Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 26 от 31 [ 461 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест
МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 2:59 pm 
Аватар

Според мен е крайно безсмислено да отделяш толкова време в това да обясняваш защо не приемаш/харесваш/одобряваш каквото и да било. Бъдете позитивни, хора, бягайте по другите теми да обяснявате защо харесвате нещо.

По темата:
Нямам против хомосексуализма. Имам против педалите, които парадират със сексуалността си.
Нека се обичат хората, само да не ми го натрапват. Дразня се дори когато двойка мъж и жена се натискат пред мен.

Monkey D. Luffy

Изображение[/center]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 7:44 pm 
Аватар

Лоргусе, хем си на страната на хомофобите, хем намесваш источната философия... Дао сигурно вече прави салто морталета в гроба си. :? Да не говоря че ми се прокрадва чувството че смесваш европейки концепции с китайски както ти е хммм ... удобно.
Това е малкото което разбрах от поста ти, защото си писал така че само ти би успял да си проследиш мисълта.
Кой ти каза че хомосекуалните се чувстваме като жени... виш за трансовете незнам.
Спориш за неща върху които нямаш наблюдение и елементарни знания че и се гордееш с това. Върху това си незнание уверено градиш изводи :bduh: ( може би това е за да си едни гърди пред хомотата :lol: )
И човек исползващ думата "педераси" неби следвало да се обяснява какво би било обидно.
.....
По добре да се запия в някоя кръчма и да се кефя на Каските от колкото да ти удисвам :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 8:34 pm 
Аватар

Logrus написа:
нищо не мисля.

Край на дискусията.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 1:55 am 
Аватар

Използвам това, което намирам за правилно Байконуре.
Би ли ми разтълкувал творението на твоята мисъл
Цитат:
хем си на страната на хомофобите, хем намесваш источната философия... Дао сигурно вече прави салто морталета в гроба си

И друго, не знам защо си останал с ужасно погрешното впечатление, че аз искам да бъда разбран от всички :shock: Понякога се изразявам малко по-разбрано, но от други съображения.

Какво пък толкова ще да е вашето знание ? В какво сте толкова убедени, че наричате себе си "знаещи", а мен "нищо не мисля" ?
Нека да видим какви карти държите в ръце, като сте толкова отворени :thumb:

А за тъпия гущер имам само едно да кажа - нямаш едно лично, собствено или както там искаш го наречи, мнение в тази тема. Цитираш нещо и се държиш сякаш си най-умния тук. Ти си тотална щета. Кръгла нула :ok: Живееш в болните си фантазии :clap:

п.п.
каква е разликата между нас Байконуре :tired:
- ако ти си прав, това че аз греша няма по никакъв начин да се отрази на вътрешния ми мир. Не ми е нито за първи, нито ще ми е за последен път да греша.
- но ако аз съм прав, ти си в много неприятна позиция ... защото вече си налапал дулото на пушката и имаш много малко на каквото да се надяваш :wink:

п.п.п.
забравих най-веселата част, но всичко ли накуп :lol:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:32 am 
Аватар

Логрус, я да видим колко коментара по твоите неща мога да направя. но първо ще се самоцитирам от поста дето ти сигурно не си и прочел.
Цитат:
Какво общо има това с темата:
Ами хомофобията е едно ограничаване на свободата, което според мен му е дошло времето да изчезне.
И това, че няма да променя мнението на никого не ми пука въобще. От такива идеи се отърваваш с измирането на привържениците им (от старост :P ) - така става и с научните теории бтв (цитирам майка ми, доцент в Софийския университет)

>Нека да видим какви карти държите в ръце, като сте толкова отворени :thumb:
ама аз май си показах повечето карти, а? какво друго искаш да знаеш?

>каква е разликата между нас Байконуре :tired:
разликата е че твоя начин на мислене е остарял. да не говорим как пропусна да кажеш нещо за коментарът на снуки за това защо той има право на мнение.

>1) Като изключим научно-популярните филмчета, които съм гледал за тях, от това което съм видял на живо - нищо не мисля. Не ги разбирам, не ги познавам, не ме интересуват като цяло...
аха, и уверено ми вадиш изводи за тях. но просто прекрасно.

