|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Вто Сеп 15, 2009 10:29 pm |
|
Nimeria |
|
|
|
meh - лилавоне знам защо, но винаги съм се оприличавала на лилаво... има си хем червено, хем синьо, може да е във всякакви отенъци и т.н. Ам за обосновяване ^^ ддз, просто знам, че ми е моят цвят. Любимият ми цвят е син, нооо някак не мога да си се представя, щото за мен синьото е прекалено спокойно, а аз съм всичко друго, но не и спокойна Едит: току що питах едни хора на какво ме оприличават и те казаха лилаво ^^
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Нед Окт 25, 2009 2:59 pm |
|
sasuke_fen |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
Еййй аз не харесвам черното, защото е свързано с черепи . Просто си ми харесва някак си и аз не мога да си обясна защо . Всеки има вкус все пак А не съм разбрала темата ако на кой цвят се оприличавам съжалявам деее. Хайде сега не ме убивайте . Та както и да е. Може би на лилаво се оприличавам и аз незнам защо . Просто сега това ми дойде на ума .
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Сря Окт 28, 2009 2:01 am |
evip |
|
|
|
Всички ви описвам като Кафяви
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Пет Окт 30, 2009 6:30 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Proks написа: Много тъмно лилаво. Рядко показва изстинските си чувства. Мисля, че говориш изстината... Непбодтправфеннатда изстина...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Съб Окт 31, 2009 2:00 am |
|
Proks |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
Непреувеличавай. Просто невнимавах... ю Неподправена истина... Благодаря, че мислиш, като мен.
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Съб Окт 31, 2009 2:34 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
NelieL~3 написа: От друга страна обаче рядко давам шанс на хората, които са ме наранили по някакъв начин. Еми като си много наивна, имаш ли избор.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Сря Ное 04, 2009 12:52 pm |
|
soul_eater11 |
|
|
Регистриран на: Пет Май 15, 2009 10:11 pm Мнения: 1161 Местоположение: Varna
|
neferet написа: [Въпрос за размисъл: Ами далтонистите какво да кажат? ] зависи от самият далтонизъм..например баща ми е полу-далтонист, което означава, че не може да разпознава червено и зелено...а пълните далтонисти май бъркат всички цветове оО
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аз и цветовете... Публикувано на: Пон Ное 30, 2009 2:15 pm |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Аз съм много тъмен цвят, винаги тъжен и затворен в себе си.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|