|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 4:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 10:03 am |
|
Exotic Pirate |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
историйката е добра и изводът е логичен, но се набляга повече на това, че човек сам е отговорен за щастието си, което не може да е вярно само по себе си. нужен е другият и от него зависи доста, макар че съм съгласна, че човек не трябва да се осланя изцяло на партньора си - това стоварва прекалено голяма отговорност, която в крайна сметка се отхвърля и така се прецаква всичко. но и не може да се каже, че човек може сам да контролира щастието си едва ли не, стига просто да има някаква връзка. според мен отговорността се споделя между двамата (или поне би трябвало да е така).
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 10:07 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
dream_dragon написа: Ама какво ли разбирам аз едно тийнейджърче от живота.
Отговора е "НИЩО!"...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 16, 2008 9:09 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
HuKuta написа: blurymind написа: дълго и скучно =( Интересно ми е на колко години си .. На достатъчно, за да направи трезва преценка... HuKuta написа: Та..и затова пропих де...
Поредния пример за това колко зле може да бъде даден човек
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Чет Сеп 10, 2009 9:26 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Aspirin4o написа: Белгарион вече обобщи темата. Подкрепям го 100% +2
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 1:04 pm |
|
sasuke_fen |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
Vego написа: Контра на бел: жените са кучки да,но ако не бяха нямаше да е интересно ;> Хайде да не слагате всички под един знаменател(както казва госпожата по математика) . Аз мога да ти кажа, че не всички са такива. Е не отричам, че поне 90% са . Това си е вярно . Ама айде сега като тръгнете да се жените едва ли ще си търсите някоя кучка .
|
|
|
Заглавие: Re: Човекът, който не вярвал в любовта - съвременна притча Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 5:19 pm |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
dream_dragon написа: Спорде мен и хората под тази възраст разбират от сериозни неща. Ама какво ли разбирам аз едно тийнейджърче от живота. Наистина ние милите тийнеджърчита не разбираме от такива глупости
|
|
|
|
Заглавие: Re: Човекът, който не вярвал в любовта - съвременна притча Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 11:53 pm |
|
lovevirus |
|
|
|
Хареса ми написаното, но доста депресиращо звучи като цяло. Не бива човек да се влюбва понеже все ще го наранят.Любовта е игра,в която губиш ако не я играеш.Любовта е вирус, от който се чувстваш както добре, така и на моменти зле.Но си заслужава да се бориш за първото.Дали ще стане така както е описано в този текст, никой не ще научи, ако не опита.В началото прочетох един пост, който ми хареса.Споделенето щастие е двойно щастие.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: Съб Ное 07, 2009 4:18 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
sasuke_fen написа: Vego написа: Контра на бел: жените са кучки да,но ако не бяха нямаше да е интересно ;> Хайде да не слагате всички под един знаменател Замунда написа: МъЛчи, жертво!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Човекът, който не вярвал в любовта - съвременна притча Публикувано на: Съб Ное 07, 2009 7:26 pm |
Нарутард |
|
|
|
Много добра и поучителна история !
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|