>"Хомосексуализмът като порок" - нещо лошо, нещо пагубно за тялото и душата, нещо не-здраво
ъм... я пак

>порок като грях, като нещо неправилно, като крайност
ако това го вържем с горното, това просто означава че си върл християнин (или нещо подобно)

>Използвах думичката "порок" защото хомосексуализмът е в главата на хората
това ще го коментирам след момент

>Като малки може да сте бродирали, шили, вършили неща, които се класифицират като "женски"
аххаахаххаха. нямам какво повече да кажа.

>При което стават и грешки... очевидно.
използвам възможността да отбележа, че твоя пост си има и доста правилни точки.

>да се съглася с "научното" решение, че сексуалните ти предпочитания са детерминирани от тялото; НЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯТ ТИ ЖИВОТ е предначертан и решен, означава да плюя на всичките си убеждения за свободната воля, за силата на човешкия дух и за че душата е по-силна от тялото.
като например тази. аз съм почти напълно съгласен с това твърдение. Разбира се, има си и лимити, поставени от тялото, които не можеш да преодолееш. за съжаление.

относно общото ти убеждение, че хомосексуалността е придобито качество на човека: (сори, не ми се търси точния цитат, а тук е добър момент да коментирам това)
хетеросексуалността СЪЩО е придобито качество на човека.

>Да имаш вяра в науката е като да вярваш в Бог.
не точно, науката е изградена на логическа основа

>99% от вас вярвате в неща, които не разбирате
а, ще се намери поне едно. но как да ти кажа, явно останалия един процент е все още на първобитно ниво. човечеството се гради на достъпа до информация, и няма как да разбираш ВСИЧКО, просто защото ВСИЧКО е твърде много.

>А нас какво ни учат по медиите - че да си педал е хубаво, че е нормално, че е правилно.
абе... не съм видял някой да ме учи че да съм педал е ПРАВИЛНО. или особено хубаво. фуджийошитата не се броят. Виж, че е нормално, нормално е. И признавам, да, медиите ни учат че е нормално.

>ако ще бъде "легализирана" педалщината, то тогава да "легализираме" и педофилията, боят и насилието в най-крайната му форма, наркотиците
така де, само ми обясни каква вреда носят хомосексуалните на теб и тогава ще говорим. за последното, че ще говорим, заклевам се в името си, Дон КИХО.... упс.

>Аман от привилегировани малцинства :bash:
напълно си прав. по-скоро аман от организации, "защитаващи" правата на малцинствата.
но, моля те, прави разлика между жените, които работят, и Equality Now!
(за непросветените, последните са една група дето си губи времето в защитаване на правата на... АНИМЕ ГЕРОИНИТЕ! И те имат права! Как можа да нарисуваш как някой рейпва Мио!!!!!!!!)

...охоо, стигнахме до поста ти, че хомосексуалността не трябва да се рекламира. ами напълно съм съгласен.

така, доволен ли си?

нещо очаквам че ще си толкова доволен колкото Сафир.

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 12:39 pm 

Е бати,почти целия форум пидираси :mrgreen:
Нормалните да се спасяват :jester:

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 2:07 pm 
Аватар

Logrus написа:
защо си останал с ужасно погрешното впечатление, че аз искам да бъда разбран от всички :shock: :

Може би защото не спря да пишеш глупости и не спря да се оплакваш, че не ги четем и не ги разбираме. :roll:

Скромно предположение :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 6:01 pm 
Аватар

erejnion написа:
хомосексуалността не трябва да се рекламира. ами напълно съм съгласен.

И аз съм съгласен.
И по точно бих искал да няма нужда да се "рекланира" и да не се въсприема като реклама :D :roll:

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 6:39 pm 
Аватар

erejnion написа:

така, доволен ли си?

нещо очаквам че ще си толкова доволен колкото Сафир.

ъхъ, доволен съм :) не е задължително, но помага са казали хората :P Разбрах те, ако има нещо, което да намирам за неточно, не ми се спори вече, защото забиваме в дреболии, а това е ... тъпо.

