Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 3:28 am 
Аватар
in need of a hero

Апф, мен ми е даже забавно.
Така поне знам какво е на мода в Интернет-а , та да не изоставам :lol: (трудно ни е на нас дъртите кучета...)

Но кълна се, имам разни индивиди в скайп, с които не мога да проведа нормален разговор поради постоянното вклучване на подобни епитети / мемета / каквито севодят... :lol: и по някое време почва много да те дразни.

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 7:12 am 
Аватар

nishto obshto s l33t lol tva e nqkva retardqsala intepretaciq na gamerskiq ezik

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 7:34 am 
Аватар

Аз съм жертва на жестока манипулация от страна на спамърите... :lol: :lol:

Научих паразити от сорта на facepalm, x2, wtf, omg, OWND, PWND, O RLY, YA RLY, 'fro RLY, Quite RLY! , OH SHI~, stfu, qft, OVER 9000!!!, OMFG, T_T, LOL, ROFL, LOLOLOLOLOLOLOOL (което не знам какво значи... буквалния превод трябва да е laughing out loud out loud out loud out loud... :lol: ), LOL'D, LAME, FAIL, EPIC FAIL, owns, rules, fails, sucks, смуче, рули, оунва и т.н.

, които ми пречат на интелектуалното развитие. Искам обезщетение :lol:

А... а забравих ли да спомена the writing in Еnglish, trying to be funny? :lol: :lol:
Това е още по-досадно...

П.П. Също така забравих да спомена тревожния факт, че разбрах какво е яои по... гадния начин... :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 9:39 am 
Аватар
Пантсу Мастър

MorticiaN написа:
|-|0\/\/ Ð4®3 ¥0µ 1|\|$µ£7 73|-| £337|\|3$$ 0ƒ 73|-| \/\/0®£Ð, |\|0\/\/ ¥0µ $|-|4££ $µƒƒ3® ƒ0® 7|-|3 ®3$7 0ƒ 373®|\|17¥!!!

Чудя да се да се притеснявам ли за себе си щом успях да го прочета това? 0_о

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 9:43 am 

Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 11:56 am 
Аватар

snookie написа:

Научих паразити от сорта на facepalm, x2, wtf, omg, OWND, PWND, O RLY, YA RLY, 'fro RLY, Quite RLY! , OH SHI~, stfu, qft, OVER 9000!!!, OMFG, T_T, LOL, ROFL, LOLOLOLOLOLOLOOL (което не знам какво значи... буквалния превод трябва да е laughing out loud out loud out loud out loud... :lol: ), LOL'D, LAME, FAIL, EPIC FAIL, owns, rules, fails, sucks, смуче, рули, оунва и т.н.

А... а забравих ли да спомена the writing in Еnglish, trying to be funny? :lol: :lol:
Това е още по-досадно...

П.П. Също така забравих да спомена тревожния факт, че разбрах какво е яои по... гадния начин... :lol: :lol:

Tell me about it: имам двама приятели, единият, от които е "4channer". Оня другия попива що-годе от него с facepalm.jpg, обаче не минава ден, в който да не чуя нещо от сорта на: "fail", "epic fail", "very yes", "orly?" "lolol", "/b/" и още много, или най-бруталното: FAIL е да кажеш FAIL.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 11:58 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
lovelyangel666 написа:
snookie написа:

Това е още по-досадно...

Tell me about it: имам двама приятели, единият, от които е "4channer". Оня другия попива що-годе от него с facepalm.jpg, обаче не минава ден, в който да не чуя нещо от сорта на: "fail", "epic fail", "very yes", "orly?" "lolol", "/b/" и още много, или най-бруталното: FAIL е да кажеш FAIL.

>_>

<_<

Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 12:18 pm 
Аватар

А, забравих и емотиконите, да. (освен от по-горното мнение и Х_Х) А също и "IT"S OVER 9000!!!" Какво по дявлоите значи, все пак, може ли някой да ме светне?

