|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 6:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18576.gif) |
Sunlance |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 12:07 pm Мнения: 695 Местоположение: Варна (Water7) =]
|
Ей,тая игра много замряла(ко замряла , то хич я няма) .Аре моля някой от админите да измислят подобна игра или нещо ново? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Или рес на тази,защото е ясно,че има хора с герой от дадено аниме,които са попълнили бройката,а НЕ играят,а други искат да играят,но с тези герой.Смятам,че е одачно да се направи нещо по въпроса.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 7:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Човек нали трябва да даваш възможност и на другите да се развихрят. Как да се бия срещу теб, като предварително знам всичко за героя ти и че с нищо не мога да го пипна ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Освен това, каквото и условие да се сложи , не може да се избегне от факта - Ейс е МЕГА ИМБАВ ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) не става за игра.
Избери си някой друг, не бъди ограничен и заповядай, предизивкай някой от тези дето все още пишат във форума
п.п. и аз обмислям герой
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 04, 2008 6:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Нещо умря тоя турнир...
Вижте сега... аз лично нямам време да се занимавам да го наглеждам и юркам (най-много съм преценил, че мога да участвам като специален играч след направата на правилата, а дори и за това нещо е рехава историята и затова съм поставил много условия за двубой с мен ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Ако видите списъка с темите/разделите и т.н., които съм решил да цъкам във форума, ще излезе, че нямам живот (а аз уж имам; имам ли? ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ) >< Тоест - зает съм.
Другите модератори в манга или са заети, или не им се занимава. Писулка уж щеше да се занимава, а и него го няма.
На мен ми беше кеф да създам правилата и основните насоки за една по-нестандартна форумна ровела игра (може още да се развива, но нямам много наблюдения поради малкото играни мачове). Толкоз, това ми беше тръпката - от там насетне си зависи от играчите...
Вярно, че е ангажираща игра, но съм виждал по други форуми толкова безумно отдадени RP играчи, тъй че това не е решаващият фактор (май?)....
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 05, 2008 9:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Такаа... искам само да помоля за мааалко разбиране към бедната ми вампирска (благородна?!:lol:) душица, която мъдрИше 9 часа този пост. >< Yeah, I know sometimes I can be veery pathetic. Та за тези цели девет часа си блъках главата да измисля нещо, което да не е коментар, или да не е причина да обиди някого (не ми е такава целта><), да не е такова или онакова, а да е хем така, хем Онака. Mоля без никакви дървени колове, чукове, кръстове, светени води, чесъни ><""""
Първо, което искам да кажа е: Благодаря на хората, който създадоха D.B.T. *поклон* Да измислиш правила за игра, въобще, ама хич не е лесно, която трябва да е балансирана, да измислиш средата на "играта", темплейти и какво ли още не. Благодаря, че ни изтърпяха капризите. :потна усмивка: Аз се радвам, че съм част от тази игра.
Какъв е моят статус: емии... имам един двубой с faye още от миналата година...... "Ти к'Фо праЙш тука, а?", може да ревне някой. Миии... Знам, аз съм смотан, pathetic, забутан и какво ли още не, та да не мога да напиша няколко реда и да туря няколко картинки за цвят. Да, прави сте и надали аз имам право да се изказвам. Сигурно faye ме ругае наум за тази моя идиотия (може и сега да го прави - sorryyyy ), та нищо чудно, цялата ми рода, включая до пето коляно, да ги сърбят ду****та Сигурно заслужавам да ме набият с камшик (ако може да е от кадифе ^^"""""), да ме затворите в миша дупка - храната ще е дъждовни капки - (в 17:00 o'clock обичам да пия черен чай с малко мляко, ако може ), a.... може и да получа вечен ignore --->>> май това е по-тежко наказание Sorryyy.
Причините ми не са по-различни от всеки друг: училище/Уни-та/курсове/кръжоци, работа. Макар че в главата ми бушуват и други "сили": мания към съвършенство/перфекционизъм/всичко трябва да е съпер, изпипано, да е атрактивно, велико, .... (симетрично?! ) плюс остро критично/ческо мислене, плюс още няколко качества ----->> водят до "унищожителни" резултати, вЕрвайте ми >< И все пак нищо не ме оправдава. Мисля, че стига толкова лична драма, а? ><
Не мисля, че D.B.T. е мъртъв, бих казал "замръзнал" - да, по-добре звучи ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) За MMORPG-световете подобно нещо е често срещано - в началото всеки е много ентусиазиран и т.н., но постепенно този ентусиазъм спада. Нормално е хората да имат задължения и приоритети в real life. И така ..... до следващия add-on, серия, история, пач и т.н. Специално за D.B.T. мога да кажа, че може да "умре" 1 млн., но може да "възкръсне" също толкова пъти (може и повече, и да изгледа по-яко ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ) А за да стане това възможно, трябва отдадени играчи.Естествено. Сега не знам за подобни игри при другите форуми, но аз погледнах във форума на onemanga.com - там даже не използват картинки (поне аз не видях ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) ?), Ж'Ма проща'ате ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) В D.B.T. има почва да се направи нещо уникално. ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) ("Еми направете го де!", ще кажат някой - знааам и разбирам, как се чувстват някои, все пак не всеки има дар слово и не му се занимава с търсене и "лепене" на картинки ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) Нали всеки има свой стил, бил той скучен - еми какво да се прави ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) )
Ако пък сте казали, че D.B.T. е мъртъв, еми аз казвам:
Сега искам да добавя още нещо, само като мнение - има манги (то е ясно) с много голям брой фенове, които (феновете) не са успели да се запишат ---->>> разбирам, че това са техните любими манги и искат да играят с любимите си герой, все пак някой са мнооого популярни, но не се ли пренебрегват други манги, в който има също толкова яки герой? А заглавията не са едно или две ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Всеки от модовете/други съфорумци може да каже солидна бройка и съм сигурен, че поне някоя от тях ще допадне някому и ще участва с някой от героите й.
Или ако пък не става(това е само мнение!): добре, ако има огромно желание, може да се предложи --->> в случай, че има човек с герой, но той не е играл с него от дълго време и има друг желаещ, който не може да участва с герой от същата манга, защото квотата е запълнена, може желаещия да заеме временно "account"-героя. Някой game клубове го правят, сега дали е удачно, компетентните ще кажат. И когато притежателят се обади, че иска да играе (ако това става по-време на битка, ще трябва да се изчака?), ще си върне играча "account"-героя, а другият играч ще трябва да избере някой друг character (може и предварително да се запише с такъв?). Тук мисля, че може да станат много оплаквания, така че.....
Стига толкова. Който е имал нервите да изчете фермана ми, му благодаря от все сърце лол: А на който не e - еми рано или късно ще ме сполети съдбата ^^""""""
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|