Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 16 [ 238 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Музика -> характер
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 10:30 pm 
Аватар

В темата за подаръка възникна спор,тъй че да пробваме с тая тема,пък ако не върви триенето е лесно :P

Според мен може отчасти да се съди за характера на човека по това,каква музика слуша.От лични наблюдения мога да кажа,че чалгарките/чалгарите са доста...отвеяни.Няма да давам повече примери,да не обидя някого.
Доста хора се обличат според стила на любимата си музика.Винаги ще различите чалгарка от метълка ;)
След като музиката е част от ежедневието ни,тя следва да отговаря на характера ни.Аз слушам пънк-рок главно.Музиката е динамична,така да се каже,и мисля че самият аз съм такъв.Непрекъснато се майтапя,върша простотии.Като не съм на кеф не слушам тая музика,даже нищо не слушам.

Айде,ви сте :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 10:37 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

мИИИИИ... всяко нещо, което правим/слушаме/почитаме/зачитаме е отражение на волята/характера ни или даден комплекс/нарушение възникнало в изграждането на личността ни... Та- да, така е.

Аз слушам предимно японско и српско :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 10:41 pm 
Аватар

Аз самата съм метълка, а най - добрата ми приятелка е чалгарка. Наистина няма по - свестен и готин човек от нея, така че правилото, че чалгарите са, както се изрази, отвеяни, си има и изключения ^^
Аз се определям като може би срамежлив идиот, който показва себе си след 2-3 бирички ;) Обичам да се смея, но това, че правиш простотии, не означава, че и друг не го прави.
Да, музиката е манталитет за повечето хора, но е много тъпо да се съди за хората само по това. Вярвам, че на всички ни се е случвало някой да каже "Ей, скивай го тоя, гле'й го к'ъв смотан метъл е! Хаха!" или "Тая па! Сложила късата пола, върти кючека и си мисли, че някой сутеньор ще я 'земе!" Тъпо е, защото не можеш да кажеш какъв е един човек само заради стила музика, който предпочита. Човек трябва да се опознае. Тогава щеше да е доста по - лесно, нали?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 10:43 pm 
Аватар

SayanMk написа:
мИИИИИ... всяко нещо, което правим/слушаме/почитаме/зачитаме е отражение на волята/характера ни или даден комплекс/нарушение възникнало в изграждането на личността ни... Та- да, така е.

Аз слушам предимно японско и српско :D

ми значи както бях споделила в темата''подарък за един метъл или не6то такова"казвам и сега че музиката в повечето случай определя човека значително особенно във външния вид.(както каза Sayan по-горе съм напълно съгласна.Това може да прозвучи тъпо,но примерно колко хора познавате(които карат snowboard примерно)слушат чалга?Има някой обаче те карат предимно за да се гъзарят(каквото и да карат)иначе това което ти е на душата(а именно музиката)показва твоя характер до известна степен. :)

Профил  

Заглавие: Re: Музика -> характер
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 10:45 pm 
Аватар

Crap написа:
От лични наблюдения мога да кажа,че чалгарките/чалгарите са доста...отвеяни. :P

Да ти кажа това въобще не е така.Всички чалгари които познавам ваобще не са отвеяни,напротив металите са много по отвеяни,а чалгарите говорят много и особено като стане вапрос за чалга откачат ако има кажеш че е тъпа музика.Аз слушам главно метал,пънк и дансе,и сам по скоро отвеян :roll:.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 10:49 pm 
Аватар

добре бе как се определя тогава човек, който слуша:
българска народна музика, естрадна музика, класическа, пънко, поп, рок и хард рок, ска, метъл (уточняване - Фолк Метъл, Пауър, Хеви, Хардкор, Ню, но без Gothic, Doom, Progressive), Country & Bluegrass, Latino (Salsa, Bachata, Merengue etc.), ирландска музика, реге и тн и тн и тн :), гръцко, српско(ако Горан Брегович е сръбско де) и тн и тн, много музика от саундтракове

ам къф човек е тоя дето я слуша тази музика? (ако кажете изрут ще го приема като комплимент)

edit: пропуснах денс, техно, транс .... бе сичко слушам без моментите в които чалгаджийките правят типично ориенталски извивки на гласа ... толкова да ми е неприятно твааааааааа :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 10:53 pm 
Аватар

ами то по принцип е отчасти вярно. Слушам Доом метал и от време на време ме налягат едни мрачни мисли и започвам да пиша и поезия тогава.

