|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 3:24 pm |
|
faranar |
|
|
|
vol 30-40 минути
чета по 5-6 вол-а на ден
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 6:43 pm |
|
faye |
|
|
|
В зависимост колко е интересно
Ако заглавието ме кефи 40-50 мин тома, ако не - за 20 минути между редовете и най често не се стига до 2ри том.
Някъде имаше нещо че средното за японските отаковци било 40 -45 мин
За чаптър от 16 страници - 5 минути Май за пример са дадени тези на хънтъра Най често за главите на мен ми попадат около 40 страници.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 7:55 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Ми да, то и от жанра зависи... Чаптър шоуджо го чете десет минути, или пък сейнен, на чиито арт се кефя, но шоуненчетата ги изпивам за 3 минути понякога, освен ако няма и еччи.
Танкобон-а отива към половин час при шоунените, когато четох наруто ги минавах за 20 минути, при нормална манга - 40.
Когато обаче чета цяла манга, особено като знам, че е свършена, става много бързо---....
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 12:00 am |
|
dop3 |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 08, 2007 11:36 am Мнения: 275 Местоположение: Евангелион
|
хммм нообз гантц мангата (250 чаптъра ,21 волюма ) я взех точно за два дена при условие че бях и на даскало верно не учих за даскало но все пка са си 7-8 часа по-малко имаше и малко странични ефекти като парене в очите безсъние превъзбуденост болки при мигване ( тфа ми е любимото имах чуството че имам шкурки вместо клепачи) но все пак сам горд със себе си
_________________ "Никога не подценявай човека, който прави крачка назад, защото може и да се засилва..."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 1:32 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
30 мин..някьде чап. като 5 мин още ако в чаптера са вкарани някой неща които трябва да си разясниш..
а 1 Вол някаде кьм 60 мин..
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 9:27 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Чета бързичко чаптърите защото, ако е на лесен английски - чета бързичко, а ако е на труден ... така и така не го разбирам и си цъкам по картинките да се ориентирам за какво иде реч . Само че правя големи паузи между волюмите , дори между някой чаптъри. Примерно Берсерк дето ми е супер любимата манга и на която съм ужасно голям фен, я четох месеци Тоест чаптъра бързо го изяждам, но след това правя пауза от няколко дена, или изям два волюма и после един месец не го пипна ... такъв ми е стила на четене. После се връщам на любими моменти от историята и пак ги чета. После пак и така ... докато не науча наизуст де що ме кефи по историята
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|