|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~Манга флеймZ~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 22, 2008 10:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1727_1320056055.jpg) |
Recca |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Вдъхновена от темата аниме флейм. >0< Таа~, както и в аниме варианта, тук ще можете да храните манги, които са толкова зле, че не си заслужава да направите цяла нова тема за тях, само, за да ги наплюете или пък да берете ядове с фенове във вече съществуваща такава. НяматИ право да защитавате любимите си манги, както и без твърде фанатични постове. ;o И тъй -> Silvery Crow - няква комбинация от драконови топки, наруто и рейв. (RAVE) Естествено, като се съберат няколко тъпи истории, става нищо друго освен още по-тъпа история. Като започнем от главния герой, който е мега тъп и е единствено добър в това да яде промишлени количества къри >.< , лошите които също са супер утрепляци, много некъдърни моменти, дупки навсякъде (но да кажем, че може да се обясни с мега идиотията на гл. герой) >.~. Само напук ще я завърша да видя дали може да стане малко по-зле.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Манга флеймZ~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 23, 2008 12:19 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Recca, алелуя просто.
Намерих място, където да си изсипя цялата омраза към абсолютно боклучивата за мен Psyren.Не си спомням някога да е имало манга, която толкова много да ме е дразнила. Глупави герои, глупава история, ужасен е начина, по който се развива дейстивието, адски глупави герои и арт, който ме дразни. Не знам защо, но просто всеки път като чета глава и се чудя аз мазохист ли съм, че продължавам?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Манга флеймZ~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 08, 2009 11:52 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Spokesman Of Madness написа: Горе долу същото,сейнин не излизал от сумати време или нещо друго свястно,но новите лайна ни заливат ежедневно
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Манга флеймZ~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 4:40 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
To love ru напоследък беше наква кофти смес между зле направена гаг манга и фен сървис обаче по-тъп край от тоя нямаше как да се измисли.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Манга флеймZ~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 7:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=123_1281270313.jpg) |
kidamy |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Spokesman Of Madness написа: Дам прав си двете ми най-любими манги са такива. Но например за Убел Блат нещо циците и всичко ми идва в повече. Смисъл то не че ми пречи ама някфо малко тип абре трябва се види,че е сеинин ЦИЦИ секс
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|