803285032 човека да не искат да те набият.
Последна промяна SN00KY на Пон Дек 13, 2010 12:51 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли да има контрол над оръжието. Публикувано на: Пон Дек 13, 2010 12:52 pm |
|
SN00KY |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Ichigo98 написа: Ти кво си мислиш, че си получават заплатите като джобят дечурлига? ти сериозно си прост
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли да има контрол над оръжието. Публикувано на: Пон Дек 13, 2010 12:53 pm |
|
SN00KY |
|
|
|
Ichigo98 написа: Елементарен... Толкова елементарен че те превъзхождам... (нали знаеш че ше има delete ? ) едит: gz за 666-те мнения
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ли да има контрол над оръжието. Публикувано на: Пон Дек 13, 2010 12:59 pm |
|
SN00KY |
|
|
|
По темата: не знам до колко е вярно, но доста познати/приятели които преитежават газови пистолети са доволни от тях, и всеки един от тях твърди че такъв пистолет е доста опасен/смъртоносен при изстрел от упор, а газов пистолет можеш да си вземеш много лесно (ако ти се дават 60-100лв => gz за пистолета) тая година май позатягат документите около тях. Преди знам че никакви не ти трябваха, освен една бележка че пищова е твой.
Последна промяна SN00KY на Пон Дек 13, 2010 1:00 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|