Прав си, че за медиите си беше малко изхвърляне, те са ми черни в очите по други причини (манипулиране и дезинформация) и затова - в кюпа

Да не отваряме точно тук темата за християнството - не съм краен или какъвто и да е там вярващ. Но, аз съм роден, възпитан и съм отраснал в християнско общество и това се е отразили на мисленето ми. Мога (както и всички, които мислят като мен) само да смекчавам ефекта от него и да го критикувам, но не и генерално да изтрия този факт.

и последното, защото мисля че бе въпрос
Цитат:
>ако ще бъде "легализирана" педалщината, то тогава да "легализираме" и педофилията, боят и насилието в най-крайната му форма, наркотиците
така де, само ми обясни каква вреда носят хомосексуалните на теб и тогава ще говорим. за последното, че ще говорим, заклевам се в името си, Дон КИХО.... упс.

ще започна с метафоричен пример - не е необходимо да видя как огъня, започнал от къщата на дядо Еделвайс Пашов, ще изгори и моята плевня, залепена до оградата му. Не необходими синът ми или дъщеря ми да станат обратни, че да се сетя колко неправилно е това според мен. Пиша тук, защото бидейки публично пространство, мога да поставя на проверка собствените си разсъждения сред хора, които са "от кол и въже", не са част от обкръжението ми и тн. Пишейки това, което мисля и получавайки, къде безмозъчни отговори (гущере усмихни се), къде доста правилни забележки, мога да се развивам. Защото всяко разсъждение, оставено на самотек между черепната ти кухина е една илюзия. И ако водиш живота си по тези мисли - водиш живот на илюзии :peace: Затова не ми е проблем да бъда наречен тъп, не ми е проблем и да сбъркам тук, проблем ми е да не си повярвам прекалено много.
И ако не разбирате, то значи нямате си идея с кого си пишете :)

п.п.
snookie написа:
Може би защото не спря да пишеш глупости и не спря да се оплакваш, че не ги четем и не ги разбираме. :roll:

Снуки ти не си "всички". Като като пишеш срещу мен, оставам с впечатлението, че някой те е натоварил със задачата да се изказваш от името на стотици хиляди хора. Има форма "първо лице, единствено число" :arrow: използвай я :thumb:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 8:56 pm 
Аватар

Logrus написа:
...проблем ми е да не си повярвам прекалено много.

Ама ти си вярваш страшно много. Доказа го на миналите страници. И нещо изведнъж смени тона. :lol: Жалка работа, ама поне е някакъв напредък.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:12 pm 
Аватар

Logrus написа:
п.п.
snookie написа:

Снуки ти не си "всички". Като като пишеш срещу мен, оставам с впечатлението, че някой те е натоварил със задачата да се изказваш от името на стотици хиляди хора. Има форма "първо лице, единствено число" :arrow: използвай я :thumb:

Засега ти си единствения, който не е съгласен с мен, че говориш глупости.
Щото ти си обвинения в говоренето на глупости.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2009 12:38 am 
Аватар

Най малкото аз и снуки не разбрахме кви ги бращолевиш, достатъчно основание за множествено число струва ми се... :? Къде ти е акъла че не си се усетил - незнам. Ти това неможеш да зацепиш, камоли нещо по сеиозно по-темата.
Сега пък полу-интуитивно разбирам че искаш някой едва ли не да ти помогне не си хомофоб. Кой от кое небе трябва да ти слезе и да ти го сдъвче? Информацията в интернет в с свободен достъп в голямата си част, испусни хелия от това дето го имаш като глава и дерзай!

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2009 5:37 am 
Аватар

Logrus написа:
ъхъ, доволен съм :) не е задължително, но помага са казали хората :P Разбрах те, ако има нещо, което да намирам за неточно, не ми се спори вече, защото забиваме в дреболии, а това е ... тъпо.

