Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 4 [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Стъпвал ли е човек на луната?
 Да!  28%  28%  [ 23 ]
 Не!  13%  13%  [ 11 ]
 По-скоро да....  19%  19%  [ 16 ]
 По-скоро не...  16%  16%  [ 13 ]
 Не! Всичко е заблуда! И сателити няма в орбитата! Нищо няма!  5%  5%  [ 4 ]
 Да, обаче нещо са скрили! Извънземни нещо такова.. има нещо ТАМ  19%  19%  [ 16 ]
Общо гласове : 83

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 10:31 am 
Аватар

ОК.Прочетох. Та да те питам тебе нещо 1-во. Чувал ли си за "Случая в Рузвелт" ? Няма какво да питам,естесвено,че не си...Както и да е...Смята се че НЛО се е разбило там и правителството прикрива всичко,каква връзка има това с Лунното кацане?Ами колко е вярно дали са извънземни или нещо друго неможе да се каже,лично нямам особено мнение по този въпрос,но веднага след като започнали да им задават въпроси за станалото правителството почнало да отрича и след скоро излязъл публичен доклад от нещо от порядъка на 300-400 страници,в които се описва,че това бил свръх секретен въздушен балон,които се е разбил.Имало много дупки в тяхното твърдение и след 1 месец излязъл още по-голям доклад за случилото се...та щом няма нищо такова ,защо правителството хвърля такива усилия да обясни с други думи случилото се?Аналог при лунните кацания,естесвено,че американците никога няма да признаят,че не са стъпвали на Луната...бавен ли си ? Ако го кажат ще бъдат обвинени в измама и Бог знае какво друго.Никой разбира се няма да се разприказва ,а те отново хвърлят огромни усилия да покрият какво е станало и да пускат статистики за такива наивни като теб да вярват и вярват в това.Аз имам няколко проблема и един от тях,е че обичам да споря с ограничени хора без свое мнение.Честно казано ако не се беше заял нямаше да се занимавам с глупости и да ти обяснявам неща,които неможеш да разбереш.

едит-предаването беше част от поредица по Дискавъри...не някаква рандом телевизия,а и съм чел затова преди да го гледам...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 11:02 am 

Sunlance написа:
ОК.Прочетох. Та да те питам тебе нещо 1-во. Чувал ли си за "Случая в Рузвелт"

Не знам какво му е естественото да не съм чувал, но все пак да кажа, че съм чувал :roll:

Ти няма да приемеш това което ти казвам, макар че всичко, което пиша в момента си е лично мое мнение, наричаш ме ограничен, "човек без мнение", щом си ме приел за такъв няма смисъл да споря с теб. Защото дори и да ти кажа нещо вярно ти просто няма да "чуеш" това което ти казвам... Само не разбрах от къде стигна до извода, че това, което пиша не е моето мнение, а нечие друго... може би си страшно "бърз" :roll:

А и някак си разликата между това да кажеш, че си стъпал на луната и че някъде на Земята е паднало НЛО е доста голяма, нали се сещаш :wink: :roll:
Цитат:
естесвено,че американците никога няма да признаят,че не са стъпвали на Луната...бавен ли си ?

Ми не знам колко съм бавен, но не виждам причина при положение че са стъпали на луната да кажат, че не са. Може би ти си прекалено бърз и затова ги разбираш тези неща перфектно и пак заради това си убеден, че това, което ти смяташ за вярно е пълната истина... но аз не съм толкова бърз колкото теб и не съм 100% сигурен в това, което казвам.

А и
ПП: Къде е отговора по случай луната? Защо навлезе в глупостите за Рузвелт, които нямат нищо общо с тази тема? Защото сега не си толкова сигурен, че не са стъпали на луната или нещо?

Едит:
Цитат:
те отново хвърлят огромни усилия да покрият какво е станало и да пускат статистики за такива наивни като теб да вярват и вярват в това

Намери кой да наричаш наивен и вярващ във всичко, което му кажат. Но може би това го казваш също защото си невероятно бърз и разбра какъв съм без дори да ме познаваш :roll:

Като цяло аз приемам поста ти за отговора на твоето его, просто защото те нараних малко с това, което казах. Затова и, точно както ти не ме приемаш насериозно, така и това което казваш не оказва никакво влияние върху мен :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 11:19 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Sunlance написа:
1-во- Ракетата,която е трябвало да закара астронафтите до Луната се нарича Сатурн-5 и все още е най-мощната машина НЯКОГА създавана,но на борда е имало по-малко технология отколкото в сегашна елка,а на Луната се кацва с огромна точност,която света не имал тогава.

2-ро - Това са самите кадри от лунното пътешествие.Значи на някой от тях когато Армстронг забива флага на САЩ той се помръдва сякаш духан от вятър,опа гаф .... на Луната няма атмосфера = без вятър.

Друг пример-при презимяването на самата капсула (има снимки на нея) се вижда почти перфектно казане и най-интересното е,че пясъчинките не са помръднати около нея ....пак гаф...

Друг пример - на снимките на самите космонафти няма звезди:критиците смятат,че това е така,защото ако са се опитали да ги възпроизведът изкуствено в студиото,то друго хора на земята лесно са щяли да проверят тяхното местунахлождение и да разберът,че е измама...

Ето, нека ти кажа, защо това са най-изтърканите твърдения. :lol:
1/ Сатурн5 е тъй нареченият кораб-майка. Корабът майка достига в близост до луната и от там вече, се изстрелва капсулата за кацане на луната. Сатурн5 си седи в орбита и чака. Той друга работа няма! Той НЕ Е предназначен да каца на луната. Тъй че колко електроника е имал няма и грамаж значение...

2/ О, подемоните :lol: Нали не ми говориш за ония момент, в който пичовете се опитват да забучат флага? Тва е толкова абсурдноооо >_< Човек, в къвто и вакуум да си, а космоса НЕ Е вакуум кой-квото ще да ми казва, когато хванеш ено платно и почнеш да скачаш с него, да се подпираш на него и прочее ТО СЕ МЪРДА ( :shock: )!!! И тва не е никъв вятър. Гледал съм доста клипчета за кацането на луната, НИ-КЪ-ДЕ не се мърда флага, от вятър.... Че те щеха от ламарина да го направят, за да не се мърда, ако беше такава шмекерия :lol:

3/ Виж тва и мене ме съмняваше. :] При кацането няма толкова следи, от лунохода няма толко следи, но от хората стъпките са като некви мини-кратери :lol: Иначе самото кацане е било ръчно пилотирано и едва ли е било леко... се пак ще се зарадвам на клипчета.

4/ Ох, а тия критици ми е супер-интересно колко разбират от фотография, и то фотографията на Онова време. Знаеш ли кога звезди ще се експонират с едновремешната техника? Никога :lol: Със съвременната е 3000 зора, камоли тогава.. Ако проблясва някоя, това е от продължително филмиране, на късмет...

ПП: НЕ СЕ заяждайте х( Или въобще не влизайте в темата или ако ше спорите, правете го по човешки. Взаимно не можете да се убедите, но можете да зарибите читателите ви. Само, с обиди обаче няма да стане...
ПП2: Случаят Рузвелт е серсем отделна конспирация, заслужава си тема :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 10:17 pm 
Аватар

Жалко че не мога да намеря тази култова сцена от Family Guy. Човек си върви по една уличка, минава покрай едно кино-студио и вижда Нийл Армстронг да излиза от студиото...

"Hey, aren't you on an expedition to land on the moon?!?"
Армстронг си сваля скафандъра, удря го по главата и го вкарва в багажника на колата си :lol: :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 4 [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]