Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 1:13 pm 
Аватар

Бих искал да напиша нещо по тая тема, но не съм достатъчно компетентен, so....

SayanMk написа:
Твърде сдухващо е, ако погледнеш на нещата по този начин. Така е, ок; трябва човек да се позамисли от време на време - ок... е да ама main проблематорите няма да се замислят, а с такива "мерси, че заяви очевидното" мисли може само да стане кофти на хората, които се стараят да не влизат в горноописаният свят...

x2

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 12:37 am 
Аватар

Много мразя когато става така. Публикувах абсолютно същото нещо преди около полоивн година. Тогава аниме съфорумниците си доставиха да ме изядат с парцалите. Имаше страшно много негативни коментари, но аз ще си кажа това което и в под същия цитат, който пуснах в рамките на шест месеца плюс минус. Това е адски вярно и важи за всяко едно поколение. Прочитайте го от време на време, защото има смисъл и може да ви насочи в по-добра посока.

Профил  

Заглавие: Re: Парадоксът на нашето време ...
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 1:43 am 
Аватар

§amara написа:
Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост,

ние у перник високи сгради си немаме, от което би следвало, че
имаме висока тарпимост , а това савсем не е така...

§amara написа:
широки магистрали, но тесни възгледи.

ти на 2 ленти магистрала с 1 аварийно широка магистрала ли викаш ? :shock:

§amara написа:
Харчим повече

е кой има харчи, кой не'а ....

§amara написа:
,купуваме повече, но се радваме на по-малко

че тва лошо ли е ? :roll:

§amara написа:
Имаме по-големи къщи и по-малки семейства,

та нема сме като циганите я... 12 деца в 2 на 2 бумбак

§amara написа:
повече удобства, но по-малко време.

колко време имаш си зависи изцяло от тебе и тва кво учиш и кво
бачкаш след тва

§amara написа:
повече знания, но по-лоша преценка,

и преценката не зависи от знанията :lol:
преценяваш дадена ситуация по областта в която си компетентен

§amara написа:
имаме повече експерти, но и повече проблеми,

начина по който са сварзани експерти и проблеми не прави връзка

§amara написа:
повече медицина, но по-малко здраве.

я да питаме тия дето са измирали от чума на кво мнение са

§amara написа:
Пием твърде много, пушим твърде много,

че ко лошо има ??

§amara написа:
смеем се твърде малко, ядосваме се твърде лесно, мразим твърде често.

не и ако си некой дбил на който сичко му е през *******
<-------
§amara написа:
лягаме си твърде късно

секи си е господар на времето
§amara написа:
четем твърде малко

ми кат има нови начини за достап до знание зако??
§amara написа:

гледаме твърде много телевизия

някои пък теглят п*рн* от нета
§amara написа:
молим се твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си.

нормално човечествтото се очовечава...
§amara написа:
Говорим твърде много
so ??
§amara написа:
обичаме твърде рядко

бас даам че всеки един мъж е влюбен във всяка красива жена

§amara написа:
Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините.

Тука па си противоречи с тва за медицината и здравето
§amara написа:
Отидохме на луната и се върнахме,

Руснаците па казват че тия кадри са снимани в постинята (мисла че беше щото флагчето дето слагат американците се вее, а от каде то на луната атмосфера няма)
§amara написа:
но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед.

е да ама в 2 часа като сваршат цигарите напрао тичаш през тая сащтата улица и си лафиш с мацката от денонощния
§amara написа:
Покорихме космическите ширини

too much skyfi
§amara написа:
но не и душевните.

и нема и ги покриеме...
§amara написа:
Правим по-големи неща. но не и по-добри неща.

bigger = better: размера има значение :lol:
§amara написа:
Пречистихме въздуха, но замърсихме душата.

даве ба*и заводите ба*и чистия ваздух
знаете ли де отиват филтрираните газове в западните заводи?
вав ч варелчета... и тея варелчета се складират и заемат страшно много пространство и декари земя, и де ше ги тураме ?? на луната ?
тва в момента е проблем в германия и сащ... бтв
§amara написа:
Подчинихме атома, но не и предразсъдъците си.

баси подчинението.. да го разцепиш и да направи *бооом*
§amara написа:
Пишем по¬вече, но научаваме по-малко.
тука зима да се повтаря
§amara написа:
Планираме по¬вече, но постигаме по-малко. Научихме се да бързаме, но не и да чакаме.

естествено че ше планираме повече трее се изваршат колкото може повече действия каквито и да сате... и дали 1 баба дето копае 1 декар за 1 седмица постига повече от 1 трактор ? немисля...
+ тва пак си противоречи как ше постигнеш повече ако не барзаш?
§amara написа:
Правим нови компютри, които складират повече информация и бълват повече копия от когато и да било, но общуваме все по-малко.

еми така де нали тряа се постигат разни работи ? ми изработват се средства за тях...
иии що общуваме по малко ?? не се сабираме на седенки пред вратата сас саседките ? или имаш отворено нет пространство в което можеш да общуваш не само сас саседките ???
+ имаш фрс с които моеш излезнеш и да се размажеш по секо време от денонощието

§amara написа:
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, големите мъже и дребните души, лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи, по-красиви къщи и разбити домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, връзките за една нощ и наднорменото тегло и на хапчетата, които правят всичко - възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, в което има много на витрината, но малко в склада. Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете „изтриване".

Запомнете, отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги. Запомнете, кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.

Запомнете и казвайте „обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомнете и се дръжте за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас. Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите, и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.

тва ме марзи го коментирам

§amara написа:
Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

нем за мене живота се измерва с моментите в които си накарал някой друг да се чувства щастлив..

