AnimeS-bg.com
http://forum.animes-bg.com/

Манга на английски на българският пазар
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=47&t=75605
Страница 1 от 1

Автор:  CaBa [ Нед Авг 26, 2018 9:55 pm ]
Заглавие:  Манга на английски на българският пазар

Здравейте,

както знаем на пазара в България няма особено много преведени манги на български език. Затова остава алтернативата да са на английски, но и в него случай на повечето места може да се намерят предимно само най-популярните заглавия. Последно време бях забелязал, че Книгомания бяха започнали да внасят и манга (освен комикси) и сега са внесли още манга и изглежда и занапред имат желание да внасят, стига да има интерес. Помолиха ме да направим малко реклама, такаче няма лошо. Цените са доста прилични (особено ако ги сравня с манги които се продават на други места). Ако искате заглавия които не предлагат, то може да се свържете с тях и биха могли да Ви ги внесат и тях.

Цените и всички манги могат да бъдат разгледани и поръчани от тук: https://knigomania.bg/komiksi.html (за жалост мангата не е отделна категория и е смесена с американските комикси)

Малко снимки на манги с които разполагат:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Автор:  Freez3. [ Пон Авг 27, 2018 12:33 am ]
Заглавие:  Re: Манга на английски на българският пазар

Брей, т'ва е добро откритие, няма да чакам по 2 седмици доставка вече

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/