|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 1:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Страхотно, това с Джими ме разсмя на глас ![=))](./images/smilies/=)).gif) гледай сега baikonur аз не мисля да се образовам в "хомесексуалността", всъщност нямаше да ми се наложи и да разсъждавам по тази тема, ако не ми беше омръзнало да ми се натрапва. На мен не ми трябва да знам, да разбирам или да приемам. Това от което имам нужда е да НЕ СЕ РЕКЛАМИРА и да не се стимулират хората. Простичко и ясно. Така и като добавим закона на Нютон, който гласи, че всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие, получаваме днешната мизерия.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 2:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Logrus написа: Снуки ти, като част от деградиралото младо население, нямаш право на мнение ... освен, ако не признаеш, че съм прав (че такова няма) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) 1. Относно това да си призная, че си прав - нямам основание да признавам дали си прав, тъй като не съм си губил времето да ти чета цялото мнение. 2. Като част от деградиралото младо население ИМАМ ПРАВО НА МНЕНИЕ точно защото съм най-близко до тия индивиди и ги познавам най-добре. И мога да разпозная от тях определени категории от хора с определени "болести"... Иначе аз също съм болен, защото не харесвам чушки. Вървя против законите на природата. Имам спешна нужда от терапия... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Само това ще анализирам: Цитат: Хомосексуализмът е болест и нейното име е порок. "Хомосексуализмът" не е болест. Нито е порок. (Между другото не знам дали знаете ама има разлика между 'болест' и 'порок') Виж - педерастията е болест. А дали е порок - мне знам, щото откакто педерастията е една от най-разпространените в църквата епидемии съвсем изгубих връзката (не че съм бил роден преди педерастията да превземе църквата... щото съм млад и неопитен... и ТЪП!). Има разлика между хомосексуалист и педерас. Ако не схващаш разликата ще ти дам еквивалент в музиката: Има разлика между човек, който слуша чалга и чалгар. Ако и сега, чичо, не ме схванеш, предпочитам да си остана част от младото население (Не че има начин да се превърна в старото население от твоята гледна точка. Всъщност... забележката "младите нямат право на мнение" не е ли предубеждение... хмм.... предубеждение... много подходяща дума за тая тема...) А и едно нещо, което може да се счете за ПРЕКАЛЕНО обидно и за което много ще ме намразите: Колкото повече хора виждам в тая тема ПРОТИВ хомосексуалистите, толкова много се убеждавам, че вероятността е голяма да са израстнали в среда, пълна с хомосексуалисти и да са опитали от забранения плод (най-вкусния!) ![:icecream: :icecream:](./images/smilies/ice_cream.gif) П.П. Между другото по една друга логика преди да съдите гейовете, трябва сами да сте запознати с гей секса.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 4:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6065_1299452367.jpg) |
baikonur |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
Logrus написа: Това от което имам нужда е да НЕ СЕ РЕКЛАМИРА и да не се стимулират хората. Простичко и ясно. Така и като добавим закона на Нютон, който гласи, че всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие, получаваме днешната мизерия. Всяка пръчла има 2 края... нека ти го посдъвча че да се усетиш колко глупаво прозвуча. на всяко продиводействие(действие) си има действие(продиводействие). Кое кое е в крайна сметка няма как да се разбере, пък и не винаги има значение. Хомофгията и свободната хомосексуалност са си еднакво "естествени", само дето ако хомофобията надделе гейовете ще страдат( няма как да не са гейове, нали се сещаш). А ако другото надделе хомофобите ще са подттрепевши само ако не си искарат главата от пясъка. А и законите на Нютон данеби да ти идват свише- научаваш ги от тук от там, така и трябва да се запознаеш с това що е хомосексуалност щом имаш проблем с нея...