Профил  

Заглавие: Re: Музика -> характер
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 10:58 pm 
Аватар

The Crow написа:
...така че правилото, че чалгарите са, както се изрази, отвеяни, си има и изключения ^^

ShAsH написа:
Crap написа:
От лични наблюдения мога да кажа,че чалгарките/чалгарите са доста...отвеяни. :P

Да ти кажа това въобще не е така.Всички чалгари които познавам ваобще не са отвеяни,напротив металите са много по отвеяни,а чалгарите говорят много и особено като стане вапрос за чалга откачат ако има кажеш че е тъпа музика.

Ма не съм казвал,че е правило,нито че така мисля :wink: Просто хората,които познавам и които слушат чалга са такива.Един в моя клас,който е художник и кара скейт слуша рап и сам си призна,че преди е слушал метъл :wink:
Аз в 7ми клас слушах метъл + малко техно :lol: Сега не слушам само пънк-рок,ма то преобладава.Слушам рап,слушам Rammstein,кефа се много и на някои гръцки парчета ;)И смятам,че всичко това си отговаря на част от характера ми и хобитата ми.Да речем рап :arrow: баскет :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 10:58 pm 
Аватар

Еми има си изключения макар че не познавам човек който да слуша всички стилове който изброй.Макар че има хора който се кефят на определени песни то различни стилове(което това също до известна степен им влияе).Но не можеш да ме убедиш че човек може да слуша всички стилове(моето понятия да слушаш стил се свежда да се кефи6 поне на 5-8 групи/певци от този определен стил

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 11:04 pm 
Аватар

Ми естествено че влияе,аз лично пък си съдя за повечето хора по музиката(колкото и глупаво и наивно да звучи),няма да коментирам чалгарите щ'от много хора ще ми налетят :roll: ,ма иначе металите наистина са си отвеяни щ'от в повечето случай витаят някъде и не им пъка за нешо.Иначе пък така наречените "рапъри" се са най-големите "гъзари" и най-скачат на бой(ше ме извинявате ма за мен металите са си и най-кротки)ма нека не дааме оценки точно в тая тема,че ша стане маса оффтопик,така че,да влияе ма не до чак толкова голяма степен,аз последно време кът слушам дет метал още никой не съм заколил(ако се влияа от текстовете де)
Цитат:
Remember kids don't lisen shity metal :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 11:09 pm 
Аватар

vilio просто има изключения както каза :D
ама не ми се изброява, че отнема много време :P
за съжаление не съм много запознат с разните там техно, транс, хаус и тн но като са ми пускали съм слушал :)
не знам има ли друг такъв човек каквото му пуснат все да го кефи :D
и Ой са ми забавни, и сичко ми е интересно и приятно и забавно - обичам да откривам нови стилове музика, които са ми били непознати до скоро :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 11:14 pm 
Аватар

Хехе разбира се :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 11:18 pm 
Аватар

Felagund написа:
не знам има ли друг такъв човек каквото му пуснат все да го кефи :D

има бате --> АЗ :D кефя се на сичко само чалга избягвам ама ако е готино парчето ще го слушам :)

а по темата --> на мен ми влияе минимално музиката.. може би защтото не слушам само един тип музика :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 11:36 pm 
Аватар

Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
Аз слушам главно Хип-Хоп, R&B, Soul и Freestyle 8)
Но послушвам Метал, Техно, ДнБ... зависи как се чувствам

За характера незнам, хората които ме познават могат да кажат какъв съм, мразя да си правя самооценки :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 11:43 pm 
Аватар

Слушам всякаква музика => нямам характер :(

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 16 [ 238 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]