Doubutsu no Kuni почна доста странно и самата тематика и герои не са нещо с което съм свикнала. Още от самото начало си имаше чар, но чак около 20-25 глава ми се формира като уникално заглавие, което няма как да подмина. Подкрепа за него, че като виждам резултата до тук има нужда от малко повече любов
Rakshasa Street - бих го окачествила като нормален шонен - супер сили, бой, чудовища... нормалното. Интересното е, че някак си се измъква от стериотипа и успява да ми бъде адски интересно. Има някакви наченки на интрига и като цяло се развива в правилната посока.
Horimiya - някой се е объркал! Това си е чисто шожо и то от добрите. Адски красив арт, интересни герои и слайд ъф лайф. Щях да гласувам за него или Rakshasa Street, но като така и така няма шанс, по-добре е да помогна на 2рото място.
Apocalypse no Toride, Arachnid, Crimezone - групата на безумните, до някъде забавни заглавия. От страна на история са като швейцарско сирене -.- Единствената причина, че AnT ми допада е, че фуджиоши въображението ми работи на 120% с толкова много бишита
Arachnid - юри тииз, малко битки и... чакай малко повече не се сещам какво да добавя в негова защита >> Crimezone - е, тук ако се изключат очевидните грешки на природата: героя, който е обичан от всички момичета(е, сега, че половината от тях искат да го използват за сперма банка в плана си да унищожат човечеството... подробности), героинята е едно от малкото неща, които реално се понасят в заглавието, ечи и gore с кофи, организации, чудовища... Съвсем малко по-добре е от Akane ga Kill... ама много много малко :/