Дата и час: Пет Фев 21, 2025 9:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 8:50 pm 
Аватар

Точно сега нямам време да чета всичко, ама моята теория е че има три вероятности:
Едната е предложената от автора, другата е да създадем отделна реалност и ако се върнем в нашата нищо да не е променено там и третата е наистина да променим нашата и по тоя начин да се затрием като съзнание и да се превърнем в друг човек.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 9:35 pm 
Аватар

Не

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 10:28 pm 
Аватар

Всичко може :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 11:05 pm 
Аватар
Bass addicted
Bass addicted

yavor написа:
Всичко може :P

Абсолютно :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 11:10 pm 
Аватар

Мнението ми по тоя въпрос:

[05.2.2008 г. 21:11:10] Dawn of Eternity says: с други думи - ако се върнеш назад във времето не можеш да промениш нищо, защото всичко, което се е случило след това се е случило именно след връщането ти назад във времето?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 11:15 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Divinity написа:

[05.2.2008 г. 21:11:10] Dawn of Eternity says: с други думи - ако се върнеш назад във времето не можеш да промениш нищо, защото всичко, което се е случило след това се е случило именно след връщането ти назад във времето?
и аз това казах в първия пост още :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 11:20 pm 
Аватар

vegetosayajin добра идея за нещата....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 11:34 pm 
Аватар

Аз съм го измислил принципа на пътуването във времето ... само че няма нищо общо с пътуване във времето :lol:

Само трябва да разпадна вселената на градивните й частици и после да я сглобя както е била в даден един момент .... да речем преди 5 000 години ... всичко ще е като тогава ( с изключение на достатачно матрял за направата на мен самия , да речем взет от няколко камъка :lol: ) , но ще е в настоящето . Сега само трябва да отключа магическия си потенцял и да ситна до 99 level :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 11:41 pm 
Аватар

Zaknafein написа:
Не ми се пише много, но това са пълни глупости- пътувате във времето...

Така, единственият, който е успял да ДОКАЖЕ НЕщо по въпроса е Айнщайн, но старецът го е направил само на теория... Ако ви се чете :

Свързана е с въртенето на земята и развиване на скоростта на светлината (или по-бързо), което ще доведе до пречупване (аномалии) на времево-пространствената връзка (...) така- това е действителният опит- учените поставят атомен часовник на земята, и в самолет- и да двата са Абслютно сверени- при движението на самолета около земята със (не съм сигурен) свръхзвукова скорост, след известно време (хх обиколки) се наблюдава разлика м/у часовника на земята и този във въздуха, НЕЗНАЧИТЕЛНА разлика от рода на 0,000000000000...nx0..001 сек
:arrow: извод- да, на теория е възможно, НО ще ти трябва скоростта на светлината и ок 150години (ако не се лъжа) обикаляне около земята за 1 минута
:arrow: :!: И това НЕ Е връщане назад във времето, а "ти" един вид оставаш незасегнат от времето в настоящето, от което следва, че пътуването не е възможно в миналото, а в "бъдещето", но само основаващо се на теорията на един гений и без солидни доказателства, а множество неуспешни опити

ето ви материал за мислене
:wink:

след това питайте и за пространствени скокое и "Wurmloecher" (нз на бг как ще се преведе- wurm=червей ,loecher=дупки

едит (пп) : съгласен съм със SayanMK за "психическото"пътуване, това но съзнанието....

Това е теорията на относителността на Айнщаин.Наистина става на въпрос че ако човек се движи със скороста на светлината фактически времето за него спира и един миг за този човек са всъшност цели години на земята 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 12:30 am 
Аватар

vegetosayajin написа:
Divinity написа:

и аз това казах в първия пост още :o
прочетох и съм съгласен

просто не ми се пишеше, затова направо си го копнах от хисторито в скайп

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 1:23 am 
Аватар

Според мен би било интересно какъв ще бъде хода на историята ако въоражим наще в миналото със съвременни оръжия , когато тая сган - турците ни поробва пък да видим , коя ще е най-голямата световна сила . И да Belgarion е прав , невъзможни неща - няма !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 1:39 am 
Аватар

Ulfr написа:
Според мен би било интересно какъв ще бъде хода на историята ако въоражим наще в миналото със съвременни оръжия , когато тая сган - турците ни поробва пък да видим , коя ще е най-голямата световна сила . И да Belgarion е прав , невъзможни неща - няма !

И един мърмот свива...оцб,нали?

/он

Лично мое мнение е,че света(такъв какъвто го познаваме) съществува в много други паралелни "светове"(защото е трудно да ги наречем такива).Дори не се знае,кой от всички тези светове е първосъздаден.Чрез "наслояването" на тези светове е изградена вселената.Също така смятам,че вселената е безкрайна именно поради тази причина.Броят на тези светове е безброен и преплитането им води до безкрайността и на вселената.Също така мисля,че сме в състояние да преминаваме от един папалелен свят в друг.

Абе общо взето си представям вселената като една тъкан съставена от нишки-светове. :blush:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 2:08 am 
Аватар

WrathOfGod написа:
Лично мое мнение е,че света(такъв какъвто го познаваме) съществува в много други паралелни "светове"(защото е трудно да ги наречем такива).Дори не се знае,кой от всички тези светове е първосъздаден.Чрез "наслояването" на тези светове е изградена вселената.Също така смятам,че вселената е безкрайна именно поради тази причина.Броят на тези светове е безброен и преплитането им води до безкрайността и на вселената.Също така мисля,че сме в състояние да преминаваме от един папалелен свят в друг.

Абе общо взето си представям вселената като една тъкан съставена от нишки-светове. :blush:

И един мърмот свива...оцб,нали? :lol:

все още мисля че аферите на времето и пространството са прекалено сложни за хората, дори само за дискутиране

говорите врели не кипели, и най-интересното е че не го осъзнавате

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 2:18 am 
Аватар

То аз за какво ли споделям толкова интимни неща с аудитория от такъв вид? :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 2:41 am 
Аватар

Dunno if its said:
Проблема с кръговрата - за да не става тва завъртане и самопобъркване има едно много проста теория - създаваме НОВО време. Демек паралелна вселена или както искате да го наричате, създадена заради последствията от нашите действия и изменение на познатия ни ход.
Тука обаче идва въпроса къде ще се върнем?!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]