|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 3:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5147_1257360177.jpg) |
pisulka_sensei |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Sayan
ама ти говориш за психопатите, но отправяш вините на всички...
сега не всеки в затора е болен психопат жаден за кръв и разкъсани човешки/животински тела...
пък и да... да убиеш друг те прави гнус... или те прави... кой знае.
ако си зашитиш скъпоценния живот и отнемеш неговия ще си прав - всеки гледа себе си...,
но какво общо има това, че на теб ти се живее със смъртните присъди в затворите... все пак докато нещата се въртят около теб - ок - обаче не всеки в затвора ти се е хвърлил, не всеки е виновен а и ти сам си го каза: разликата е огромна... така си е, защото ти говориш за себе си а това не засяга затворниците...
пък и да останат до края на живота си в затвора е далеч по-''злобно''
плюс ще работят за държавата поне нещо ще правят...
пс: до колкото до хубавите затвори... може и да ги има, но колко са тези затвори мечти а колко са затворите ад ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 4:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Какво отнема смъртното наказание, което доживотния затвор да не отнема?
Живота? - зависи какво разбираш под живот
Надеждата? - може би, но мене ме съмнява.
Това, че ги отглеждаме ние е вярно, но тия пари, ако не отиваха за тях щяха да ти ги вземат за нещо друго, така че...
Защо не дават на семейството на жертвата да го утепа? Каква е разликата? И защо въобще да ги тепаме по "хуманен" начин? Както каза Култоровед Гъмов "малко по творчески да подходим". ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Да го оставим да умре от глад или да го пуснем на кучетата. Може и по телевицията да го пуснем. Както в един филм решаваха дали да се приложи смъртното наказание чрез смс-и от зрителите.
Вторите въпросите са полу-сериозни, ако някой иска да отговори моля, но се съмнявам.
Последна промяна victor_1988 на Пет Дек 28, 2007 4:23 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 4:23 pm |
Bleed4me |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
От гледан точка на подрастващ психопат
...която дума изглежда е любима на много от вас
Съм за смъртното наказание , психическия срив ,който следва при доживотната присъда е много по-гаден. С една дума това не е съществуване, по-добре да умреш. Каквото е убивал и изнасилвал дотам ... живата му е свършил, сега е време за компенсацията , която в случая е голяма.
В затвора е по-гадно, много по гадно...много много по гадно.
В психиатричните клиники също ... най-вече нискобюджетните такива.
Убииците като ги определят за душевно болни и като самите те са си помислили ,че са отървали кожата...
...ми не ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) връзват ги за легла без дюшеци, друсат ги до несвяст, храянят ги и дори да са били поне малко нормални от началото ... и това им се изпарява.
....Та малко по към темата, аз съм за. По хуманно е ... (според мен)
Да ти отнемат свободата е далеч по-накърняващо (според мен)
Human life is overrated ...
Грехове...ангелчета дето приличат на излезли от реклама за памперси, заковани на кръстове хипари, извратени старци в черни хавлии ...
На кой му пука за това
Едит: Направо ме учудва колко хора са гласували с "Не"
Последна промяна Bleed4me на Пет Дек 28, 2007 4:26 pm, променена общо 2 пъти
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 4:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Спомнете си колко добре е работело правосъдието по времето на Хан Крум ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) . Точно заради тия лигавщини като затвори сега сме на тоя хал
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 4:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3941.png) |
NeoLitiC |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
|
Belgarion написа: Спомнете си колко добре е работело правосъдието по времето на Хан Крум ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) . Точно заради тия лигавщини като затвори сега сме на тоя хал ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Да ама по негово време са ги убивяали доста по хмм кка да се изразя красиво можеби
Смис сега смъртните присъди са некви бързи и не виждам смисъл в тях затова съм против
Така де като е растрел защо първият който стреля стреля в сърцето защо не стрелят такаче да умре с много болка. Или с инжекция ми той заспива мамка му ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Аиде електрическият стол е някак си малко по интересен но всички други са безсмислени или обесването ми ако е по турски пак няма сми поради причината че "жертвата" си чупи врата.
Разбирам да е да го вържат за 4 коня (ръчички, краченца) и да ги пуснат да тичат в разлиични посоки ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Виш така ми харесва но иначе е безсмислено
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 4:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
NeoLitiC написа: ........
А, така! Малко по творчески.
Като ще убиваме какъв е смисъла да го провим "хуманно"? Нали е наказание.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 5:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
то нема смисъл в т'ва...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 5:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4334.jpg) |
BlossomStar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
За смъртно наказание съм, но разбира се само при определени случаи... гледах тук, че нямало да поправи грешката, но може да демонстрира ...между другото случаите, които си представям не са за убийци, а политически
иначе затворниците на обществено полезен труд
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 5:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=65.png) |
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
за смъртното наказание имам смесени мисли ама по-клоня към за.
но според мен трябва да има наказание - насилие.
да пребиват големите биячи, изнасилвачи, педофили, крадливи мангали и т.н.
щото примерно мангала от друго не разбира освен от бой ако му хвърлиш. в затвора му е хубаво топло, а пък глоба не можеш да го накараш да плати.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|