|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Говорите ли за себе си без да Ви питат? Публикувано на: Съб Сеп 22, 2012 11:24 pm |
|
Samurai-Mandrake |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 23, 2012 8:13 pm Мнения: 71 Местоположение: Deep Inside of Me
|
Преди известно време се чудих моят отговор на въпросният въпрос какъв би бил. И той е НЕ! Не ме разбирайте погрешно, аз не чакам специална покана или по-точно не разбирам зададеният въпрос по този начин. Просто за мен да ме питат значи наистина някой да се интересува от нещо за мен и ако не ме попита, значи не го интересувам наистина и няма смисъл да му се натрапвам по някакъв начин и да го обременявам с някакви неща за себе си. Естествено този начин на комуникация е доста ... срамежлив и доста ограничен, понеже много хора изпитват неудобство да попитат определени въпроси, а други си мислят, че трябва да общуваш с тях както те с теб и да се опитват да те засипват със всякаква полезна и безполезна информация за себе си, докато ти мълчиш като полов орган и се чудиш как да се изкажеш и дали на някой му пука за мнението ти. Естествено има всякакви хора и искам да видя и вашите мнения. Ако ви се обяснява бихте могли да се опитате да се обосновете как разбирате вие отговора си. Всеки си има някакво обяснение за себе си или някакъв поглед, някаква собствена философия или мироглед.
_________________ ... & the road becomes my bride ... & the pain becomes my life ... & the loneliness broke the signet ... & the Mandrake goes insane ... & leave me alone full of pain ... & I'm diving in a rain ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Говорите ли за себе си без да Ви питат? Публикувано на: Пон Сеп 24, 2012 9:02 pm |
|
tracK |
|
|
|
Зависи от много фактори . За какво сме се събрали, за него или за мен е темата на срещата, дали е интервю за работа, дали съм в настроение да говоря . Като видя, че индивида умира от желание да изкаже всичко, което успее съм склонен да си мълча и да гледам сеири . Имал съм случай в, които си мисля за работата, но му кимам с разбиране . Не винаги на човек му се говори, а особено за него си . П.П: Отговор в анкета не съм дал защото е прекалено неизчерпателна от към отговори .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Говорите ли за себе си без да Ви питат? Публикувано на: Съб Сеп 29, 2012 2:51 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Samurai-Mandrake написа: Мисля, че това е малко сложна тема. Нищо сложно няма. Въпрос на избор е. А нещото, което я прави безсмислена е факта, че човек се променя адски динамично. Може 20 години да не си обелвал и дума но при появата на подходящия човек думите могат да рукнат като водата от сринат язовир За протокола маркирах "Зависи за какво", но смятам че Вего е прав за петия вариант
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Говорите ли за себе си без да Ви питат? Публикувано на: Нед Сеп 30, 2012 1:58 am |
|
Samurai-Mandrake |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 23, 2012 8:13 pm Мнения: 71 Местоположение: Deep Inside of Me
|
^ До някъде съм съгласен с горното мнение. Но понякога това, за което говориш може да засяга и други хора директно, което превръща разговора в съвсем различен аспект. Може би е трябвало да формулирам по-добре въпроса и той би трябвало да бъде нещо такова, говорите ли за разбиранията, мирогледа и въжделенията си пред другите или дори може би религията, която изповядвате или някаква философия за живота. Последвано от допълнение като части от характера, които имате (които сами сте опознали), навици, интереси, хобита. Да оставим отношенията с други хора на страна. Там монетата винаги има две страни. Говоря за неща, които не са повлияни от други хора до такава степен, в смисъл може идеята да ти е хрумнала от някой друг да те е запознал с нещо, но ако то не ти е по сърце никога няма да стане съществена част от живота ти. Надявам се да съм станал по-разбираем с този пост, в тази тема.
_________________ ... & the road becomes my bride ... & the pain becomes my life ... & the loneliness broke the signet ... & the Mandrake goes insane ... & leave me alone full of pain ... & I'm diving in a rain ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Говорите ли за себе си без да Ви питат? Публикувано на: Сря Окт 03, 2012 12:38 pm |
|
Funkedelica |
|
|
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 3:31 pm Мнения: 272 Местоположение: Dalaran
|
Зависи с кого говоря и да понякога говоря за себе си без да са ме питали.Но да си признаем всеки го прави,така че който мисли обратното се заблуждава xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Говорите ли за себе си без да Ви питат? Публикувано на: Сря Окт 10, 2012 10:07 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Да, особено ако събеседникът ми мълчи като дълбоководна риба, не ми остава нищо друго, освен да започна да го убеждавам, че няма да извадя тъпа вилица от робата си и да му изкарам вътрешностите с нея В останалите случаи просто давам пример със себе си. като да речем Събеседник: "А ти ако знаеш оня ден какво стана в one piece... и един от shichibukai-те..." Аз: "Хммм, яко. Ама аз не гледам one piece. Но много се кефя на едно друго аниме, naturo и там един..."
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Говорите ли за себе си без да Ви питат? Публикувано на: Нед Ное 11, 2012 12:43 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Аз говоря за себе си. Обожавам да се излагам, ако са останали некви хора от анимес, които познавам, те го знаят.
Един приятел ми вика, че съм цар на неловките моменти, но това си има предимства, тъй като когато се изложиш достатъчно пред някой, той може достатъчно да се успокои, че не може да се изложи повече от теб...
В следствие той споделя неща с теб, които не би споделил иначе. Другият вариант е да ти се подиграе. Но и в двата случая съм доволен, че съм си спестил време и съм открил почти веднага що за човек е този, с когото си говоря. Пък и подигравките не винаги са злобни, което е още по-яко.
Общо взето ако в една стая има 10 момчета и 1 момиче, аз ще я хвана за задника и тя ще ми бие шамар (всъщност никоя вече не бие шамар, под нивото им е, просто ще ми се присмее и ще ми каже ' Много ли си готин, а? '). Така хем ще наруша неловкото мълчание, хем ще дам повече увереност на хората около мене. И това е просто пример, така съм в почти всяко отношение.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|