|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 9:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
evip написа: Тази смърт не си струва за ботушки от енот
Mного ми е чудно така като го казваш, коя смърт си струва за нещо...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 9:29 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Еми при животните за ядене,ако не си разбрал При хората за уважение ![:jester: :jester:](./images/smilies/jester.gif) Уважението нали знаеш,че се печели със страх
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 9:42 pm |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
evip написа: При хората за уважение Значи си струва да умреш, за да те уважават хората... Уау... трогателно...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 9:44 pm |
evip |
|
|
Как като умреш ще ги е страх от теб Ти трябва да убиваш,уважението при хората се крепи единствено на страха
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 9:46 pm |
snookie |
|
|
evip написа: Как като умреш ще ги е страх от теб Ти трябва да убиваш,уважението при хората се крепи единствено на страха Ааааа... значи си заслужава някой да умре заради мен, за да ме уважават другите? Доста... силен като характер трябва да си... за да прибегнеш до убийство... само и само да получиш уважението на другите... Ммм... мъдро...
Последна промяна snookie на Чет Авг 20, 2009 9:54 pm, променена общо 1 път
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 9:54 pm |
evip |
|
|
Повечето хора искат много да ги уважават,за теб не знам Пък и на всяка секудна умират приблизително 3 човека,голям праз ако умре още един от 6 милиарда Според мен прекалено много се качва на пиадестал човешкият живот Това трябваше да го напиша в темата за живота,карай
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 9:56 pm |
snookie |
|
|
evip написа: Повечето хора искат много да ги уважават,за теб не знам Пък и на всяка секудна умират приблизително 3 човека,голям праз ако умре още един от 6 милиарда Според мен прекалено много се качва на пиадестал човешкият живот За това мислиш, че човек е страхливец като убие животно за кеф, ама е достоен за уважение човек като убие друг човек...?!?!? Хората са лайна... може би е похвално, че като убиеш един човек си се отървал от едно лайно, но и ти си човек... и ти си лайно... Едно лайно убило друго...? Къде е достойната постъпка в тва бе, да му еба майката? Хуу ако ти се убива - убивай, имаш си причини... ама уважение ли трябва да е причината. Да ти пикам на представите за уважение... Не знам кой би те уважил тебе, особено ако само ги говориш тия неща и не убиеш нито един човек... па камо ли ако почнеш да убиваш...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 10:00 pm |
evip |
|
|
Както каза,на мен не ми пука за уважението на ,,лайна" Но човешката психика е изградена на принципа,че страхът всъщност е уважение Цитат: Сега вече те признавам! Нека не убиваме животните, а хората, защото...Защото...Защото и без това ще умрат? Еми не е ли така Едит:Еми поне аз не се преструвам,че убивам животни,защото смятам това за много печено и готино,госин много живот-14 години
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 10:18 pm |
snookie |
|
|
evip написа: Но човешката психика е изградена на принципа,че страхът всъщност е уважение
Е не знам, аз съм просто едно човешко същество, не знам на какъв принцип е изградена човешката психика... Най-малкото, понее съм нов на тоя свят, нали, и не съм виждал изграждането на човешката психика, ти сигурно си по-пекан в тия работи... Ма едно щи кажа... има разлика между страх... и уважение...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 10:24 pm |
evip |
|
|
Добре,представи си зубрач,който го закачат,той не отговаря и го бият всеки божи ден и го унижават Сега си представи нов ученик,някой го псува,новият го спуква от бой и онзи няма да каже повече и една лоша дума от страх,както и другите Това не е само страх,а вече е и уважение И във всякакви подобни ситуации нещата са същите
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 10:29 pm |
snookie |
|
|
Има разлика между страх и уважение...
Както има разлика между спукване от бой и убийство... За всяка смърт има причина, но нито една смърт не си "заслужава"... А ти си един голям идиот...
Щом АЗ ти го казвам (за повече информация, виж ми профила по дяволите) значи има за какво да се притесняваш...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 10:56 pm |
evip |
|
|
Цитат: Както има разлика между спукване от бой и убийство Да,така е,това беше само пример за ,,уважението" Да речем,че в София има сериен убиец (смях),колкото повече души убие,толкова повече хората(овцете),ще се страхуват за живота си Дали може да дойде тях да убие по жесток начин,кога,как Ще гледат на него като заплаха за цялото си съществуване (живота) и така дълбоко в себе си ще уважават серийния убиец Не е ли просто
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 21, 2009 2:03 pm |
snookie |
|
|
evip написа: Цитат: Както има разлика между спукване от бой и убийство Да,така е,това беше само пример за ,,уважението" Да речем,че в София има сериен убиец (смях),колкото повече души убие,толкова повече хората(овцете),ще се страхуват за живота си Дали може да дойде тях да убие по жесток начин,кога,как Ще гледат на него като заплаха за цялото си съществуване (живота) и така дълбоко в себе си ще уважават серийния убиец Не е ли просто Са слушай ти... Хора... които не могат да получат уважението на други хора, БЕЗ да убиват... или са слаби... или си говорят със стената... Ако серийния убиец убива за уважение, той е жалък и нестабилен тип, който би направил всичко, поради страха му от отхвърляне... Щото съм виждал често хора дето могат да ти вземат ума само с поглед... Това, за което ти говориш, не е страх, нито уважение, това е страхопочитание (може би) . Както има страх без уважение, има и уважение без страх... Уважението не се получава с вземането на живот. А бе мамка му, кво се опитвам бе... вярвай квото щеш, просто ти казвам, че някъде логиката ти яко куца и не ти го казвам "според моето скромно мнение"... Като следвате няква странна мания да се отдалечавате от хората, защо толкова се стремите да докажете, че знаете всичко за тях. Всмисъл хората не се опознават САМО с наблюдение от далече.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|