Дата и час: Сря Фев 19, 2025 1:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 22, 2006 11:02 pm 
Аватар

Ъх :roll: Усещам как темата скоро ще отиде в кошчето ^_^ Whaeva! SIO не е добра идея да обиждаш. Май беше против правилата, ама дори и да не е, теми в които се спори се трият... Иначе темата беше интересна ^_^

ПП: Това е просто съвет, не се опитвам да ти давам акъл или нещо такова. Лично, теми, в които форумци се нареждат взаимно, са ми от любимите, защото винаги можеш да научиш някой нов епитет ^_^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 22, 2006 11:11 pm 
Аватар

Ем някой решиха да се зъбат и така.В последствие след последствие...Накрая ще я заключат или по-доброто е да изтрият излишните философски изблици.

Готина тактика...Радва.. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 22, 2006 11:31 pm 
Аватар

прочетох само 1-вия пост така че.....
значи японците не са бездушни грешно впечатление имаш...до лова на делфини....гадно ще прозвучи ама голяма работа сега дали ще е лов на прасета,елени,гълаби и т.н няма значение за всяко животно си има тактика за лов.....и щом е лов значи ще има умирания незнам защо се учудваш...във лова на елени примерно застрелват животното без дори да знае че е под прицел...дори не му дават шанс да се измъкне тва е по гадно....иначе аз съм гледал как дерат диво прасе на село така че едва ли ще ми се стори брутално как обиват делфините....както казах това си е лов....гаден "спорт" но щом си е позволено в япония значи е нормално нещо....а до това за хората..хмм явно познатия ти е бил сред неподходящо място защото и аз имам фр дет е в япония и ми разправя как всички били мили и щедри хора.....много трудно се съгласявали но ако се съгласят да направят нещо го правят no matter what...ходил по барчета с приятели японци ен шит....вика че в началото японците са малко консервирани отностно чужденците но щом се опознаят всичко е топ....така че нз ама аз си оставам на мнение че японските хора са куул за останалите нз

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 22, 2006 11:33 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

Малииииий ... Взривоопасно / Помилуйте не убивайте и мен Изображение

Та по темата .. според мен е много глупаво да се съди по една нация само по отделни личности / неее не го приемайте като намек .. край - аз съм до тук с изказванията в тази тема. Тъй като съм
*професия егоист* и поради някаква причнина в момента съм загрижена за задника си ~цунк,мисля че спирам коменатрите си ....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 22, 2006 11:37 pm 
Аватар

§amara написа:
Малииииий ... Взривоопасно / Помилуйте не убивайте и мен Изображение

Та по темата .. според мен е много глупаво да се съди по една нация само по отделни личности / неее не го приемайте като намек .. край - аз съм до тук с изказванията в тази тема. Тъй като съм
*професия егоист* и поради някаква причнина в момента съм загрижена за задника си ~цунк,мисля че спирам коменатрите си ....

:lol: :lol: :lol: Тактично се оттегли
Damn, тая тема я наблюдавам от известно време... бе за да си избивате комплекси ли сте я направили, тук освен обиди друго не прочетох :?
Не мога да кажа нищо за азиатците, не съм бил в Азия, не съм и срещал някой на живо.... ма ако и вие не сте, тогава какво по дяволите коментирате, кат нямате аргументи да го докажете :x

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 22, 2006 11:41 pm 
Аватар

Цитат:
Малииииий ... Взривоопасно / Помилуйте не убивайте и мен

Та по темата .. според мен е много глупаво да се съди по една нация само по отделни личности / неее не го приемайте като намек .. край - аз съм до тук с изказванията в тази тема. Тъй като съм *професия егоист* и поради някаква причнина в момента съм загрижена за задника си ~цунк,мисля че спирам коменатрите си ....

Много слатко посче кефи :)

Цитат:
Laughing Laughing Laughing Тактично се оттегли
Damn, тая тема я наблюдавам от известно време... бе за да си избивате комплекси ли сте я направили, тук освен обиди друго не прочетох Confused
Не мога да кажа нищо за азиатците, не съм бил в Азия, не съм и срещал някой на живо.... ма ако и вие не сте, тогава какво по дяволите коментирате, кат нямате аргументи да го докажете Mad

Няма начин да ти противореча.Като съм на същото мнение.Ако нямаше такива из цепки темичката можеше да протече много приятно.Но както каза избиване на комплекси и много време...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 22, 2006 11:42 pm 
Аватар

