Едновременно най-лесната и най-трудната категория
.
The Gamer-забавлява вярно, но дотам. Освен това пародиите бързо се изчерпват особено ако ги продължат повечко. Като че ли последните няколко чапа дадоха заявка за нещо повече, но поне за мен не е достатъчно.
City of Dead Sorcerer-беше обещаващ криминален трилър, но много го проточиха. Тръпката, а и мистерията просто изчезнаха последната година.
Ability - все още има шанс да се получи, но при условие, че не излиза едновременно с другото заглавие на авторите. В този случай сравнението е неизбежно и определено не е в негова полза.
Flow- върви добре, но съм съгласна с faye, че има опасност да изчезне-историята нещо зацикли...май.
Black Haze - въпреки началото в стил Пауър Рейнджърс(цветовото решение
) набра скорост и се очертава като бъдещ фаворит. Това разбира се само ако започне да излиза по често, че с тия два пъти месечно...
DICE - все още набира скорост. Иначе е добро и в повечето случаи задава повече въпроси отколкото отговори, но нещо ми липсва.
Soul Cartel - изненадващо добро. Въпреки тематиката, автора поне засега не е забил тотално в теологията, която си е блато откъдето и да я погледнеш и обикновено повлича иначе обещаващи заглавия. Заради Фауст обаче няма да гласувам за него - прекалено е съвършен, едва ли не аватар на Бог, а това дразни дори ако не си вярващ като мен.
Over Steam - категорично гласувам за това. И главните и поддържащите персонажи са развити прекрасно, всички те са просто хора . Все едно са сумирали всичко от Дикенс в уебкомик