|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 11:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 1:24 am |
 |
K4HVD |
|
 |
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
мисля че е несериозен.
Не че съм през куп за грош, но живея някак си ден за ден. Уча, работа срещам се сприятели, веселя се. Това го има и в двете възможностти де. Харесвам работата си това за мене е много важно. Нямам кои знае какви амбиции да стана величие, има много по способни хора от мене за тая работа. Не съм вярващ ни най малко, затова тези неща с задгоробен живот, прераждане изобщо не ме вълнуват. Аз съм тук и сега, всичко което би могло да се случи и стане не ме вълнува много много. Живей си живота, бъди щаслив и прави другите щасливи.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво чувствате - сериозен ли е живота за вас?  Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 1:35 am |
 |
~Uchiha Sasuke~ |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 5:30 pm Мнения: 505 Местоположение: Коноха
|
Frostburn написа: аз пък съм несериозник който се заблуждава че е сериозник 
Не съм сигурен. Предполагам, че съм по-малко и от двете.
Добави и в анкетата "Не знам" щото не съм много сигурен.
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво чувствате - сериозен ли е живота за вас?  Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 1:37 am |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
~Uchiha Sasuke~ написа: Добави и в анкетата "Не знам" щото не съм много сигурен. 
Анкетата си е много добре така както е сега, отговора "Не знам" е за малките деца които все още не знаят на кой свят се намират
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 1:58 am |
 |
GolemiqBqlMe4ok |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 2:06 am Мнения: 195 Местоположение: Като минеш 9та дупка на кавала надясно
|
Belgarion написа: Странна работа, тая тема защо така не предизвика интерес 
Според мен всички чакат отговора "не знам" да се появи... иначе така си е добре и според мен... макар че съм сериозен към работата и към парите и т.н. все пак не бих се хвърлил от някой блок ако загубя много стига да имам ПЦ и И-нет и приятелите ми да са до мен и да имам тяхното уважение... иначе мисля че съм несериозен защото след като Бог ни е дал право на избор и ни е сложил на тази земя без да ни каже защо сме тук... значи сме тук за да сме щастливи... ако не сме щастливи нищо няма смисъл... => несериозен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво чувствате - сериозен ли е живота за вас?  Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 4:18 pm |
 |
aniira |
|
 |
Регистриран на: Съб Юли 21, 2007 5:22 pm Мнения: 269 Местоположение: Близката лудница o.O
|
Frostburn написа: сигурен съм че има един тон сериозници, които се заблуждават че са несериозници
Да, аз май че съм от тях  .
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 9:50 pm |
 |
insanevi |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 23, 2007 1:14 pm Мнения: 151 Местоположение: Sf, Bg
|
ми засега не съм усетила тежкия шамар на живота  и се забавлявам ...точно живота е игра, зависи как ще си изиграеш ръката:wink:
_________________ Some people never go crazy...what a horibble life they must live! ?!?!?
--------> Pure HatE TrUe LovE <----------
www.insanevi.piczo.com
www.drumandbass.cult.bg
www.hmsu.org
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|