Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 7 [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Смъртно наказание?
 За  53%  53%  [ 55 ]
 Против  47%  47%  [ 48 ]
Общо гласове : 103

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:17 pm 
Аватар

Гласувах против лично аз мисля че доживотния затвор е по тежко наказание.Втората причина поради която гласувах против е това че малко са развитите държави в които се практикува смъртното наказание(мисля че една от тях е Америка но само в някои щати).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:20 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Gerx написа:
Пизу ... :o
Далечко си от истината

Ъъъ... това беше тъпо...
А ако аз ти кажа, че твоето разсъждение, че съм далеч от истината е грешно и не ти обясня защо ти какво ще направиш ?

Просто има ли смисъл да пускаш такива постове без дори да обясниш защо твърдиш така...
'А на марс хората вместо глава имат зелени монитори' и ако щеш ми вярвай и без това аз няма да обясня защо мисля така пък и няма и да го доказвам...
Такаче бягай да едитваш и включвай 'философ' мод~ защото както ти е така мнението ти за мен не онзачава нищо.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:22 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

По принцип съм на мнението на Неолитик, ама.... :roll:
В действителност съм ЗА смъртното наказание.
И не го казвам щото съм кръвожаден или нещо... съвсем сериозен съм.
За мен истинско наказание би означавало връщане на стореното + смърт. Да кажем един изнасилвач - buttsechs + кастрация на живо + пребиване и накрая смърт.
Да, садист съм, съдете ме ... :roll: Но тоя изверг никога няма да се върне и да посегне на детето ви нали? Изгнанието в затвора никога не гарантира, че тая гнус няма да се върне... Тук не говорим за хора, които са направили нещо дребно все пак. Само мисълта, че тоя урод все още съществува би ме яла отвътре...

Как ще ми кажете, че не е правилно, ако не сте опрели до това?
Моралните граници падат доста бързо, като ножа опре до вашият кокал :roll:
Не сравнявайте екзекуторите със серийни престъпници, които са просто болни в една или друга форма, моля, дразнещо и смешно е =/ Реалноста, в това отношение хич не е толкова розова, че да ми вкарвате християно-морални норми ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:25 pm 
Аватар

Dunan_Knut написа:
NeoLitiC написа:
Аз съм твърдо против поради 2 причини а те са:
1.Може да накажат невинен а от това няма връщане назад :?
2.Много е леко :x Осъденият се оттърва много леко :wink: Смис оки какво ще се гътне и голямо чудо това няма да му покаже грешката :?
А просто превръща испълнителите в убиици.

хахах много си наивен. :lol:

Като ми казваш че съм наивен поне ми обясни защо (поне от твоя гледна точка де)
А иначе шанса невинен да бъде осъден на смъртно наказание хич не е едно на милион а е доста по голям :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:26 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
pisulka_sensei написа:
Gerx написа:
Далечко си от истината

Ъъъ... това беше тъпо...
А ако аз ти кажа, че твоето разсъждение, че съм далеч от истината е грешно и не ти обясня защо ти какво ще направиш ?

Просто има ли смисъл да пускаш такива постове без дори да обясниш защо твърдиш така...
'А на марс хората вместо глава имат зелени монитори' и ако щеш ми вярвай и без това аз няма да обясня защо мисля така пък и няма и да го доказвам...
Такаче бягай да едитваш и включвай 'философ' мод~ защото както ти е така мнението ти за мен не онзачава нищо.

Няма да казвам защо мисля така по простата причина, че не каза какво точно мислиш.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:29 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

След цели 2 секунди колебание гласувах "За" :mm:
Саян ви обясни защо :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:30 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Sayan:
ти за това не се притеснявай...
те в затворе тези, които изнасилват или мъчат момиченца или жени си получават заслуженото от другите затвориници...
пък и да не мислиш, че е лесно да се живее в затвора...
вие го казвате така каточели има смисъл само да умира, защото в затвора е прекалено хубаво... не сте го казали, но аз така ви разбирам...
и виж сега ако ти убиваш не те прави по-малко гнус от самия убиец... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:31 pm 
Аватар

Ме ако ме питате око за две, зъб за чене :lol: Ако някога се въведе смъртното наказание, аз ще го подкрепя.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:33 pm 
Аватар

Gerx написа:
pisulka_sensei написа:
Gerx написа:
Далечко си от истината

Ъъъ... това беше тъпо...