Последна промяна baikonur на Пет Окт 09, 2009 7:54 pm, променена общо 1 път
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 7:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4866_1296932566.jpg) |
dream_dragon |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Хетеротата са повече "стимулирани и изкуствено подхранвани" в сравнение с хомотата. Като имаш в предвид, че повече се набива, че е "по-нормално" да си хетеро отколкото гей или женското на гей (то не че това не е обобщение и за двете, не забравяйте тук се включват и обратните жени. Говорите и за тях лошо.). Ако приемем, че да си обратен е порок, то тогава да помислим какво е порок. Пушенето, цигарите, хазарта, алчността, завистта седенето пред компа цял ден, ходенето по жени, шмъркането и т.н. Тоест излиза, че всеки един велик човек, известен, гениален, творец и т.н. (Пикасо, Ван Гог, Цезар, Наполеон, Айнщайн, Марк Твен, Вазов, Ботев, Пушкин и т.н.) е бил болен. Даже по-лошо. Те са имали порок, които е равен на болестта "хомосексуализъм", Logrus. Сега какво ще правим?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 5:33 pm |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Какво правим ли? Ми малко да помислим... Пикасо, Ван Гог, Цезар, Наполеон, Айнщайн, Марк Твен, Вазов, Ботев, Пушкин и т.н. Какво са яли? Кой им е чистил къщите/кенефите/копал градинката, където са седели до късно пушейки (кой им е сял, събирал и приготвял тютюна (примерно говоря) ) Накратко човешкия род не може да съществува като хомогенна маса, еднотипна, без различия. Защото какъв Пушкин щеше да е, ако се налагаше да прекарва по 10 часа на нивата, сеейки жито, за да може да изхранва десетчленото си семейство Затова това са болестни състояния. И не говоря против тях, това което се опитвам да набия в проклетата тема, е че хомосексуализмът не е вроден в хората, той е придобит. Изключенията доказват правилото, ако не знаете. Факт, обаче е, че има нещо в този "порок" което го прави изключително удобен за силните на деня. И този пород се "легализира" и натрапва в обществото. snookieти все нищо не си чел, нищо не си разбрал, все имаш мнение деа, поне веднъж пиши след като помислиш баси ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) И научи какво означават думичките "ирония" и "сарказъм" ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) Непрекъснато ги употребяваш, а никога не ги разбираш когато са насочени към теб baikonur кое е противодействието на "гравитацията" ? И не разбираш Законът. Не е това, че има противодействие, а смисълът е че то е "равно по сила". Равно по сила не означава еднакво. Действието - гей паради, пропаганда на хомосексуализмът и прочие, срещат равното по сила , но не и еднакво по действие ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) противодействие. Омразата, насилието, негативното отношение, дискриминацията и тн. Ясно е че пак ще обяснявам, но сега нямам време
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 7:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4866_1296932566.jpg) |
dream_dragon |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Logrus написа: ... това което се опитвам да набия в проклетата тема, е че хомосексуализмът не е вроден в хората, той е придобит. Изключенията доказват правилото, ако не знаете. Изчети темата, прегледай линковете и т.н. Спри да правиш тъпи не научни заключения, когато има такива, които ти противоречат и то с цялата сила на науката.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 10:13 pm |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Logrus написа: snookieти все нищо не си чел, нищо не си разбрал, все имаш мнение деа, поне веднъж пиши след като помислиш баси ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) И научи какво означават думичките "ирония" и "сарказъм" ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) Непрекъснато ги употребяваш, а никога не ги разбираш когато са насочени към теб ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) Мене не ми трябва да чета (особено твоите мнения), за да мога да мисля... П.П. Вместо да ми се хвалиш колко сложно се изказваш ела тука у Люлин село да ме цункаш. И линийки ще взема ако ще си ги мериме...
