|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 7:51 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Just curious...
Някога мислили ли сте, че същите тези хора, които са стигнали до луната може да са направили клипа, за да убедят останалите, че те никога не са били на луната в същност, като правят грешки, нарочно , при заснимането на фалшив филм, а след това с името на някое си студио правят документален филм за това как всичко е фалшиво и всички се убеждават в това че никой не е ходил до луната? Ползите от това? Ооо, доста.
Например ако наистина са намерили нещо 'там горе' (ууу сай фай-иш ^^) те могат да го прикрият, тъй като никой няма да иска да го види, просто защото никой не смята че те наистина са били там.
След като видят, че Америка в същност никога не са били на луната въпросните 'велии~ки сили' ще се поотпуснат и няма да бързат кой знае колко и те да отидат там. Това дава повече време на американците за изследвания и обмисляне на това което ще е добре да направят, когато другите разберат. А, и в империята им е спокойно, защото хората не се притесняват за 'нещата' които са на луната.
Останалото можете да си го измислите сами надявам се, няма смисъл да ви обяснявам за всичките предимства, които имат те от това, или по скоро да предполагам още
Аз не казвам, че са отишли, но не мога и да го отрека на 100%. И все пак със сигурност до ~6-7 години най-много, да, казвам че дългосрочните планове ще се съкратят скоро, ще отиде и някой друг на луната, ако сме живи след 2012 разбира се
Това е от мен за сега
ПП: Мамка му, в същност ли се пише или всъщност? Първото май е правилно граматически ама второто ми звучи по-добре XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 8:01 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
640509-040147 написа: Zenith написа: Не.Луната е от сирене. кашкавал, на български мой човек сирене при нас е бялото саламурено сирене, докато на английския е кашкавала.
Като казвам сирене,имам предвид сирене.Не кашкавал,не извара,не кисело мляко,а сирене.Онова бялото.
Иначе сериозно погледнато по въпроса за кацането на Луната.
Никога не съм се вълнувала,но съм склонна да кажа не.Просто не вярвам да е станало.Убедена съм,че и спекулациите стигат своите безумия,но нещо ме съмнява.Най-вече упоритото мълчание на самия Нийл Армстронг,който категорично отказва да даде някакъв коментар за случилото.А е герой в очите на американците.Пък имаше и някакви теории за зарязано обурудване или нешо подобно,което би трябвало да е все още там и чрез специален телескоп ала-бала да се висят.И гънките върху знамето...Въобще теории-бол.Нито вярвам,нито не вярвам.просто клоня към не.Но пък ще е тъпо,ако е шибана измислица.Американците,макар и тъпи,все пак би трябвало да се досетят ,че някой ден НЯКОЙ ще кацне там и ще ги изобличи...И тогава
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 8:05 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Аз искам един отговор: Колебая се между "Да" и "Не":P
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 10:33 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Честито, изментили са те яко, набутали са ти всякакви лъжи в мозъка и ти си им повярвал безапелационно сякаш са цялата и абсолютна истина Браво на теб
Прочети ми поста, който е първи на тази страница.
Мислиш ли че хората от НАСА са достатъчно тъпи за да повтарят едни и същи пейзажи? Мислиш ли че няма да забележат камък с номерация на него и да го сменят ако искаха? Защо не се виждат звездите? Ами за да може такива като теб да си кажат "хаха, това е фалшиво, значи не са стъпвали на луната"
Това че има фалшив филм не значи че всички очевадни неща са станали случайно На тези "неутрални" специалисти като им дадеш 1 мил. $$$$ мислиш ли че няма да дойдат на твоята страна и да правят каквото им кажеш? Те са си отишли на луната, скрили са записа, а после "мишки са го изяли" само и само за да не бъде видян от нормалните хора Трябва да има причина за това, но явно повечето от вас не могат да осъзнаят това. Удивително е колко лесно се манипулира масата/овцете. Наистина е впечатляващо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 11:29 pm |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Яка тема
Аз лично съм склонен да повярвам, че са отишли Просто си има снимков материал, донесени камъни и всякакви други работи, а всички тия дето твърдят че не сме стъпвали там, не могат да представят едно убедително доказателство. Както каза PB, снимките могат да бъдат въртяни по всякакъв начин
Но, ще поживеем, ще видим - може никой да не се е качвал горе
Останаха само 10-на години до отиването до Луната.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 12:34 am |
|
postscriptum |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 19, 2006 11:53 am Мнения: 443 Местоположение: Shinra Labs. Jenova project - cell block.04
|
seth.vicious, пич, такова нещо като "неутрални" учени няма... има само "учени" (и то нарочно с кавички!) кой са тия, къде са им дипломите и КОЛКО СА? щото аз ако тръгна по университетите, да питам някой "учен" дали има доказателства за извънземни, на 99999 отказа ще намеря един, който да ми го потвърди. въпроса е колко търсиш.