Еми чудно ми е що много хора се потдават на средства за масова манипулация и са решили че размислите на някойси по здухания му живот са велики и че има нещо смислено в тях, секи си е уникален, всеки гледа на живота по свой собствен начин и на никой не му трябва някой друг да го учи или да прави преценка за съществуването му.

Профил  

Заглавие: Re: Парадоксът на нашето време ...
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 9:12 am 
Аватар

trunksi написа:
Еми чудно ми е що много хора се потдават на средства за масова манипулация и са решили че размислите на някойси по здухания му живот са велики и че има нещо смислено в тях, секи си е уникален, всеки гледа на живота по свой собствен начин и на никой не му трябва някой друг да го учи или да прави преценка за съществуването му.

:clap:
мн ми хареса цялото, ама заключението беше наистина право в целта. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 10:42 am 
Аватар

да, всеки гледа на живота от своята си гледна .ка, но като се замислиш 90% от хората правят едни и същи грешки.

а на такива пишлемета, които си мислят, че знаят всичко винаги казвам да се заслушат малко в по-възрастните и преживели повече от тях хора, може пък и да научат нещо.

ПП - юзъри, чели "Парадоксът на нашето време" харесват също и "Ползвайте плажно масло" -обръщението на Кърт Вонегът към випуск '97

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 10:43 am 
Аватар

trunksi, не виждам нищо изобретателно и оригинално в поста ти. Просто разбиване един текст на части и коментирането им по един най-елементарен начин. За какво го правиш, като знаеш, че просто си е глупаво? Вместо да оцениш текста като цяло, без да правиш тъпи коментари, ти се държиш глупаво. Точно такива като теб оригиналничеха в последния път когато това послание бе пуснато. И ако не си обърнал внимание Джорд Гарлин не е българин. Съответно не е писал относно и специално за тази част от ада. И бтв ти "ъ" ползваш ли?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 12:02 pm 
Аватар

@dream_dragon - текста от първия пост е просто добра игра на думи. Имат символично значение, ама в никакъв случай не трябва да се превръщат в нечие верою, щото тоя човек ще се превърне в една наитина объркана личност :lol: Та трънкси има пълното право да се прави на ценичен кретен в оттегчено настроение, всеки изпада в такова състояние в един или друг момент, забележително по често пишейки си с предполагаеми 15 годишни форумджии :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 12:25 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Ayumi написа:
ПП - юзъри, чели "Парадоксът на нашето време" харесват също и "Ползвайте плажно масло" -обръщението на Кърт Вонегът към випуск '97

Чела си Кърт Вонегът :shock: :shock: :shock: искам да се срещна с теб :love:

/off

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 1:59 pm 
Аватар

dream_dragon написа:
trunksi, не виждам нищо изобретателно и оригинално в поста ти. Просто разбиване един текст на части и коментирането им по един най-елементарен начин.

Така тезата на пича ми е елементарна. Смешно е как някой вижда нещо постнато в нета и решава че тва е велико и колко е прав тоя който го е написал и че нещата стоят точно така. Ваобще мислите ли докато ги четете тия работи? Себеси ли виждате в тва нещо ? Коментарите са ми елементарни да, щото всяко изречение може да се опровергае по елементарен начин
dream_dragon написа:
И бтв ти "ъ" ползваш ли?

ъъъъъъъъ не

Последна промяна trunksi на Сря Юни 11, 2008 2:58 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 2:01 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
trunksi написа:
dream_dragon написа:
trunksi, не виждам нищо изобретателно и оригинално в поста ти. Просто разбиване един текст на части и коментирането им по един най-елементарен начин.

че мен тва ми беше целта

ако това ти е целта клониш към безмозъчен флууд,както забелязвам
и ще те помоля да го намалиш най-учтиво ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 4:35 pm 
Аватар

dream_dragon написа:
trunksi, не виждам нищо изобретателно и оригинално в поста ти. Просто разбиване един текст на части и коментирането им по един най-елементарен начин. За какво го правиш, като знаеш, че просто си е глупаво? Вместо да оцениш текста като цяло, без да правиш тъпи коментари, ти се държиш глупаво. Точно такива като теб оригиналничеха в последния път когато това послание бе пуснато. И ако не си обърнал внимание Джорд Гарлин не е българин. Съответно не е писал относно и специално за тази част от ада. И бтв ти "ъ" ползваш ли?

нз dream dragon аз като четох текста ми се стори доста приличен но на повечето места мислех като Trunks ( нз що така :lol: ). И как да го коментир човек който живее в България??!? А тва че пича дет е писал текста живее в една нормална държава и говори за нещата там е друг въпрос на който и ти май не си се замислил а ?!

И на кой му пука кой му е съсед ако не става за секс ?!

ПП : Трънкс гази :P

Като цяло текста ми харесва има доста точни работи за пороците които са еднакви за всички странни. Но има и работи които някак си са направо глупави, но какво да се прави можеби всяка статия е така.

Цитат:
@dream_dragon - текста от първия пост е просто добра игра на думи. Имат символично значение, ама в никакъв случай не трябва да се превръщат в нечие верою, щото тоя човек ще се превърне в една наитина объркана личност Laughing Та трънкси има пълното право да се прави на ценичен кретен в оттегчено настроение, всеки изпада в такова състояние в един или друг момент, забележително по често пишейки си с предполагаеми 15 годишни форумджии Mr. Green

съгласен съм :D да ама Трункс е 20 годишен и не се прави на циничен кретен - просто е такъв :lol: просто така мисли нещата :D и на мен ми се случва доста често да мисля така да не кажа винаги :lol: :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]