Последна промяна snookie на Съб Окт 10, 2009 10:18 pm, променена общо 1 път
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 10:15 pm |
Logrus |
|
|
И каква е цялата сила на науката? Че най-малката частица е атома? Че Вселената е безкрайна, че слънцето ще изгасне след 367 милярда години ? Науката е постигнала много, дала ни е неописуеми неща - като електричеството, двигателите с вътрешно горене, топлата вода и тн., но не знае всички отговори. Научните "обяснения" могат да бъдат манипулируеми, могат да бъдат пълна измислица, могат да бъдат плод на нечия фантазия, подсилена с общата неосведоменост. Да имаш вяра в науката е като да вярваш в Бог. 99% от вас вярвате в неща, които не разбирате, а сте прочели/чули от някой "по-умен" или поне вие така сте решили за него. Не искам да ми вярвате на мен, но не искам да ми пробутвате чужди лайна. За какво спорим в крайна сметка - Снуки спори с мен, само защото няма какво друго да прави. Байконур - защото защитават собствените си разбирания за правилно. Гущерът спори само за да докаже, че съм тъп и греша Да си педал хубаво нещо ли е или лошо? Ако е лошо, какво значение има дали ти е наследствено, дали ти е генетично, умствено или духовно заложено ... хората се БОРЯТ за да не се поддават на "лошото" . А нас какво ни учат по медиите - че да си педал е хубаво, че е нормално, че е правилно. Е, не е. Набива ни се в канчето, че трябва да бъдеш такъв какъвто си, дори и да е нещо отвратително, стига да не нарушаваш определени закони (например закона за насилието, за педофилията, за наркотиците и тн.). Но е ОК да си педал (в този ред на мисли, жените които също са в тази крайност, са ми не по-малко смешни). Намерете си сами отговора на въпроса "Защо?". А аз ще напиша толкова пъти, колкото трябва, докато накрая не го разберете ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) ако ще бъде "легализирана" педалщината, то тогава да "легализираме" и педофилията, боят и насилието в най-крайната му форма, наркотиците ? Искам, ако някой може да бъде "такъв какъвто е", аз да съм също "себе си", да не важат както за него обществените норми, така и за мен ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) и да мога да правя това, което ми казва природата ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Аман от привилегировани малцинства Какво искам ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Когато на едно малко дете му се обяснява - не прекалявай с алкохола, не пуши, не употребявай насилие, не взимай наркотици, трябва, слава богу все още е така и да му се казва "БЪДИ МЪЖ*" . *Да си мъж не е същото като "да си добър човек". Личностните качества, които се градят успоредно с израстването на човешкото същество, не е задължително да са свързани със сексуалната ориентацията. snookie написа: Мене не ми трябва да чета (особено твоите мнения), за да мога да мисля... Абе аз да не съм ти ял от купичката без да разбера, че си ми толкова вкиснат
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 10:48 pm |
snookie |
|
|
Logrus написа: snookie написа: Мене не ми трябва да чета (особено твоите мнения), за да мога да мисля... Абе аз да не съм ти ял от купичката без да разбера, че си ми толкова вкиснат ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Цитат: Снуки спори с мен, само защото няма какво друго да прави А иначе тая тема не се върти около теб (освен ако не си гей... тогава прощавай)... Не споря САМО с теб... и не споря САМО защото нямам какво да правя. Докато не ти обръщам внимание на простотиите се опитвам да кажа нещо, което може би поне някой ще се опита да разбере.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 10:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6065_1299452367.jpg) |
baikonur |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
Лоргусе, ше извиняваш ама, толкова си епичен в простотията си че незнам от къде да те подхвана и дали въобще си струва, сега само би ти противоречал зевзек от калибъра на снуки и то би ги го направил за единия ташак, не е случайно, че никой от по здравомислещите не те подкрепя или оборва . Сафира поне следваше някава логика, е да губеше му се на мнонти и отговаряше много избирателно... но все пак имаше логика. Само леко ти завиждам, че като набереш малко акъл след година две ще се смееш на писанията си
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 11:36 pm |
snookie |
|
|
В цялата тая тема е същото, квото беше досега в един спор, дето ме обвиняваха, че съм расист, щото казвам на чернокожите "негри". Честно, и аз не знам как направих връзката, но ми се струва свързано с темата
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 11, 2009 2:16 am |
Logrus |
|
|
Безмислено е да ви казвам, че ако няма какво да кажете, фактът че сте писали след мен, по никакъв начин не ви прави по-умни ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Или ако нямате какво да кажете - защо си отваряте "устата" ? Може би, бай конуре, си прав и след време ще се смея. Но може би ти ще плачеш. Както и да е.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 11, 2009 10:17 am |
snookie |
|
|
Logrus написа: Може би, бай конуре, си прав и след време ще се смея. Но може би ти ще плачеш. Както и да е. Тва прозвуча като няква заплаха. "Байконуре, аз може и да се смея, ама ти ще си на дъното на хранителната верига... ти и твоя мръсен род!"