така наречения "филм за фалшивото кацане" е ПЪЛНА глупост ако се приема за чиста монета. наистина е интересен като друга гледна точка, или да те накара да си размърдаш мозъка и да помислиш сам. но да му вярваш безрезервно - 'ми не мерси! (за този става дума нали: http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Side_ ... ocumentary) )
грешни твърдения извадени на пръв... спомен, че отдавна го гледах:
"конденза" в камерите при смяна на на темп. от -130 до +130 градуса - ами в безвъздушна среда... КАКЪВ конденз, ква влага наоколо?
филма е толкова "бъгав" колкото и доказателствата на НАСА, които се опитва да опровергае.... ама в момента не ми се рови по-сериозно за инфо...
още една "идея" - руснаците, като доста напреднали конкуренти по въпроса, нямаше начин да не се обадят досега, че е фалшифо, за почти 40-те години досега щяха да са намерили някое "доказателственце". а точно на тях уса-ци трудно биха успели да им запушат устите...
хм, в крайна сметка порових още малко, ето линк към гуугъл кеш, защото явно оригиналната страница е била премахната:
Последна промяна postscriptum на Вто Яну 29, 2008 12:43 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 12:41 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
ShApEsHiFt3r написа: Например ако наистина са намерили нещо 'там горе' (ууу сай фай-иш ^^) те могат да го прикрият, тъй като никой няма да иска да го види, просто защото никой не смята че те наистина са били там.
не че не подкрепям твоята мисъл ама в тоя ред на разсъждения може да приемем че са замаскирали всичко за да започнат хората да си мислят че е истина(понеже ще се усъмнят дори и в това че замаскирането е начин да ги убедят че не е истина-докато всъщност е) докато те не са го направили XD
ако някой разбра ще го черпя бира
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 12:51 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
vegetosayajin написа: ShApEsHiFt3r написа: Например ако наистина са намерили нещо 'там горе' (ууу сай фай-иш ^^) те могат да го прикрият, тъй като никой няма да иска да го види, просто защото никой не смята че те наистина са били там. не че не подкрепям твоята мисъл ама в тоя ред на разсъждения може да приемем че са замаскирали всичко за да започнат хората да си мислят че е истина(понеже ще се усъмнят дори и в това че замаскирането е начин да ги убедят че не е истина-докато всъщност е) докато те не са го направили XD ако някой разбра ще го черпя бира
Аз те разбрах, но ще съм доволен и с кола Макар че твоето мислене противоречи на самия теб така като го гледам
Не, не е така. Колко хора тук са се осъмнили? Колко хора мислиш ще се осъмнят след като видят перфектните доказателства на филма? Ти беше ли се осъмнил в това дали този филм е просто манипулация, опит да убедят хората че нещо не се е случило, макар че то в същност се случило? Колко от хората биха се замислили че това е възможно? Колко от писалите в тази тема поне, айде? Аз иии...? Другите са напълно убедени, че е така+ не са гледали филма, убедени са, но са гледали филма, но просто им е интересно да си вярват и третите са повярвали на филма и са решили че никой не е ходил. Ако има и други които са осъзнали че това което се показва като факти не е пълната истина или поне е частична истина евентуално, или пък тотална лъжа, извинявам се
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|