Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Мангата като начин на живот
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 5:48 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мангата като начин на живот, по-точно .. на Вашият живот!
Вие сте манга фенове, демек четете манга. Как минава денят ви? Колко време отделяте за манга ежедневно? На какъв приоритет е мангата в живота ви? Как я вмествате в това си ежедневие/живот? И подобни, може доста да се каже мисля ^^?

Например, при мен мангата заема място над анимето, тъй като е по-бързо четима във всички случаи, действието и историята са по-оригинални и неопипани. Ако съм се зарибил с доста пленяващо заглавие, дори може да вземе приоритет и над храненето :-0 За манга отделям доста малко време, тъй като не съм чак толкова четящ, повече онгоинг заглавия от Джъмп, които изчитам веднъж седмично и с това приключвам. Но съм склонен да си опропастявам по цял ден за едно заглавие, стига да има достатъчно от него. Въпреки, че след това сънувам кошмари ~_~ Което пък на свой ред значи, че и на подсъзнателно ниво мангата взима приоритет над сънищата :Р
От друга страна ми се е случвало някое много зарибяващо заглавие нарочно да го забавям или ограничавам в ежедневни дози по час-два максимум, за да имам за по-дълго, защото просто усещам как искам да съм по- съпричастен и по- навътре в историята ^^ Такова заглавие бе TRC например...

Темата може да се разгърдне до ежедневният ви живот. Ето примерно на мен доста често взе да ми се налага да чета манга онлайн я от училище я от работа, тъй като не остава време. Но с това пък ако някой мине и реши да се разкрие, се залавят феновете :Р Аз лично не бих се разкрил де ^^" Въпреки, че ми се е случвало да минават покрай мен с "А!! Манга ли четеш!" ... което ме стряска <o<

и т.н. ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 10:57 pm 
Аватар
in need of a hero

Охохохо, аз отгкога си казвам, че съм преди всичко МАНГА фен :lol: !

Колко време отделям... Ами зависи дали съм попаднала не нещо добро. Например Battle Royale и Homunculus (за тях се сещам сега) като ги почнах и да исках (не че исках де...) не можех да ги оставя и една безсънна вечер мина с ококорени пед монитора очи. Зарибявката е жестоко нещо :lol: !

Колко често чета манга - всеки ден! На ден без един дори долнопробен шоуджо оne-shоt не минавам. Просто не мога. Влязло ми е страшно навътре в системата наречена начин на живот.
Естествено като съм без компютър преживявам без проблеми де, но ако съм на компа, няма вариант да не погледна нещо. Дори от запасите в някоя от папките ми, които съм чела вече милион пъти.

Общо взето това е за мен и мангата

:roll:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 12:08 am 
Аватар

И аз сякаш предпочитам мангата пред анимето... по принцип обичам по-жестоки манги, първите неща които ми идват наум като стане дума за манга се сещам Berserk, Blade of the Immortal, Vagabond, такива ми ти които като се направят на аниме и естествено процента на насилие, жестокости и черва се намалява... което ме дразни ~_~

Манга обикновено чета всеки следобед, вече ми е направо навик... понякога седя и гълтам и гълтам и гълтам и като вдигна глава може да се окаже че е 2-3 през нощта и нито съм чула ни видяла какво и що е станало... В даскало не обичам да чета тъй като компютрите ни са по-бавни и от правец и трудно зареждат да да се зареди една страничка трае цяла вечност... xD

Покрай манагта съвсем забравих какво е да се спи спокойно, просто от толкова мн емоции от четенето и мисли и размисли над новите работи само се въртя в леголто и мисля... Иначе съм имала само един случай да се поуплаша, така да се каже, от манга и то е като четох Book Club... беше си... вълнуващо наистина
:lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 10:52 am 
Аватар

Manga Fan .... Berserk manga Fan ........
BERSERK > The meaning of life

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]