Времето почти свърши.
Тук ще гласувам за Montage, въпреки, че смятам за по-заслужили Ото или Кингдом. Но пък резултата няма как да се обърне за оставащото време(а пробвайте се да ме оборите - ще бъде интересно
), тъй че просто ще отдам почит на нещо което смятат че си заслужава.
Категорията като цяло е с доста добри заглавия. Сега само малко ще поплюя по Terra Formers, че ако не е за арта няма за какво да се хвана за и пишаположителна оценка. Без да се обиждат феновете, ама за какво чакате туй аниме по нея? То освен за летящите крайници не си заслужава, а всички знаем че те в аниме не са това, което очакваме -.-
Tokyo Ghoul - МЕкси..., тъй де гуул сапунката. Приятно заглавие и малко по-особен, но много приятел арт.
Shimauma - прекалено е брутално :/
Ran to Haiiro no Sekai - Много приятно и свежо. Симпатични герои и малко много шашъв свят
Otoyomegatari - винаги успява да ми задържи вниманието(на последък ми е трудно). Адски красиво, интересно, симпатично и някак си близко и дори реалистично!
Montage - сполучлива мистерия с приключенски привкус. Доста приятно четиво.
Kingdom - реалния победител в категорията. Бруталисти с лопати да ги ринеш. Естествено понякога прекалява в някой елементи, но като цяло е доста зарибяваща история.
Gate - след определен момент интереса ми спадна, но въпреки това поддържам мнението за едно добро заглавие с разнообразни герои(остава и да не са с цирка дето правят
)
Black Joke - Това е толкова зализано колкото е Джеймс Бонд и се взима толкова на сериозно, колкото шансовете за оцеляване на врабче пред гладна котка. Забавно е, но за мен лично не успя да ме надъха кой знае колко