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 12, 2009 12:25 pm |
Logrus |
|
|
Fictional being написа: lulz
Логрус, какво мислиш за лесбийките? 1) също така не разбрах защо хомосексуализмът е "порок" 2) и защо мислиш, че хомосексуалността е придобита, а не вродена 3)
1) Като изключим научно-популярните филмчета, които съм гледал за тях, от това което съм видял на живо - нищо не мисля. Не ги разбирам, не ги познавам, не ме интересуват като цяло... надявам се да не се размножават 2) Първо за значението на думичката "порок" ( ето какво според уикипедия - http://en.wikipedia.org/wiki/Vice ) , много съм съгласен с тяхното определение, но в каква връзка го използвам с хомосексуализмът ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) порок като грях, като нещо неправилно, като крайност. Например пиенето на алкохол за един човек може да бъде порочно, но за друг - да е хубаво. Но независимо от личната представа за добро и лошо, крайна фаза, алкохолизмът, е порок. Това го давам просто като пример, има много какво да се спори по детайлите. В заглавието на темата, думичката "болест" също е свързана със значението, което влагам в "Хомосексуализмът като порок" - нещо лошо, нещо пагубно за тялото и душата, нещо не-здраво. Така - кои са пороците ( още един линк http://www.thefourvirtues.com/dantes-seven-deadly-vices) и каква точно им е връзката с човешките същества ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) те всички са в главата на хората. Можем да намерим един куп обяснения, извинения, оправдания, как те са биологично обосновани (когато някой е свръх-дебел, се казва, че той е болен, не че е мързелив; гневът и агресията май им намериха "цаката" - http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2003/ ... gresiiata/ , на завистта и гордостта, все още не съм чул и тн. ), но това всичко се свежда до "бъди какъвто си" и "не се бори, не се съпротивлявай". Използвах думичката "порок" защото хомосексуализмът е в главата на хората. В техните мисли и от там - в техните постъпки. 3) накратко няма как да го напиша --> х) имаме тяло и нещо, което ще нарека "душа" (а вие може да го наричате - ум, дух, разсъдак, разум, мисъл, невидимото в нас ...). Както тялото влияе (или извайва) душата, така протича и обратния процес, при които душата извайва тялото/физическата реалност. Научно недоказано, за повече информация се обърнете към Дао/Тао. у) Всички знаем класическата мисъл "няма мъж без хомосексуални преживявания" и че в мъжа има Х и У хромозоми, докато в жената са ХХ. Като малки може да сте бродирали, шили, вършили неща, които се класифицират като "женски". В процеса на растеж, и тялото, и душата се оформят (или ако приемем някои по крайни теории на източната култура, свързани с прераждането, кармата и тн) можем да кажем, че свикват едно с друго. Изгражда се образа, в очите на детето, какво е мъж и какво - жена. Какво е женско и какво мъжко. При което стават и грешки... очевидно. z) имаме същества от мъжки пол, които нямат видими разлики/деформации, но научно се твърди, че нещо съвсеееем мънчко вътре в тях е различно и затова една част са мъже, а друга - педали. Като това твърдение е че тялото>душата, защото тялото казва на душата какво е. Макар, че неверотно, но факт, педалите твърдят точно обратното. Те казват, че се чувстват жени или нещо подобно. Но все пак свалят отговорност от постъпките си, с думите, че не ТЕ (душата), а ТО (тялото) е решило вместо тях x+y+z= ? да се съглася с "научното" решение, че сексуалните ти предпочитания са детерминирани от тялото; НЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯТ ТИ ЖИВОТ е предначертан и решен, означава да плюя на всичките си убеждения за свободната воля, за силата на човешкия дух и за че душата е по-силна от тялото. Тук не става въпрос само за секс, говоря за агресия, за пристрастяване към наркотиците, за всички онези пороци, които били "заложени" в телата ни и няма как да им се противопоставиш, уж. Аз не притежавам научните знания да доказвам или оборвам подобен род теории, но това не означава, че ще ги приема за правилни и да се съобразявам с тях. Всеки решава сам за себе си. п.п. Може въобще да не съм прав, това го приемам като вариант; може да не съм прав за всичко, или че това, което съм написал, не важи за всички хора - виж в това съм 100% убеден. Аз се изчерпах, само не ми врякайте, че е дълъг поста и не сте го чели, това е раздел "В търсене на Пътя" , ако не ви се чете, въобще какво правите в този раздел ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Ако, някои коментира отделни части, без да е чел цялото, на живо е като да говориш на някого и той да не те слуша. Това е обида и поради средата в която тече комуникацята, ще се задоволя само с /ignore и по живо по здраво ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|