|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 10:57 pm |
|
tehpwnerer |
|
|
|
Ем едно от най-добрите е оръжията на Гантц Там с един удар ти пръсват цялото тяло
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 11:13 pm |
|
nem13 |
|
|
|
От Мануа е, но все пак - Паса мечът, Chronicles of The Cursed Sword. Мечът е жесток, сменя си дизайна, изсмука кръв от всички чародеи, и от Хиациа, и духът в него е много готин! И с него се призовават Огъня на Ада, който докарва най-високата температура във вселената май... Абе, меч като слънце!:V.
Друг въпрос, че в момента (СПОЙЛЕР)Рей Ян може и с клечки за ядене да се бие, с мощта на Бан Го ще отвее всичко.
Други готини мечове от същата мануа, като концепция, са воалните мечове на sword sage-овете.
Иначе, на Гатс меча му е готин, въпреки че не си падам по огромни мечове много, на Ониме Киу също.
Друг меч, който искам да видя в манга, но да го видя хубаво, а не просто споменат нейде си, е Кусанаги но Тсуруги - може би най-мощното оръжие в японската митология. Само нагинатата, с която е оформен първия остров, Аме но нухоко, ако не се лъжа, е по-мощен... Баа...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 11:43 pm |
|
HellScream |
|
|
Регистриран на: Пон Дек 12, 2005 11:39 pm Мнения: 198 Местоположение: Moнтана
|
за мен най-як си остава меча на Id( От едноименната творба ... ) просто незнам кво да ви кажа за него освен да гледате тая супер яка корейска манга
бтв ... я даи малко инфо за тоя меч каде спомена там каде бил най-як
бтв2 ... кво стана с кат-чан нещо се позатри със скановете ... некой знае ли нещо по въпроса ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 11:44 pm |
|
faye |
|
|
|
Ламя от Id е доста добро оръжие. Хем ти е като говореща енциклопедия, хем изглежда добре в човешка форма, хем сама по себе си вероятно да е толкова силна, колкото ID(Хайде с последното прекалих ама пак е силна.)
Ръчичката на ЧунХиан (Сандо) е сравнително оригинален дизайн и определено изглежда смъртоносно.
В Сатан 666 имаше някой добри идеи за оръжия(макар малко клише), някво дискче дет приема форма съответна на това доколко противника иска да те убие. Ако той няма такова намерение ще е все едно муха те е ощипала ама иначе.... Противник dead!
В Краля на ада имаше един як камшик. Рядко се намира като оръжие а този е даже прокълнат
Говорещи мечове над път и под път Banya(меча на дракона), Aspirin (ножа/меча дет е бил дракон но са го превърнали в металното парче), Kyou Kara Maou(легендарния меч)....
И няколко нестандартни: Въдицата на Гон(има си приложенията), Hitman Reborn - гущерчето, тъй де хамелиона
Едит: Изпревариха ме за Ламя-чан ^^
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 08, 2008 2:33 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
И к'во точно ще напарвите с тая тетрадчица ? ....ше ме замерите с нея ?....като не знаеш името на противника и к'во.....може би някой би имал шанс с некви шинигамски очички , ма пак не е сигурно
faye написа: хем сама по себе си вероятно да е толкова силна, колкото ID(Хайде с последното прекалих ама пак е силна.)
.....аз всъщност си мисля , че е дори по-силна в момента .....все пак е на 10 000г. (не че има значка xD), а и е направена от най-мощните типове навремето (оняяя~ дракона xD и другия к'ъв се падаше , някъв бог?)....просто Id още не е овладял напълно силата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 10:40 pm |
|
Yamato |
|
|
|
arch_manga_666 написа: мечър на Рурони Кеншин и базуката на Виктория(от Хелзинг)
Технически се води снайпер стрелящ със високо калибрени муниции или нещо от сорта.Инъче много ме кефи идеята в Deadman Wonderland, кръвта да ти е оръжие анд стъфф.Но примерно моето любимо оръжие е оня Базуко-меч-имба нещо си на един от ония изтрещелите в Осака (Gantz)
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 31, 2008 10:37 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мхахахахах, come, get pwnd, by teh FEATHERS > Tsubasa Chronicles Spoler Alert: Перо, напластено с магическа сила+спомени, което може да направи от хората богове, да ги праща в други светове с хиляди години наред, да служи за източник на вода и храна, да постави ултимативни магически бариери, да създаде илюзии, да създаде цяло пространство с хора и спомени, да позволи на носителят му свободно пътуване през пространствата, да те погъделичка дори!!! :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 8:29 pm |
|
YooToo |
|
|
|
Devil Fruit не е точно оръжие то само им дава способности.Сомо по себе си не е нещо за обиване.
Иначе и аз с1м за Dragon Slayer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|