Дата и час: Пон Фев 24, 2025 1:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 10 [ 146 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Какво мисля за генно модифицираните организми
МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 10:40 pm 

По хубава храна от чистата и натурална няма.
За мен ГМО-то е по-скоро дегрес от колкото прогрес,но
за пари хората са готови на всичко,добре,че в България
ги забраниха да се отглеждат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 12:00 am 

ГМО е трибуквено съкращение на поредната порция родно лицемерие...
...догади ми се от безработните еколози и истеричните скучаещи майки, дето ни надуха главата с ГМО протести.
При положение, че ядем безвкусен зарзават от Гърция и Турция, внасяме 20 годишно месо, токсични китайски фъстъци, др. ядки рекламирано като българки, но всъщност отново са внос...откъде-накъде ще излизаш на площадите, че да правиш още повече задръствания в тая София?

Понеже всичко ни е втасло от 5 контролни органи по храните сме изяли толкова боклуци, колкото и 50 тона ГМО няма да ни увредят. Но точно с тях ни започна цялата оправия, ОМГ!!!

Единственото читаво нещо излезе от устата на някаква продухана еколожка - "Пазете този член като очите си!"

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 3:13 pm 
Аватар

може в бг да са забранени
но в други страни са разрешени има гемео царевица в мексико и гмо памук в индия
както и гмо соя в америките
които нищо чудно да изместят нормалните реколти
и да се разпространят и в българия :confused:

МнениеПубликувано на: Сря Юни 30, 2010 11:10 pm 

Само дето не четеш. Имено тия страни дето изреди в момента реват от ГМО. Щот им унищожава почвата, а за да засееш повторно ГМО тр плащаш на големи фирми, като Монсанто, например, които са купили по-малки фирми като: Данон, KFC, Мc Donalds и т.н.

Второ, както казах ГМО е неистествен. И вместо да ръсите супер тъпите егоистични коментари от рода на. Мене ко ма е*е, само ми надувате главата, можехте да изгледате филмите дето ви препоръчах, които разказват за ГМО, как се получава, защо монсанто има толкос дела, за същите тия мексиканци,индийци и дори американски фермери, за някои много странни съвпадения, как хора от Монсанто заемат високи постове в Американското управление и т.н.
За безвкусните домати, колко пъти да ви кажа, че не е от ГМО-то, а от изкуственото зреене

зелен домат + етилен ===> зрял домат (не се разваля дълго време).

МнениеПубликувано на: Чет Юли 08, 2010 9:03 pm 
Аватар

Това с доматите и етена за първи път го чувам :o

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 08, 2010 9:08 pm 

еми какво да мисля ,някой се мъчи да изкара повече пари , за сметка здравето на хората.

МнениеПубликувано на: Чет Юли 08, 2010 10:52 pm 

Човек това го пише и в учебниците по химия с картинка някви банани и бутилка етилен...
Иначе, ГМО не е никво лицемерие, това е реалност. ГМО е нещо, с което се опитват да направят пари за сметка на здравето на човека. То не бяха оцветители, подсладители, някви внесени 100 годишни вмирисани меса. Какво се изненадвате?
Ама, след като няма хора, на които да им пука (или са супер малко), как очаквате да НЕ ядете ГМО и сякакви боклуци?

МнениеПубликувано на: Нед Юли 18, 2010 11:18 pm 

kalata23 написа:
Човек това го пише и в учебниците по химия с картинка някви банани и бутилка етилен...
Иначе, ГМО не е никво лицемерие, това е реалност. ГМО е нещо, с което се опитват да направят пари за сметка на здравето на човека. То не бяха оцветители, подсладители, някви внесени 100 годишни вмирисани меса. Какво се изненадвате?
Ама, след като няма хора, на които да им пука (или са супер малко), как очаквате да НЕ ядете ГМО и сякакви боклуци?

Напълно съм съгласен :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 11:23 am 
Аватар

100 годишните вмирисани меса не са ГМО, а просто 100 годишни вмирисани меса.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 7:53 pm 
Аватар

Чл.2. (1) Този закон се прилага за ГМО, получени чрез следните техники и методи на генетична модификация:
1. рекомбинантна ДНК технология, която включва формиране на нови комбинации от генетичен материал чрез вкарването на нуклеинови молекули, произведени извън организма, във вируси, бактериални плазмиди или други векторни системи и включването им в организма-гостоприемник, в който те не се срещат естествено, но в който са способни да се размножават;
2. техники, при които има директно включване в организма на наследствен генетичен материал, създаден извън организма, в т.ч. микроинжектиране, макроинжектиране и микроинкапсулиране;
3. клетъчно сливане или хибридизационни техники, при които живите клетки с нови комбинации от наследствен генетичен материал са създадени чрез сливане на две или повече клетки по методи, които не се срещат естествено.

http://dv.parliament.bg/DVWeb/searchDV.faces

Go and read some law shitz - химията в заразавата също не се брои.

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 9:50 pm 
Аватар

Фактите са безполезни в споровете за някои хора, защото са против тезите им. Затуй честичко си служат с logical fallacies. В случая: Irrelevant appeals attempt to sway the listener with information that, though persuasive, is irrelevant to the matter at hand.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 10 [ 146 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]