Цитат:
иначе аз съм гледал как дерат диво прасе на село

аз гледах как одират белки (или там квито са животните) за правене на дрехи, палта и т.н Е не на живо. Твойто преживяване предполагаме било по-неприятно. Но по-брутален начин за убийство не съм виждала. Ужасно. Първо им режат краката, после има одират кожите, а след това ги хвърлят някъде. И всичко това докато са живи. Показаха едно одрано как диша. Нямаше да имам против, ако ги убиваха безболезнено. Но това е..... >.< ето тези хора, които го правят найстина са бездушни. (бтв това е в Европа, но това не значи, че всеки европеец одира животинки)
ПП:
LordHakera написа:
ПП: Това е просто съвет, не се опитвам да ти давам акъл или нещо такова. Лично, теми, в които форумци се нареждат взаимно, са ми от любимите, защото винаги можеш да научиш някой нов епитет ^_^

точно, епитетите са страхотни. По-оригинални не съм чувала/чела. Найстина впечатляващи.
Много ми е забавно да участвам в такива спорове. Особено като опонента ми се взима особено на сериозно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 23, 2006 12:07 am 
Аватар

Цитат:
точно, епитетите са страхотни. По-оригинални не съм чувала/чела. Найстина впечатляващи.
Много ми е забавно да участвам в такива спорове. Особено като опонента ми се взима особено на сериозно.

Колко дипломатично...
Както да е не ми се спори за глупости.Табу

:cheers:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 9:19 am 
Аватар

Говорите за Япония и Китай така сякаш са по-зле от нас. :? Това са държави и култури на хиляди години и през това време се формират ценостите им. Естествено, че един несериозен българин свикнал да си чеше топките на работа, няма да разбере сериозните, стегнатите, организираните и т.н. работещи в тези две страни. :lol: Намираме се в различни светове и ако нямате личен опит с поне по-голямата част от населението значи не може да говорите общи приказки за тези страни. :wink: Така, че в там са пичовете, които знаят как да си вършат работата, да живеят и да се забавляват. Гледал съм един научно популярен филм, май баш за Япония, където почти целия беше посветен на начините им на разпускане и забавление. Така че те го могат. Имат си и ценостнна система и както споменах не може да се разбере от нашата нация. :roll: Все пак там са хора на честта, а тук сме хора на бирата, гозбите на баба и клинченето от работа. :lol:

Заглавие: Re: Истина...
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 2:56 am 
Аватар

SIO написа:
защото света на анимето и мангата показват съвсем различно нещо.Но може би това е някакъв идеал за живот и отношение,което искат да втълпят на хората или просто да скрият истината...Вия какво мислите по темата

По същата причина защо американците са слаби и умни по филмите - компенсират комплекси

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:16 am 
Аватар

Аз пък съм останал с впечатлението че японците специално много си вярват на разните му там разбирания за чест, дълг, приятелство и любов. Поне културата им акцентира върху тези качества много повече отколкото западната.
Колкото до това за делфините, а разбирането ти че е брутално да се избиват тези същества не е ли безумно на фона на суровината за храните от месо и дрехите и тапицериите от естествена кожа... или може би си вегетарианец?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:17 am 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Само интелектуалци, майна.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 4:36 am 
Аватар

Darkstalker написа:
Само интелектуалци, майна.

Ето как се правят 2,5 к мнения, копеле.

Ама тоя форум яко ме избива на агресия, просто ми идва от вътре да се отяждам :/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 1:03 pm 
Аватар

по принцип ми се налага да общувам с японци и японки ...на тях им е много странно как ние българите общуваме споделяме говорим за всички което се сетим .И си спомням веднъж Сенсея ( японеца де , да тои ми е сенсеи по кендо ) го изпращахме до ЖП гарата и седнахме на кафе преди това щот имаше време и сенсея отиде до тоялетната с кърпа и шампуан .КОгато се се върна един фр го питаше "сенсеи вие изкъпахте ли се " и тои го погледна потресено и се засмя и каза " защо тук всички в Българиа искат да знаят всико ,важно ли е да се каже такива неща " и тогава всички избухнахме в смях .Те наистина са доста отдръпнати личности ...но са много сладки когато говорят БГ и се усмихват ... :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 1:56 pm 
Аватар

culture shock

басирам се че 99% от западняците нямат никакъв шанс за мизерните си 80 години в които живеят дори да ПОЧНАТ да разбират идеите на азиатците, мюсюлманите или африканците

обратния вариянт е по-вероятен защото западняците са като отворена книга

демек вие нищо не може да разберете от характера на хора от другите културни светове

направо е глупост да разправяте как някой си бил бездушен :shock:
прочетох само малко от началото но няма как да не се изкажа - може да видите какво правят хората но никога няма да разберете защо го правят

пп. аа да и очевидно с магарета трудно се излиза на глава :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]