Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 4:03 pm 
Аватар

Наркотици,цигари,алкохол,секс...на по 13...ние сме пропаднили вярно(9клас ще съм сега),но тея дребнито просто....нямам коментар...сигурно лапе 4 клас може да ме затапи и залее с такава помия от псувни,простотии и отвращения и аз само да гледам и да се чуда WTF става тука :?
Иначе по темата...това е строго индивидуално,има тъпи има и умни(природно става дума),но също и така има тъпи,които полагат усилия и поради тази причина са достойни за уважение и има природно интелигентни,които пропиляват шанса си...но истина че тези които имат знания все намаляват,но и винаги ще има такива които искат да се учат...все пак ако всички бяха така щеше да е навъзможно...

и за край цитат на един от старото ми даскало по който ще остана без коментар(става дума за Американския Колеж):
Код за потвърждение: Избери целия код
Не стига,че се напрягам да уча,па и пари ще им давам!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 4:05 pm 
Аватар

Haruka написа:
Как се съмнявам някой да седне да чете този дълъг и безсмислен пост, ама ми се пишеше да му се незнае ^^

Що, прочетох го. И мисля, че си прав/а :o . Просто вече всеки си прави каквото знае, а учениците които искат да учат и знаят, никой не ги е*е. :dontknow:
Много съм доволен, че това ми е последна година и ще се разкрам от тая шитава гимназия (а уж се води "елитна"), па Университета ще го видим дали и той е така. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 4:24 pm 
Аватар

Репортажа и аз го гледах! Ами да неуки са учениците(някои от тях)

Останах много учудена като чух, че повечето мислят, че Втората Световна война се е водила между Русия и САЩ! :o И че не знаят къде се намира Андора!!!

Майка ми, обаче въобще не се очуди :pirate2: :roll:
Тя е учителка и преподава в училище пълно с цигани и всекидневно се среща с простотиятя! :evil: Част от днещната младеж са и циганите, а те са ужасно тъпи! :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 4:31 pm 
Аватар

pavlina_1990 написа:
Останах много учудена като чух, че повечето мислят, че Втората Световна война се е водила между Русия и САЩ! :o И че не знаят къде се намира Андора!!!

:oops: А къде се намира Андора? :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 4:33 pm 
Аватар

АААААААААААААААА :chair:
Тя е малка държава на границана между Испания и Франция! :rant:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 4:39 pm 
Аватар

pavlina_1990 написа:
100000% вярно даже ги бихме на футбол :lol: :lol: ама тва не е важно

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 4:43 pm 
Аватар

Wizarda написа:
pavlina_1990 написа:

А, сетих се. :oops: :lol:
10х :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 6:05 pm 
Аватар

Не само затъпяват, ама и мутират - за пример в мойта гимназия бяхме черни овце на училището и все пак последния нормално изглеждащ и държащ се випуск.
Да ми се ежи некъв кинта и двайсет на 10 водки и не знам още какво при условие, че като му набия един ще се разреве - тва не е нормално. :evil: Или да ми се фука колко са му високи оценките в сравнение с мойте преди години - ми то учителите прости си ставаха и си излизаха от часовете им в пристъп на отчаяние. :shock:

ПП Слава богу, че завърших! :P

To make it a place worth living in
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 6:17 pm 
Аватар

Нас ни изкарват прости по метода на индуктивните умозаключения - ако трябва да цитирам тетрадката по логика, "мисълта се движи от знания за единичното към знания за общото. Индуктивните умозаключения е винаги са истинни" или опростено казано - хванали двама прости на кръст и си вадят извода, че всички са такива.
Не си спомням кога беше през пролетта дойде някакво съобщение че се прави общодържавно проучване за нивото на образование. Обясняваха там нещо избирали ги с компютър жребий, ала-бала - е не знам какъв беше тоя жребий ама от нашия клас избраха 7 човека, петима от които си бяха в класацията ТопТъп на класа... :/
Пък то вече си има сума ти (мисля, че се пише разделно ^^*) други фактори, щеш ли лоша образователна система, щеш ли незаинтересован народ, какво ли не още.
Ениуей, надявам се университетите да са по-различни от гимназиите, тъй като (поне по мое мнение) в тая проклета гимназия само си губя времето да ми набиват в главата безполезни неща, които щ езапомня далеч по-лесно ако ги прочета като случаен факт в някоя книга :/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 6:23 pm 
Аватар

леле тва ме наведе на една случка колко деградирала е днешната малдеш барабар с учителките.
Един мои приятел дали е идавл и 5 пъти в годината на даскало и го пускаха в 12 клас. Аз виакм на даскалите "а бе да ви е*а мамата как теи ша го пуснете в 12 клас бе тои има около 700 отсъствия" А уж учим в Елинтия Икономически.Даваи да пускаме учениците в 12 клас шото не ни се остава на лято и не ни се ходи на работа да им правим изпитите.БА глупава работа ама ко да се праи

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 6:33 pm 

Aspirin4o написа:
Wizarda написа:
pavlina_1990 написа:

А, сетих се. :oops: :lol:
10х :oops:

А къде са Испания и Франция?! :angel:
Шегата на страна.... между Русия и САЩ?! :o :o :o

Иначе искам само да кажа че и даже в СМГ(Софийска математическа гимназия), която се води за едно от най-елитните в страната уж ги има тея дето идват на училище само за да обикалят стаите и да се забавляват... (то и аз съм до някъде така, ама съм 50/50 ^^ )
Ама пък има и страшно много умни хора....
Един мой приятел, информатик, ходи на някакво състезание по програмиране, мисля беше насочено главно към кандидат студентите, трябва да питам за точна информация, и спечели първо място. И ей така в 10-ти клас се сдоби със стипендия за някакъв френски университет xD .

Така де... докато има хора винаги ще има и умни, и тъпи... просто в момента акцента пада върху тъпите. Дано това се промени в скоро време. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 6:36 pm 
Аватар

дуде,нема цяр за т'ва,така че кво се стегаме.който ще да се учи,.нищо не би трябвало да пречи на никого,на когото му се учи.въпреки,че ги има и тези,дето имат потенцял,но по една или друга глупава причина не се развиват както трябва.
ШАНС

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 6:56 pm 
Аватар

Аз го наричам мързел (поне в моя случай) :D

To make it a place worth living in
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 8:09 pm 
Аватар

Какыв вие проблема с тыпите хора ;)
ако вие сте умни значи няма да имате проблем. ще взиматете парите на тыпите хора и ще си живеете по добре от тях и ще ви е кеф какво искате всички да са умни и да се мычат да ви прецакат.
Мырзела е двигалтеля на прогреса. не забравяите това моля ви се. преди да почнете да се оплаквате че сте умни и сте заобиколени от тыпи се замислете толкова ли е лошо :D. пример вие сте умни и работи като адвокат и се вызползвате от тыпите хора който са няма ли познанайя сыс закона и им е нуж тяхната помош. и т.н.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 9:37 pm 
Аватар

в училище не се учи знание, училището е да ни направи социални същества, да си намерим приятели и да ни запълни времето, че да не се занимаваме с друго
незнам дали това е първоначалният замисъл, вероятно не, НО това е точно каквото прави

който ви е казал че от даскало обогатяваш знанията си ви е излъгал
Айнщайн е имал 3 по математика

в повечето държави е така

а за глупоста на нащо поколение, и да е така и да не е, вие какво се опитвате да разрешите сега с този спор

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]