|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Част от живота Публикувано на: Чет Юли 21, 2011 2:07 pm |
|
DMB |
|
|
|
Цитат: Ханс: От коя страна? Алфонс: Безмислени въпроси. Рафаел: Няма такова. Роже: Прекалено преекспонирана тема. Робер: Прекалено стари въпроси, с голям обхват. Мимủ: Няма смисъл от тях. Прав си, Ханс, прави сте, Алфонс, Рафаел, mon frere, Мимủ, mon petit chouchou, конструкцията на този съвременен обществен псевдо... visage... изпъква предимно иронично черно-бяла сред многообразието си от нюанси... А Робер и Роже се препокриват... Трябва да сте оригинални!
_________________ Breathe deep, take it all, it comes cheap. Open up my head and let me out. So much we take for granted.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Част от живота Публикувано на: Пет Авг 12, 2011 7:37 pm |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
Ако не си случайно развил телепатия, си сам. Не говоря на теб, ДМБ, ти не си сам. Какво става като го осъзнаеш?- зависи от теб. Аз лично не бях много заинтригуван от факта, а търсех по-интересни въпроси. Ако мислиш твърде дълго, накрая няма да си сам. повикай тогава добрите хорица с белите престилки..... да си гледам живота отстрани? - общо взето става, има много гледни точки, но съм доволен Сивото ежедневие? ами нужно е - на теория не може всеки ден да е изключителен, което излиза директно от дефиницията на сиво ежедневие.
някой говореше нещо за реалност. Относно това, съществуването само по себе си няма строга дефиниция - и затова реалността не представлява това, което наистина съществува, просто защото няма такова нещо като наистина съществуване, а всичко, което е във НАШИЯ свят. Дори да сме нечий сън, това за нас е релността, просто защото това е единствената смислена дефиниция за реалност.
|
|
|
Заглавие: Re: Част от живота Публикувано на: Пон Апр 16, 2012 10:47 am |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Chocolate_Cookiee написа: Все пак се раждаме сами и умираме сами.. Подигравате й се на момичето, но такъв е изразът, поговорка е това.
|
|
|
Заглавие: Re: Част от живота Публикувано на: Пет Дек 21, 2012 10:49 pm |
|
Lawliet |
|
|
|
Chocolate_Cookiee написа: Какво се случва, когато човек осъзнае, че е сам? Все пак се раждаме сами и умираме сами..През цялото това време, през живота ни, ние сме неспособни да разберем това, или по - скоро погълнати сме от случващите се събития, от хората около нас. Мисля, че всички знаем, че дори и да си с някой около себе си, пак си сам.. И така всеки, предполагам, има някакъв подобен момент, в който се замисля..Наистина ми е любопитно.
И понякога опитвали ли сте се да погледнете себе си и живота си отстрани? Ако да, какво виждате? Какво мислите за сивото ежедневие? Както е казал великият Сока от "Аватар" "Важно е пътуването, а не крайната цел."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Част от живота Публикувано на: Съб Дек 22, 2012 1:55 pm |
|
tracK |
|
|
|
Какво трябва да се случи според теб ? Да... нормално е да се родиш сам и да умреш сам . Това са процеси от живота, които трябва да уважава и цени човек. Всеки здравомислещ човек би трябвало да осъзнае, че прехода м/у живота и смъртта е самостоятелен. Не можеш да си водиш аверчета на разходка . Не е въпроса да осъзнаеш, че си сам. Въпроса е да осъзнаеш, че това е естествен природен кръговрат.
Да, правил съм пълен анализ на живота си от страни. Най-много ми се получава когато съм адски напушен и имам време да мисля нелогично . Най-добра представа си правя, чрез съпоставка с живота на други хора, които живеят около мен .. Абсолютно пълноценен живот водя, поне до този момент . Нищо не мисля за сивото ежедневие . Кой както си го направи ! Аз се опитвам да водя разнообразен и изпълнен с емоции живот.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|