Няма да казвам защо мисля така по простата причина, че не каза какво точно мислиш.

And now I'm like - what the heck~?!
защо да не съм казал какво мисля ?
според мен изобщо не е така... казах го..., че и повече от един път, но какво ще те убеждавам ти дори може да не си ми прочел и един пост.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:33 pm 
Аватар

pisulka_sensei написа:
Sayan:
ти за това не се притеснявай...
те в затворе тези, които изнасилват или мъчат момиченца или жени си получават заслуженото от другите затвориници...
пък и да не мислиш, че е лесно да се живее в затвора...
вие го казвате така каточели има смисъл само да умира, защото в затвора е прекалено хубаво... не сте го казали, но аз така ви разбирам...
и виж сега ако ти убиваш не те прави по-малко гнус от самия убиец... :roll:

Демек някой направи грях, а друг направи друг грях за да има повече грехове и света да става по-зле. :) Ако някой направи грешка, а друг го убие греховете стават 2.

Последна промяна Gerx на Пет Дек 28, 2007 3:43 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:36 pm 
Аватар

Аз по-скоро съм против. Такова нещо като "оправдано убийство"...
и шанса да осъдят невинен човек в България въобще не е 1 на 1 млн.
И не мисля, че ако се въведе престъпността ще намалее.

А бе, преди бях "твърдо против" сега вече съм "по-скоро против", ако продължава така незнам. :lol:

Като ще е око за око:

http://www.vbox7.com/play:fa948067

Творчество трябва да има. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:37 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Gerx написа:
Ако някой направи грешка, а друг го убие греховете стават 2.

@G искам само да ти кажа, че аз съм сериозен християнин, но не считам за грях да убия някой който си го е заслужил ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:39 pm 
Аватар

Belgarion написа:
Gerx написа:
Ако някой направи грешка, а друг го убие греховете стават 2.

@G искам само да ти кажа, че аз съм сериозен християнин, но не считам за грях да убия някой който си го е заслужил ;)

И все пак правим света много по зле.Аз просто считам за грях и това е.Според мен греховете стават все повече и това е :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:41 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

@Gerx мисля, че ти е време да захвърлиш розовите очила и да приземиш самолета... ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:42 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Да бе.. има затвори, в които ми се ще да живея направо :roll: Ма тва на страна, не казвам, че е чудесно, НО
- един психопат, дали му пука, че го чукат чат пат - дреме ми, дано си прав, нз как е..
- един психопат, извършил ужасяващи неща, затворен доживот - през цялото време в което е затворен кой го гледа? ТИ и твойте данъци - държавните пари. От тях се взима за храна, за хигиена, фитнесчета, телевизии ала-бала.... отглеждаме си ги.
- докъто си ги отглеждаме, те едва ли мислят "о, не -съгреших и ще страдам"... мнах... по-скоро мислят как могат да обжалват и да посетят свойте следващи жертви след едно добро държание и т.н, като излязат....
- както казах, има доста прилични затвори... а между това да го отглеждаш и това да изчезне завинаги, окончателно - да, има смисъл само да умира...
- и ако аз убия убец, аз лишавам света от една измет. С какво аз ставам гнус? Ами ако тоя убиец, при опита да ме убие, в самозащита го убия. Впрочем ако някой тръгне да ме убива, ако трябва със зъби ще му разпоря гръкляна =/ Това прави ли ме гнус? За това, че искам да живея? Ае моля ти се, раликата е ОГРОМНА..

Геркс - вече споменах, че с тия християнски леймъризми като "грях" дори и не мога да ги приема на сериозно за спор... =/

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 7 [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]