:ok: no problemo ~~my idea exactly

Logrus написа:
ще започна с метафоричен пример - не е необходимо да видя как огъня, започнал от къщата на дядо Еделвайс Пашов, ще изгори и моята плевня, залепена до оградата му. Не необходими синът ми или дъщеря ми да станат обратни, че да се сетя колко неправилно е това според мен. Пиша тук, защото бидейки публично пространство, мога да поставя на проверка собствените си разсъждения сред хора, които са "от кол и въже", не са част от обкръжението ми и тн. Пишейки това, което мисля и получавайки, къде безмозъчни отговори (гущере усмихни се), къде доста правилни забележки, мога да се развивам. Защото всяко разсъждение, оставено на самотек между черепната ти кухина е една илюзия. И ако водиш живота си по тези мисли - водиш живот на илюзии :peace: Затова не ми е проблем да бъда наречен тъп, не ми е проблем и да сбъркам тук, проблем ми е да не си повярвам прекалено много.
И ако не разбирате, то значи нямате си идея с кого си пишете :)

не че имам идея с кого си пиша (никога не съм те срещал или говорил по други теми с теб), но бих преувеличил малко и бих казал че те разбирам.
аз просто винаги се дразня на крайните коментари :peace: иначе ти си в пълното право да имаш тези убеждения.

@evip
... аз все още съм между хетеросексуалността и асексуалността де

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2009 8:04 am 
Аватар
Пантсу Мастър

erejnion написа:
Виж, че е нормално, нормално е. И признавам, да, медиите ни учат че е нормално.

Мхм съвсем нормално е. Точно както и японците са толерантни към хомосексуалните. Я сподели кои са тия медии дето ни учат, че това е нормално. Щото аз тук явно много-много не ги хващам. Тук явно всички медии ги държи църквата (която както знаем е изключително силна в Япония) и затова в 90% от случаите говорят за тях с обидни думи и ги пародират в комедийни шоута. Тъй ще да е то. Страшна мафия е туй християнството и много объркват хората като ги карат да мислят, че хомосексуалността не е нещо нормално. Все пак има тоооолко много медицински доказателства, които показват позитивните ефекти (и липсата на негативни) при хомосексуалните.

Ясно ми е, че (с изключение на Байконур) само си ги приказвате тези неща за да се правите на интересни ама да не вземете по някое време да си повярвате.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2009 8:19 am 
Аватар

Safiir написа:
Мхм съвсем нормално е. Точно както и японците са толерантни към хомосексуалните. Я сподели кои са тия медии дето ни учат, че това е нормално. Щото аз тук явно много-много не ги хващам. Тук явно всички медии ги държи църквата (която както знаем е изключително силна в Япония) и затова в 90% от случаите говорят за тях с обидни думи и ги пародират в комедийни шоута. Тъй ще да е то. Страшна мафия е туй християнството и много объркват хората като ги карат да мислят, че хомосексуалността не е нещо нормално. Все пак има тоооолко много медицински доказателства, които показват позитивните ефекти (и липсата на негативни) при хомосексуалните.

я пак, само че този път без ирония, че нещо намирисвам ирония тук и не схващам какво казваш ^_^
това, с което мога да подкрепя мнението си, че медиите показват хомосексуализма като нещо нормално, е броя на аниметата/мангите в които хомосексуалните са представени като "добрите" така да кажем условно, срещу броя на аниметата/мангите в които те са "лошите" (сещам се само 1 - Зеттаи Карен Чилдрън :lol: ). Всъщност... понеже смяташ, че знаеш много повече от другите за Япония, а този спор не ми се води ни най малко, помисли за същата статистика в западните творби. И особено в уебкомиксите.
Какво да се прави, това е скромния ми допир с медиите. А, бтв, ти прочете ли ми първия пост в тази тема? Имаш ли нещо да кажеш за него?

Safiir написа:
Ясно ми е, че (с изключение на Байконур) само си ги приказвате тези неща за да се правите на интересни ама да не вземете по някое време да си повярвате.

а аз все си мислех, че пиша защото се дразня на тъпи и крайни мнения и ми доставя удоволствие и развива мисленето ми това да си изразявам мнението.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 26 от 31 [ 461 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]