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 1:01 pm 
Аватар

lovelyangel666 написа:

Ама чекай... аз не ги използвам в истински разговор...
Не съм толкова зле... Само във форума :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 1:02 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
lovelyangel666 написа:
А, забравих и емотиконите, да. (освен от по-горното мнение и Х_Х) А също и "IT"S OVER 9000!!!" Какво по дявлоите значи, все пак, може ли някой да ме светне?

http://www.vbox7.com/play:882e9139

свет

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 3:31 pm 
Аватар

Safiir написа:
MorticiaN написа:
|-|0\/\/ Ð4®3 ¥0µ 1|\|$µ£7 73|-| £337|\|3$$ 0ƒ 73|-| \/\/0®£Ð, |\|0\/\/ ¥0µ $|-|4££ $µƒƒ3® ƒ0® 7|-|3 ®3$7 0ƒ 373®|\|17¥!!!

Чудя да се да се притеснявам ли за себе си щом успях да го прочета това? 0_о

споко,не си само ти :lol: ама е изтезание за очите грр XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 5:18 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Аз не можах да го декодирам :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 6:12 pm 
Аватар

Човек да не попита нещо, ще го изкарате невменяем. Това е все едно аз да ви се изсмея ако не знаете какво е никотинамиадениндинуклеотид.

Belgarion написа:
Аз не можах да го декодирам :?

How dare you insult teh leetness of teh world, now you shall suffer for the rest of eternity.

snookie написа:
Ама чекай... аз не ги използвам в истински разговор...
Не съм толкова зле... Само във форума :lol: :lol:

Ами онези баш в истински разговор ги използват, trust me. Единственото по-различно от употребата им по форуми и на живо е, че във втория случай няма как да ти кажат "fail" на поствани картинки.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 6:19 pm 
Аватар

Половината от терминологията изградила първия пост ме прати в шах, ама май схванах основната идея и мога да кажа едно доста клиширано (или какво беше оня странния май японски израз който използва със същия смисъл) "Добър ден". Примера който си дал е капка в морето. Преувеличаване, преиначаване, побългаряване и ненужни съкращения на изразите ни е просто в кръвта... по дяволите, 10 годишния ми брат за чао ми вика "Бъ Бъ" ... тука не говорим за някво си онлайн общуване повлияно само от онлайн средата, ами за масови явления. Аз сам се усещам, на моменти не просто използвам английски изрази, ами не мога да се сетя как е на български. Обръщениято "братле", "копеле" и страшно много други паразитни думи като "по принцип", "честно казано" "всъщност" енд мени мор (това с инглиша отвътре ми иде) са се превърнали като програмен код. Не мога да си стартирам програмата за разговаряне ако не използвам някоя от тези "команди". И това всичко е свръх нормално. Пък това че на хора незапознати с дадена среда изглеждат безумно тъпо... замислете се как някой чужденец който е учил бг само на теория ще разбере израза "там имаше ужасно/страшно много народ" ... само дето с това словосъчетание сме свикнали и не ви се струва странно да го използваме за щяло и нещяло, със какво "epic fail" е по силно?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 6:26 pm 
Аватар

баси,не мога да разбера как може нещо дето се е излеймчило толкова,колкото мегатокио да продължава да се върти в главите на хората.

който говори лиийт,показва на околните следните признаци на характер:
1.мисли си че е много готино да си хакер и да цъкаш на шутъри и е супер оригинално да се пише на лийт и дори забранено табу от админите
2.не всеки е лийт кат него и за тва трябва да се самообявява за голям разбирач по всеки въпрос (и от там термина "елитизъм/елитист") ,като вместо да представя примери,се бори за една кауза- която е да изпъкне като най великия
3.видимо вдетенен и късоглед човек :P
4.просто някой който е видял другите да го правят и още не е мутирал в l337 h4x0r

4chan е друго нещо и акронимите- те са си вече интернет култура :mrgreen:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]