|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? Публикувано на: Чет Яну 25, 2007 4:54 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Предишната подобна тема включваше и заглавия на компютъра, което е абсурдно - всеки може да си свали колкото си иска манги от където си поиска без много усилия. Йей - имам 100 манги на хардааа... А да - пишете тука само ако има наистина за какво да се изфукате; 0 не е готино число Затова - колко томчета имате? На кои заглавия? Какво смятате да си вземете в близките месеци? Ако искате може да поствате и снимки ^^/Тъй като старата тема е затрита може да се фукате наново/ Аз имам 1ви и 4ти том на Death Note /нз защо така се получи, чакам си 2ри и 3ти/, също така първи и втори на The Sunwell Trilogy в оригинал... тоест на английски , но третия ще си го спестя... В Мики Маус има повече балончета със смислен текст... а не "аааа", "ох", "храас', etc.
Последна промяна Morri D'in на Нед Мар 11, 2007 6:50 pm, променена общо 1 път
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 25, 2007 7:10 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
От къде ги купувате? Аз съм от София. Ако някой знае да каже някой магазин. Къде? Що?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 25, 2007 7:25 pm |
|
immortal_demon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 20, 2006 2:18 pm Мнения: 760 Местоположение: SLiven
|
OMFG zdzdz Пич аз сам от Сливен което фактически е на маината си и знам че го купуваме от Хеликон ...........мале оак ако бях от София щях да се разцепя да купувам ама стига сам ме4тал та за тебе брат по анимета и манги Хеликон ето ти и линк
http://www.helikon.bg/razdel.php?catid=101
цената на една манга така да го наречем е от 22 до 26 кинта ама си струват щото някои са сас по 20-30 чаптара
_________________ How can I make her like me, dude ?
-You should find the clitoris, this is the only way.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 26, 2007 12:20 am |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Tenjou Tenge 1-98 и моята гордост Dogs Bullets and Carnage:1-6 chapter
Едит: Уупс не бях прочел като хората ops: . Имам само The Manga Bible: The New Testament.
Последна промяна IvanTheChemist на Нед Мар 04, 2007 12:42 pm, променена общо 1 път
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 29, 2007 2:26 pm |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
А упси ^^'
Е пак имам NGE 3 том на немски, на немски имам и пак 3ти том на Anne Freaks, смятам да си поръчам манга пак на немски от Австрия или пък от нета като събера пари. Нещото, което наистина искам е GOTH Това е перфектната манга
Гомен Safiir ^_^"""
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 30, 2007 1:04 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ами трите тома на Princess Ai ^^; ...
И в интерес на истината нямам намерение да си набавям повече. Имам една серия като... абе просто да имам истинска манга в наличност ;Р. А всичко останало си го намирам в нета и си го пазя на компа. По удобно си ми е като не е на хартия май . Губи се част от чара, да, обаче... важно е да си видял историята не как си я видял според мен.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 30, 2007 11:19 am |
|
Monochromantic |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 10:09 am Мнения: 150 Местоположение: София.
|
Nilion написа: Нещото, което наистина искам е GOTH
Имаш ли си на идея колко завиждам на Робин, че я има?
_________________ FOOL'S MATE June '06.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 20, 2007 10:21 pm |
|
link |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 9:09 pm Мнения: 445 Местоположение: ЦЕХ6
|
Blade of Immortal vol.1
One piece vol.35
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|